Підписатись
Положишникова Людмила Олександрівна
Положишникова Людмила Олександрівна
ПУЕТ
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Оптимізація процесу попередньої активації дріжджів
СЮ Попова, РП Никифоров, АВ Слащева
Технологический аудит и резервы производства 5 (4 (25)), 29-35, 2015
82015
Зміна вмісту біологічно активних речовин бузини чорної при виробництві соків
ГП Хомич, ЛО Положишникова
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (77)), 62-67, 2015
82015
Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля
Л Положишникова
Положишникова Людмила Олександрівна, 2010
42010
Вплив вівсяних висівок та насіння льону на якість виробів із масляного бісквіту
ЛО Положишникова, ОІ Положишникова
Полтава: ПУЕТ, 2016
12016
Технологія м’ясних консервів із використанням альгінату натрію
ЮА Ястреба, ЛО Положишникова, ВМ Пасічний
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
12015
Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквіта
АЛ Рогова, ЛО Положишникова
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
12013
Пищевая ценность производных соусов, полученных в аппарате с вихревым слоем
ЛА Положишникова, ОИ Положишникова
Инновационные технологии: приоритетные направления развития, 238-242, 2011
12011
Особливості організації роботи служби харчування Premier Hotel Palazzo м. Полтава
АЮ Турпітько, ЛО Положишникова
ПУЕТ, 2022
2022
Сучасний стан розвитку кав’ярень у місті Полтава
ТС Донець, ЛО Положишникова
ПУЕТ, 2022
2022
Розробка шнекової терморадіаційної сушарки для сушіння вичавок рослинного походження
ЛО Положишникова, ТМ Герасименко, КП Сільченко, АС Готвянська, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2021
2021
Використання каротиновмісної сировини в технології сирцевих пряників
ТЮ Суткович, ОМ Горобець, ВМ Шелудько, ЛО Положишникова
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 120-126, 2021
2021
Інноваційні методи збагачення березового соку
ТЮ Суткович, ГІ Палвашова, ЛО Положишникова
Publishing House “Baltija Publishing”, 2021
2021
Design of an auger thermo radiation dryer for drying plant-derived pomace
КП Сільченко, ТМ Герасименко, АС Готвянська, ГВ Кирсанова, ...
2021
Використання нетрадиційної сировини в технології смузі
ОІ Кучірко, ЛО Положишникова
ПУЕТ, 2020
2020
Удосконалення технології отримання напоїв з підвищем вмістом БАР
ВВ Затолоцька, ЛО Положишникова
2020
ВИКОРИСТАННЯ ПЛОДОВОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА
ВВ Клименко, ЛО Положишникова
2020
НОВІ ВИДИ БІСКВІТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ НЕХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ВИДІВ БОРОШНА
АВ Руденко, КІ Строкань, ЛО Положишникова
2020
Інтенсифікація процесу приготування дріжджового тіста
ЛО Положишникова, НВ Олійник
НУХТ, 2020
2020
Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених виробів
НВ Олійник, ЛО Положишникова, ММ Малікова
НУХТ, 2020
2020
Технологія напівфабрикатів кондитерських виробів з використанням концентрату сироваткових білків, отриманого методом ультрафільтрації
КО Рожновська, ЛО Положишникова
ПУЕТ, 2020
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20