Підписатись
Кашинська Олена Євгенівна
Кашинська Олена Євгенівна
доцент кафедри туризму, готельної і ресторанної справи, ДЗ "Луганський національний
Підтверджена електронна адреса в luguniv.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Підготовка фахівців готельного господарства в Російській Федерації
ОЄ Кошинська
ДЗ" Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2016
52016
ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПРИ ВИКЛАДАННІ ДИСЦИПЛІНИ «ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА»
ОЄ Кашинська
ББК 94.3 П27, 53, 2011
42011
Упровадження елементів дуальної форми здобуття вищої освіти в підготовку фахівців готельно-ресторанної справи
ОЄ Кашинська
ДЗ" Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2020
32020
Аналіз досліджень з проблем підготовки фахівців для туризму та готельно-ресторанної справи (2014–2019 рр.)
ОЄ Кашинська
ДЗ" Луганський національний університет", 2020
22020
Способи візуалізації навчальної інформації під час викладання фахової дисципліни „Організація готельного господарства”
ОЄ Кашинська
22018
Робочий зошит як засіб візуалізації при підготовці фахівців готельно-ресторанної справи
О Кашинська
Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in …, 2018
22018
Використання веб-квестів у процесі підготовки студентів спеціальності Готельно-ресторанна справа
ОЄ Кашинська
Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка …, 2017
22017
Переваги неперервної освіти в підготовці фахівців для сфери гостинності в Україні.
О Кашинська
22013
Сучасний стан систем підготовки фахівців готельного господарства в розвинених країнах світу
ОЄ Кашинська
Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка …, 2013
22013
Місце навчальної дисципліни «Організація готельного господарства» в процесі підготовки студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»
ОЄ Кашинська
ВІСНИК, 147, 2012
22012
Впровадження в процес викладання дисципліни «Організація готельного господарства» технологій ситуативного моделювання
ОЄ Кашинська
ВІСНИК, 106, 2011
22011
Формування soft skill competencies майбутніх фахівців з туризму та готельно-ресторанної справи за допомогою сучасних інструментів віртуального навчання
ОЄ Кашинська
Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Теоретичні і …, 2021
12021
Форми візуалізації навчальної інформації в навчально-наочному посібнику для підготовки фахівців готельно-ресторанної справи
ОЄ Кашинська
12018
Форми та методи організації самостійної роботи студентів спеціальності Готельно-ресторанна справа” при викладанні фахових дисциплін
О Кашинська
Молодь і ринок, 104-108, 2016
12016
Забезпечення принципу наступності у змісті середньої та вищої професійної освіти в готельному господарстві (досвід Російської Федерації)
Г Щука, О Кашинська
Молодь і ринок, 14-19, 2015
12015
ПРАКТИЧЕСКАЯ ПОДГОТОВКА БУДУЩИХ СПЕЦИАЛИСТОВ ГОСТИНИЧНОГО ХОЗЯЙСТВА В УКРАИНЕ
ЕЕ Кашинская
Журнал научных публикаций аспирантов и докторантов, 78-80, 2015
12015
Огляд дисертаційних досліджень з проблем професійної підготовки фахівців готельного господарства
О Кашинська
Educational Dimension 41, 213-218, 2014
12014
Зарубіжний досвід підготовки спеціалістів готельно-ресторанної справи
О Кашинська
Редакційна колегія, 2012
12012
РЕГІОНАЛЬНИЙ АСПЕКТ У ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ
ОЄ Кашинська, АВ Гуцол
Програмний комітет, 355, 0
1
Упровадження стандартів четвертого покоління як інноваційний крок у напрямі покращення професійної підготовки фахівців готельного господарства Російської Федерації
ГП Щука, ОЄ Кашинська
ББК 74.584 я43 І 66, 191, 0
1
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20