Положишникова Людмила Олександрівна
Положишникова Людмила Олександрівна
ПУЕТ
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Оптимізація процесу попередньої активації дріжджів
СЮ Попова, РП Никифоров, АВ Слащева
Технологический аудит и резервы производства 5 (4 (25)), 2015
62015
Зміна вмісту біологічно активних речовин бузини чорної при виробництві соків
ГП Хомич, ЛО Положишникова
ЧП" Технолог. центр", Укр. гос. ун-т ж.-д. трансп., 2015
52015
Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля
Л Положишникова
Положишникова Людмила Олександрівна, 2010
42010
Технологія м’ясних консервів із використанням альгінату натрію
ЮА Ястреба, ЛО Положишникова, ВМ Пасічний
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
12015
Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквіта
АЛ Рогова, ЛО Положишнікова
Харків, 2013
12013
Пищевая ценность производных соусов, полученных в аппарате с вихревым слоем
ЛА Положишникова, ОИ Положишникова
Инновационные технологии: приоритетные направления развития, 238-242, 2011
12011
Інноваційні методи збагачення березового соку
ТЮ Суткович, ГІ Палвашова, ЛО Положишникова
Publishing House “Baltija Publishing”, 2021
2021
ВИКОРИСТАННЯ ПЛОДОВОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА
ВВ Клименко, ЛО Положишникова
2020
НОВІ ВИДИ БІСКВІТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ НЕХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ВИДІВ БОРОШНА
АВ Руденко, КІ Строкань, ЛО Положишникова
2020
Удосконалення безпереврної пастерізаційної установки «труба в трубі»
А Загорулько, О Загоруйлько, М Янчева, О Дроменко, М Шашнова, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2020
2020
Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених виробів
НВ Олійник, ЛО Положишникова, ММ Малікова
НУХТ, 2020
2020
Перспективи використання рослинної сировини у технологіях соусів
ТМ Гончар, ЛО Положишникова
Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара, 2020
2020
Технологія напівфабрикатів кондитерських виробів з використанням концентрату сироваткових білків, отриманого методом ультрафільтрації
КО Рожновська, ЛО Положишникова
ПУЕТ, 2020
2020
Використання фруктової сировини у технологіях органічних соусів
ВГ Колесник, ІВ Бублик, ЛО Положишникова
ПУЕТ, 2020
2020
Технологія мармеладу з ріпчастої цибулі
ІС Солод, ЛО Положишникова
ПУЕТ, 2019
2019
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ГОЛОВОНОГИХ МОЛЮСКІВ
АА Бедошвілі, ЛО Положишникова
ПУЕТ, 2019
2019
Удосконалення технології мармеладу з ріпчастої цибулі
ІС Солод, ЛО Положишникова
2019
Інноваційні підходи в технології приготування страв із дичини
ТЮ Суткович, ЛО Положишникова
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019
2019
Использование растительного cырья в технологии кексов
ЛО Положишникова, ІС Овдієнко
Могилев: МГУП, 2019
2019
Використання нетрадиційної рослинної сировини при виробництві хлібобулочних виробів
МА Гнатюк, ОС Муковоз, ЛО Положишникова
Полтава ПУЕТ, 2019
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20