Technology of wheat and rye bran biotransformation into functional ingredients ZO Kaprelyants L. International Food Research Journal 24 (5), 1975-1979, 2017 | 32 | 2017 |
Biotechnological approaches for the production of functional foods and supplements from cereal raw materials OZ L. Kaprelyants Харчова наука і технологія, 15-19, 2014 | 23* | 2014 |
Xylooligosaccharides from agricultural by-products: characterisation, production and physiological effects L Kaprelyants, O Zhurlova, T Shpirko, L Pozhitkova Харчова наука і технологія, 25-34, 2017 | 20 | 2017 |
Фитокомпоненты зернового сырья: строение, свойства, применение ЕД Журлова, ЛВ Капрельянц Харчова наука і технологія, 3-7, 2013 | 9 | 2013 |
THE CURRENT TRENDS AND FUTUREPERSPE C TIVES OF ARABINOXYLANS PREBIOTICS RESEARCH: A REVIEW OD Zhurlova Grain Products and Mixed Fodder’s 17 (4), 2017 | 8 | 2017 |
Содержание свободных и связанных полифенолов злаковых и бобовых культур ЕД Журлова Grain Products and Mixed Fodder’s 17 (2), 2017 | 6 | 2017 |
Исследование пребиотической активности ксилоолигосахаридов из пшеничных и ржаных отрубей in vitro ЕД Журлова, ЛВ Капрельянц ScienceRise 4 (1 (9)), 79-84, 2015 | 5 | 2015 |
Масло амаранту – стимулятор росту лактобацил ЖОД Килименчук О.О., Євдокимова Г.Й. Наукові праці ОНАХТ 2 (46), 152-155, 2014 | 4 | 2014 |
Энзиматическая экстракция фенольных антиоксидантов из вторичных продуктов переработки зерна ЖЕД Капрельянц Л.В., Килименчук Е.А. Зернові продукти і комбікорми, 15-17, 2013 | 3* | 2013 |
Ферментированные пищевые волокна отрубей–стимулятор роста пробиотических культур ЛВ Капрельянц, ЕД Журлова Зернові продукти і комбікорми, 24-28, 2015 | 2 | 2015 |
Отримання природніх ксилоолігосахаридів-пребіотиків із вторинних продуктів переробки зерна ОД Журлова, ЛВ Капрельянц | 1 | 2017 |
Визначення умов біодеградації полімерних субстратів клітинних стінок висівок для вилучення фенольних сполук О Журлова Вісник Львівського університету. Серія біологічна, 440-440, 2016 | 1 | 2016 |
Розробка біотехнології отримання функціональних інгредієнтів із зернової сировини ЖОД Капрельянц Л.В. Збірник тез доповідей 75 наукової конференції викладачів академії 24–25 …, 2015 | 1 | 2015 |
Энзиматическое получение функциональных ингредиентов из зернового сырья ЕД Журлова | 1 | 2014 |
Wheat biopolymers interactions in the breadmaking L Kaprelyants, K Iorgachova, T Lebedenko, O Zhurlova Fakt, 2019 | | 2019 |
Биотрансформация пшеничных и ржаных отрубей ферментами-гидролазами ЕД Журлова, ЛВ Капрельянц | | 2018 |
Вибір ферментного препарату для отримання поліфенолів з пшеничних і житніх висівок ОД Журлова, ЛВ Капрельянц, НО Швец | | 2018 |
Биотехнологическая переработка отрубей в пребиотики–факторы коррекции микроэкологических нарушений кишечника человека ЕД Журлова, ЛВ Капрельянц | | 2018 |
Фитокомпоненты зернового сырья–новый взгляд на физиологически активные вещества ЕД Журлова, АА Дубина | | 2017 |
Пребіотичний ефект концентратів ферментованих харчових волокон висівок ОД Журлова, ЛВ Капрельянц | | 2017 |