Подписаться
Віктор Слинько
Віктор Слинько
Полтавський державний аграрний університет, факультет технології виробництва і переробки продукції
Подтвержден адрес электронной почты в домене pdaa.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Новітні аспекти мінерального живлення свиней
СО Усенко, АС Сябро, ВІ Березницький, ЄВ Чухліб, ВГ Слинько, ...
Scientific Progress & Innovations, 126-133, 2019
16*2019
Температурний комфорт і продуктивність свиней
ВМ Гиря, ВЄ Усачова, ОІ Мироненко, ВГ Слинько
Scientific Progress & Innovations, 105-112, 2019
11*2019
Мировой генофонд лошадей и его использование
ВИ Герасимов, ВІ Герасимов, ВГ Слинько, ВГ Слинько, ЕВ Пронь, ...
Х.:«Еспада», 2011
112011
Фізико-хімічні показники мяса і сала свинок різних генотипів
ВГ Слинько
Вісник аграрної науки, с. 68-69, 2000
82000
Свинарство: селекція, технологія
ДІ Барановський, ВІ Герасимов, ОВ Сокрут, ОВ Пронь, ТМ Данілова, ...
Х.:«Еспада», 2011
32011
Вплив інтенсивності вирощування на фізико-хімічні показники м’яса і сала свинок різних генотипів
ВГ Слинько
Вісник ПДСГІ, 87, 2000
32000
Оцінка власної продуктивності свиней в умовах племінних господарств з використанням приладу Piglog 105
АА Гетя, ОА Чуб, ВГ Слинько
Наук.-техніч. бюлетень: Інститут тваринництва УААН. Харків, 32-35, 2004
22004
Прооксидантно-антиоксидантний гомеостаз у спермі кнурів-плідників з різними типами вищої нервової діяльності
ВГ Стояновський, СО Усенко, АМ Шостя, ВІ Березницький, ОО Усенко, ...
Scientific Progress & Innovations, 196-204, 2020
12020
ПРООКСИДАНТНО-АНТИОКСИДАНТНИЙ ГОМЕОСТАЗ У КНУРІВ-ПЛІДНИКІВ ЗАЛЕЖНО ВІД УМОВ УТРИМАННЯ
АМ Шостя, ІВ Сарнавська, ВС Тендітник, ЛМ Кузьменко, ВГ Слинько, ...
Scientific Progress & Innovations, 166-173, 2020
12020
Взаємозв’язок гормонального фону та прооксидантно-антиоксидантного гомеостазу у свинок залежно від фаз статевого циклу
AM Shostya, II Stupar, SA Usenko, VG Slynko, OG Moroz, ...
Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування, 11-15, 2018
12018
Властивості козиного молока та шляхи його використання
ВГ Слинько, ОВ Скляренко
Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини, 125-131, 2016
12016
Вдосконалення технології приготування м’ясного фаршу для виробництва варених ковбас
ЄЯ Прасолов, ВГ Слинько, ОА Галич, ВІ Березницький
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015
12015
Роль маркетингу у теорії мотивації споживачів (фізіологічна потреба) та механізм формування попиту на ринку рибопродуктів
ХЗ Махмудов, ВГ Слинько
Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія «Фінанси і кредит, 2011
12011
Значення вівчарства та історія розвитку галузі на Полтавщині в ХІХ-ХХ ст.
ВГ Слинько
Вісник Полтавської державної аграрної академії, с. 120-122, 2005
12005
Вплив підвищеної температури у корівнику на поведінку дійних корів
МО Захаренко, АВ Хоценко, ПА Ващенко, АМ Шостя, ВГ Слинько, ...
Scientific Progress & Innovations 26 (1), 55-58, 2023
2023
Спосіб виробництва сардельок
ВМ Юхно, ЛМ Кузьменко, ОА Галич, СМ Михайлютенко, МІ Сьомич, ...
2022
ТЕРМІНАЛЬНІ КНУРИ ТА ІНШІ БАТЬКІВСЬКІ ФОРМИ В СИСТЕМІ ГІБРИДИЗАЦІЇ
МД Березовський, ОЛ Нарижна, ПА Ващенко, АМ Шостя, СО Усенко, ...
Scientific Progress & Innovations, 135-141, 2021
2021
ЗАГАЛЬНОСВІТОВІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ КОЗІВНИЦТВА ТА ОСНОВНІ ФАКТОРИ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ КОЗЯЧОГО МОЛОКА
ОІ Кравченко, ЮВ Карбан, СО Усенко, ОО Васильєва, ВГ Слинько, ...
Scientific Progress & Innovations, 142-149, 2021
2021
ГРАДАЦІЯ АДАПТАЦІЙНИХ ЗДАТНОСТЕЙ СВИНЕЙ РІЗНИХ ГЕНОТИПІВ ЗАЛЕЖНО ВІД ТЕХНОЛОГІЧНИХ УМОВ
ВЄ Усачова, ОІ Мироненко, АА Поліщук, ВГ Слинько, МВ Волощук
Scientific Progress & Innovations, 165-171, 2021
2021
ВПЛИВ КОРМОВОЇ ДОБАВКИ «ГУМІЛІД» НА ВІДТВОРЮВАЛЬНУ ЗДАТНІСТЬ СВИНОМАТОК
АМ Шостя, ІВ Павлова, ОО Усенко, ОГ Мороз, ВГ Слинько, ...
Scientific Progress & Innovations, 158-164, 2021
2021
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20