Елена Журлова, Олена Журлова, Olena Zhurlova, O. D. Zhurlova
Елена Журлова, Олена Журлова, Olena Zhurlova, O. D. Zhurlova
ОНАПТ, каф. биохимии, микробиологии и физиологии питания
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Biotechnological approaches for the production of functional foods and supplements from cereal raw materials
OZ L. Kaprelyants
Харчова наука і технологія, 15-19, 2014
15*2014
Technology of wheat and rye bran biotransformation into functional ingredients
ZO Kaprelyants L.
International Food Research Journal 24 (5), 1975-1979, 2017
142017
Xylooligosaccharides from agricultural by-products: characterisation, production and physiological effects
L Kaprelyants, O Zhurlova, T Shpirko, L Pozhitkova
Харчова наука і технологія, 25-34, 2017
72017
Масло амаранту – стимулятор росту лактобацил
ЖОД Килименчук О.О., Євдокимова Г.Й.
Наукові праці ОНАХТ 2 (46), 152-155, 2014
42014
Фитокомпоненты зернового сырья: строение, свойства, применение
ЕД Журлова, ЛВ Капрельянц
Харчова наука і технологія, 3-7, 2013
42013
Энзиматическая экстракция фенольных антиоксидантов из вторичных продуктов переработки зерна
ЖЕД Капрельянц Л.В., Килименчук Е.А.
Зернові продукти і комбікорми, 15-17, 2013
3*2013
Энзиматическое получение функциональных ингредиентов из зернового сырья
ЕД Журлова, ЛВ Капрельянц
сб. науч. докл./ЕД Журлова, ЛВ Капрельянц//Техника и технология пищевых …, 2014
22014
THE CURRENT TRENDS AND FUTUREPERSPE C TIVES OF ARABINOXYLANS PREBIOTICS RESEARCH: A REVIEW
OD Zhurlova
Grain Products and Mixed Fodder’s 17 (4), 2017
12017
Визначення умов біодеградації полімерних субстратів клітинних стінок висівок для вилучення фенольних сполук
О Журлова
Вісник Львівського університету. Серія біологічна, 440-440, 2016
12016
Ферментированные пищевые волокна отрубей–стимулятор роста пробиотических культур
ЛВ Капрельянц, ЕД Журлова
Зернові продукти і комбікорми, 24-28, 2015
12015
Исследование пребиотической активности ксилоолигосахаридов из пшеничных и ржаных отрубей in vitro
ЕД Журлова, ЛВ Капрельянц
ScienceRise, 79-84, 2015
12015
Биотехнологическая переработка отрубей в пребиотики–факторы коррекции микроэкологических нарушей кишечника человека
ЕД Журлова, ЛВ Капрельянц
Минск: ИВЦ Минфина, 2018
2018
СОДЕРЖАНИЕ СВОБОДНЫХ И СВЯЗАННЫХ ПОЛИФЕНОЛОВ ЗЛАКОВЫХ И БОБОВЫХ КУЛЬТУР
ЕД Журлова
Grain Products and Mixed Fodder’s 17 (2), 2017
2017
The current trends and future perspectives оf arabinoxylans prebiotics research: a review
ОД Журлова, ЛВ Капрельянц
Зернові продукти і комбікорми, 4-11, 2017
2017
Пребіотичний ефект концентратів ферментованих харчових волокон висівок
ОД Журлова, ЛВ Капрельянц
2017
СОДЕРЖАНИЕ СВОБОДНЫХ И СВЯЗАННЫХ ПОЛИФЕНОЛОВ ЗЛАКОВЫХ И БОБОВЫХ КУЛЬТУР
АВ БОНДАРЕНКО, ЕД ЖУРЛОВА, СА ЧЕРНЕНКО, ДА БАЗИЛЬСКИЙ
2017
The research of prebiotic activity of xylooligosaccharides from wheat and rye bran In Vitro
ЕД Журлова, ЛВ Капрельянц
ScienceRise 4 (1 (9)), 79-84, 2015
2015
Розробка біотехнології функціональних інгредієнтів із зернової сировини
ОД Журлова, ЕД Журлова
2015
Получение концентрата ксилоолигосахаридов путем биомодификации
ЖЕД Капрельянц, Л.В.
Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та …, 2015
2015
Розробка біотехнології отримання функціональних інгредієнтів із зернової сировини
ЖОД Капрельянц Л.В.
Збірник тез доповідей 75 наукової конференції викладачів академії 24–25 …, 2015
2015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20