Зміна вмісту біологічно активних речовин бузини чорної при виробництві соків ГП Хомич, ЛО Положишникова Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (77)), 62-67, 2015 | 11 | 2015 |
Оптимізація процесу попередньої активації дріжджів СЮ Попова, РП Никифоров, АВ Слащева Технологический аудит и резервы производства 5 (4 (25)), 29-35, 2015 | 9 | 2015 |
Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля Л Положишникова Положишникова Людмила Олександрівна, 2010 | 4 | 2010 |
Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених виробів НВ Олійник, ЛО Положишникова, ММ Малікова НУХТ, 2020 | 2 | 2020 |
Технологія м’ясних консервів із використанням альгінату натрію ЮА Ястреба, ЛО Положишникова, ВМ Пасічний Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015 | 2 | 2015 |
Вплив вівсяних висівок та насіння льону на якість виробів із масляного бісквіту ЛО Положишникова, ОІ Положишникова Полтава: ПУЕТ, 2016 | 1 | 2016 |
Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквіта АЛ Рогова, ЛО Положишникова Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013 | 1 | 2013 |
Пищевая ценность производных соусов, полученных в аппарате с вихревым слоем ЛА Положишникова, ОИ Положишникова Инновационные технологии: приоритетные направления развития, 238-242, 2011 | 1 | 2011 |
ВПЛИВ СУЧАСНИХ КУЛІНАРНИХ ТРЕНДІВ НА РОЗВИТОК ТЕХНОЛОГІЙ ДЕСЕРТІВ АЛ Рогова, ІВ Чоні, ЛО Положишникова Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 56-63, 2024 | | 2024 |
ОСОБЛИВОСТІ РОБОТИ СЛУЖБИ БРОНЮВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ КОМПЛЕКСІВ У СУЧАСНИХ УМОВАХ ТО Брус, ЛО Положишникова Інформаційне суспільство: технологічні, економічні та технічні аспекти …, 2023 | | 2023 |
роЗШиреННЯ асортимеНту БеЗглЮтеНовиХ муЧНиХ коНДитерськиХ вироБів ЛО Положишникова, ТЮ Суткович, НВ Олійник Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2022 | | 2022 |
ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЮ IHOT@ L ЛО Положишникова, БВ Яловегін The 7th International scientific and practical conference “Modern directions …, 2021 | | 2021 |
Розробка шнекової терморадіаційної сушарки для сушіння вичавок рослинного походження ЛО Положишникова, ТМ Герасименко, КП Сільченко, АС Готвянська, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2021 | | 2021 |
Використання каротиновмісної сировини в технології сирцевих пряників ТЮ Суткович, ОМ Горобець, ВМ Шелудько, ЛО Положишникова Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 120-126, 2021 | | 2021 |
Інноваційні методи збагачення березового соку ТЮ Суткович, ГІ Палвашова, ЛО Положишникова Publishing House “Baltija Publishing”, 2021 | | 2021 |
Інноваційні тенденції в технології виробництва смузі ТЮ Суткович, ЛО Положишникова Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |
Design of an auger thermo radiation dryer for drying plant-derived pomace КП Сільченко, ТМ Герасименко, АС Готвянська, ГВ Кирсанова, ... | | 2021 |
Використання нетрадиційної сировини в технології смузі ОІ Кучірко, ЛО Положишникова ПУЕТ, 2020 | | 2020 |
Удосконалення технології отримання напоїв з підвищем вмістом БАР ВВ Затолоцька, ЛО Положишникова | | 2020 |
ВИКОРИСТАННЯ ПЛОДОВОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА ВВ Клименко, ЛО Положишникова | | 2020 |