Кафедра технології і організації ресторанного господарства
Кафедра технології і організації ресторанного господарства
Київський національний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knteu.kiev.ua - Домашня сторінка
НазваПосиланняРік
Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок: монографія
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Карпенко
К.: КНТЕУ, 2003
282003
Использование моллюска в технологии диетических продуктов
О Битютская, В Любчик, Т Овсянникова
Товари і ринки, 111-121, 2012
11*2012
Структурно-механічні властивості прісного тіста з борошна пророщеного зерна пшениці
М Кравченко, М Криворучко, А Антоненко
Товари і ринки, 82-88, 2012
82012
Наукове обґрунтування і розроблення фруктових систем як основи для солодких соусів
А Антоненко, М Кравченко
Товари і ринки, 76-83, 2009
72009
Механізм оптимізації бізнес-процесів банку
М Кравченко
Вісник Національного банку України, 47-53, 2015
52015
Хімічний і фракційний склад порошку з листя волоського горіха
М Кравченко, Т Поп
Товари і ринки, 124-131, 2014
52014
Технологія пряникових виробів, збагачених кунжутним і кедровим шротом
МФ Кравченко, НЮ Ярошенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
32015
Механізм трансфертного ціноутворення в банку
М Кравченко
Вісник Національного банку України, 42-49, 2015
22015
Порівняння ефективності застосування мов Scala, Erlang і Haskell в умовах баrатоядерних архітектур
С Гороховський, М Кравченко
22013
Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморської
М Кравченко, С Шаповал, І Данилюк
Товари і ринки, 131–139-131–139, 2017
12017
Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном Здоров’я
МФ Кравченко, ОЛ Романовська, СД Борук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 200-205, 2015
12015
Технологічні властивості тістових напівфабрикатів з порошком із листя волоського горіха
М Кравченко, Т Поп, М Криворучко
Товари і ринки, 201–208-201–208, 2015
12015
Борошно з пророщеного зерна пшениці як основа для борошняних кулінар-них і кондитерських виробів
МФ Кравченко, МЮ Криворучко, ТМ Поп
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
12012
Оцінка безпечності соусної продукції
А Антоненко, М Кравченко
Товари і ринки, 184-188, 2010
12010
ВІТАМІННА АКТИВНІСТЬ ПОРОШКУ ГРИБІВ FLAMMULINA VELUTIPES
ІА Кублінська, МФ Кравченко, ЮО Лесишина
Молодий вчений 59 (7), 173, 2018
2018
Використання шроту олійних культур у технології борошняних кондитерських виробів
МФ Кравченко, НЮ Ярошенко, ВС Михайлик
Харків: ХДУХТ, 2018
2018
ТЕХНОЛОГІЯ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА З ПЕКТИНОМ
МФ Кравченко, ВС Михайлик, НЮ Ярошенко
Редакційна колегія, 232, 2018
2018
P-вітамінна активність грибного порошку шиїтаке
МФ Кравченко, ІА Кублінська, ЮО Лесишина, ОЛ Рябошапко
Технічні науки та технології, 172-178, 2017
2017
ОЦІНКА ТЕХНІЧНОЇ ПІДГОТОВЛЕНОСТІ ЮНИХ ВОЛЕЙБОЛІСТІВ
ОГ Шалар, С Міщук, МФ Кравченко
2017
Грибний порошок рейши, шиїтаке та фламуліни як інгредієнт продукції лікувально-профілактичного призначення
МФ Кравченко, ІА Кублінська
2016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20