Положишникова Людмила Олександрівна
Положишникова Людмила Олександрівна
ПУЕТ
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Оптимізація процесу попередньої активації дріжджів
СЮ Попова, РП Никифоров, АВ Слащева
Технологический аудит и резервы производства 5 (4 (25)), 2015
72015
Зміна вмісту біологічно активних речовин бузини чорної при виробництві соків
ГП Хомич, ЛО Положишникова
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (77)), 2015
62015
Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля
Л Положишникова
Положишникова Людмила Олександрівна, 2010
42010
Технологія м’ясних консервів із використанням альгінату натрію
ЮА Ястреба, ЛО Положишникова, ВМ Пасічний
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
12015
Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквіта
АЛ Рогова, ЛО Положишнікова
Харків, 2013
12013
Пищевая ценность производных соусов, полученных в аппарате с вихревым слоем
ЛА Положишникова, ОИ Положишникова
Инновационные технологии: приоритетные направления развития, 238-242, 2011
12011
Розробка шнекової терморадіаційної сушарки для сушіння вичавок рослинного походження
ЛО Положишникова, ТМ Герасименко, КП Сільченко, АС Готвянська, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2021
2021
Інноваційні методи збагачення березового соку
ТЮ Суткович, ГІ Палвашова, ЛО Положишникова
Publishing House “Baltija Publishing”, 2021
2021
Design of an auger thermo radiation dryer for drying plant-derived pomace
КП Сільченко, ТМ Герасименко, АС Готвянська, ГВ Кирсанова, ...
2021
Використання каротиновмісної сировини в технології сирцевих пряників
ТЮ Суткович, ОМ Горобець, ВМ Шелудько, ЛО Положишникова
Львів, 2021
2021
Використання нетрадиційної сировини в технології смузі
ОІ Кучірко, ЛО Положишникова
ПУЕТ, 2020
2020
Удосконалення технології отримання напоїв з підвищем вмістом БАР
ВВ Затолоцька, ЛО Положишникова
2020
ВИКОРИСТАННЯ ПЛОДОВОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА
ВВ Клименко, ЛО Положишникова
2020
НОВІ ВИДИ БІСКВІТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ НЕХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ВИДІВ БОРОШНА
АВ Руденко, КІ Строкань, ЛО Положишникова
2020
Інтенсифікація процесу приготування дріжджового тіста
ЛО Положишникова, НВ Олійник
НУХТ, 2020
2020
Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених виробів
НВ Олійник, ЛО Положишникова, ММ Малікова
НУХТ, 2020
2020
Технологія напівфабрикатів кондитерських виробів з використанням концентрату сироваткових білків, отриманого методом ультрафільтрації
КО Рожновська, ЛО Положишникова
ПУЕТ, 2020
2020
Використання фруктової сировини у технологіях органічних соусів
ВГ Колесник, ІВ Бублик, ЛО Положишникова
ПУЕТ, 2020
2020
Застосування інновації при попередній обробці дичини
ТЮ Суткович, ЛО Положишникова
ПДАА, 2020
2020
Використання інуліновмісної сировини в технології діабетичних пісочних виробів
АЛ Рогова, ІВ Чоні, ЛО Положишникова, ОГ Шидакова-Каменюка
ПУЕТ, 2020
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20