Подписаться
Положишникова Людмила Олександрівна
Положишникова Людмила Олександрівна
ПУЕТ
Подтвержден адрес электронной почты в домене uccu.org.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Зміна вмісту біологічно активних речовин бузини чорної при виробництві соків
ГП Хомич, ЛО Положишникова
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (77)), 62-67, 2015
102015
Оптимізація процесу попередньої активації дріжджів
СЮ Попова, РП Никифоров, АВ Слащева
Технологический аудит и резервы производства 5 (4 (25)), 29-35, 2015
92015
Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля
Л Положишникова
Положишникова Людмила Олександрівна, 2010
42010
Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених виробів
НВ Олійник, ЛО Положишникова, ММ Малікова
НУХТ, 2020
22020
Технологія м’ясних консервів із використанням альгінату натрію
ЮА Ястреба, ЛО Положишникова, ВМ Пасічний
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
22015
Вплив вівсяних висівок та насіння льону на якість виробів із масляного бісквіту
ЛО Положишникова, ОІ Положишникова
Полтава: ПУЕТ, 2016
12016
Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквіта
АЛ Рогова, ЛО Положишникова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013
12013
Пищевая ценность производных соусов, полученных в аппарате с вихревым слоем
ЛА Положишникова, ОИ Положишникова
Инновационные технологии: приоритетные направления развития, 238-242, 2011
12011
ВПЛИВ СУЧАСНИХ КУЛІНАРНИХ ТРЕНДІВ НА РОЗВИТОК ТЕХНОЛОГІЙ ДЕСЕРТІВ
АЛ Рогова, ІВ Чоні, ЛО Положишникова
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 56-63, 2024
2024
ОСОБЛИВОСТІ РОБОТИ СЛУЖБИ БРОНЮВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ КОМПЛЕКСІВ У СУЧАСНИХ УМОВАХ
ТО Брус, ЛО Положишникова
Інформаційне суспільство: технологічні, економічні та технічні аспекти …, 2023
2023
роЗШиреННЯ асортимеНту БеЗглЮтеНовиХ муЧНиХ коНДитерськиХ вироБів
ЛО Положишникова, ТЮ Суткович, НВ Олійник
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2022
2022
ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЮ IHOT@ L
ЛО Положишникова, БВ Яловегін
The 7th International scientific and practical conference “Modern directions …, 2021
2021
Розробка шнекової терморадіаційної сушарки для сушіння вичавок рослинного походження
ЛО Положишникова, ТМ Герасименко, КП Сільченко, АС Готвянська, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2021
2021
Використання каротиновмісної сировини в технології сирцевих пряників
ТЮ Суткович, ОМ Горобець, ВМ Шелудько, ЛО Положишникова
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 120-126, 2021
2021
Інноваційні методи збагачення березового соку
ТЮ Суткович, ГІ Палвашова, ЛО Положишникова
Publishing House “Baltija Publishing”, 2021
2021
Інноваційні тенденції в технології виробництва смузі
ТЮ Суткович, ЛО Положишникова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
2021
Design of an auger thermo radiation dryer for drying plant-derived pomace
КП Сільченко, ТМ Герасименко, АС Готвянська, ГВ Кирсанова, ...
2021
Використання нетрадиційної сировини в технології смузі
ОІ Кучірко, ЛО Положишникова
ПУЕТ, 2020
2020
Удосконалення технології отримання напоїв з підвищем вмістом БАР
ВВ Затолоцька, ЛО Положишникова
2020
ВИКОРИСТАННЯ ПЛОДОВОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА
ВВ Клименко, ЛО Положишникова
2020
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20