Підготовка фахівців готельного господарства в Російській Федерації ОЄ Кошинська ДЗ" Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2016 | 5 | 2016 |
ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПРИ ВИКЛАДАННІ ДИСЦИПЛІНИ «ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА» ОЄ Кашинська ББК 94.3 П27, 53, 2011 | 4 | 2011 |
Упровадження елементів дуальної форми здобуття вищої освіти в підготовку фахівців готельно-ресторанної справи ОЄ Кашинська ДЗ" Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2020 | 3 | 2020 |
Аналіз досліджень з проблем підготовки фахівців для туризму та готельно-ресторанної справи (2014–2019 рр.) ОЄ Кашинська ДЗ" Луганський національний університет", 2020 | 2 | 2020 |
Способи візуалізації навчальної інформації під час викладання фахової дисципліни „Організація готельного господарства” ОЄ Кашинська | 2 | 2018 |
Робочий зошит як засіб візуалізації при підготовці фахівців готельно-ресторанної справи О Кашинська Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in …, 2018 | 2 | 2018 |
Використання веб-квестів у процесі підготовки студентів спеціальності Готельно-ресторанна справа ОЄ Кашинська Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка …, 2017 | 2 | 2017 |
Переваги неперервної освіти в підготовці фахівців для сфери гостинності в Україні. О Кашинська | 2 | 2013 |
Сучасний стан систем підготовки фахівців готельного господарства в розвинених країнах світу ОЄ Кашинська Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка …, 2013 | 2 | 2013 |
Місце навчальної дисципліни «Організація готельного господарства» в процесі підготовки студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» ОЄ Кашинська ВІСНИК, 147, 2012 | 2 | 2012 |
Впровадження в процес викладання дисципліни «Організація готельного господарства» технологій ситуативного моделювання ОЄ Кашинська ВІСНИК, 106, 2011 | 2 | 2011 |
Формування soft skill competencies майбутніх фахівців з туризму та готельно-ресторанної справи за допомогою сучасних інструментів віртуального навчання ОЄ Кашинська Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Теоретичні і …, 2021 | 1 | 2021 |
Форми візуалізації навчальної інформації в навчально-наочному посібнику для підготовки фахівців готельно-ресторанної справи ОЄ Кашинська | 1 | 2018 |
Форми та методи організації самостійної роботи студентів спеціальності Готельно-ресторанна справа” при викладанні фахових дисциплін О Кашинська Молодь і ринок, 104-108, 2016 | 1 | 2016 |
Забезпечення принципу наступності у змісті середньої та вищої професійної освіти в готельному господарстві (досвід Російської Федерації) Г Щука, О Кашинська Молодь і ринок, 14-19, 2015 | 1 | 2015 |
ПРАКТИЧЕСКАЯ ПОДГОТОВКА БУДУЩИХ СПЕЦИАЛИСТОВ ГОСТИНИЧНОГО ХОЗЯЙСТВА В УКРАИНЕ ЕЕ Кашинская Журнал научных публикаций аспирантов и докторантов, 78-80, 2015 | 1 | 2015 |
Огляд дисертаційних досліджень з проблем професійної підготовки фахівців готельного господарства О Кашинська Educational Dimension 41, 213-218, 2014 | 1 | 2014 |
Зарубіжний досвід підготовки спеціалістів готельно-ресторанної справи О Кашинська Редакційна колегія, 2012 | 1 | 2012 |
РЕГІОНАЛЬНИЙ АСПЕКТ У ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ ОЄ Кашинська, АВ Гуцол Програмний комітет, 355, 0 | 1 | |
Упровадження стандартів четвертого покоління як інноваційний крок у напрямі покращення професійної підготовки фахівців готельного господарства Російської Федерації ГП Щука, ОЄ Кашинська ББК 74.584 я43 І 66, 191, 0 | 1 | |