Підписатись
Palamarchuk Anna
Palamarchuk Anna
Інші іменаПаламарчук Анна, Паламарчук А.С., Паламарчук Г.С., Gerasim Anna, Герасим А.С.,Герасим Г.С.
Odessa National University of Technology, Department of Meat, Fish and Seafood Technology
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Разработка технологии рассольного замораживания рыбы с использованием защитных покрытий
АТ Безусов, АС Титлов, ТА Маноли, АС Паламарчук
Вестник Международной академии холода, 29-33, 2003
72003
Разработка автономных мобильных аппаратов абсорбционного типа для первичной холодильной обработки продукции речного и прудового рыбоводства
АС Титлов, ОБ Васылив, ДС Тюхай, АТ Безусов, НИ Бабков, ...
Холодильная техника и тех-нология, 61-64, 1999
51999
Вплив способу заморожування на якість мороженої риби
АС Паламарчук, АТ Безусов, МІ Бабков
Обладнання та технології хар-чових виробництв. Темат. зб. наук. праць. 1 (6 …, 2001
2*2001
Дослідження впливу зв’язку вологи фруктів і овочів на ефективність їх осмотичного зневоднювання
ОС Ільєва, ТІ Нікітчіна, ГС Герасим
Харчова наука і технологія, 74-77, 2012
12012
Вибір раціональних параметрів удосконалення технології ропного заморожування риби
ГМ Станкевич, ГС Герасим
Харчова наука і технологія, 97-100, 2012
12012
USE OF MEAT OF ANIMALS WITH CYSTECIRCOSIS IN THE PRODUCTION OF MEAT PRODUCTS
SD Patyukov, AG Fugol, AS Palamarchuk, GV Shlapak
ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 174, 2022
2022
USE OF MAGNESIUM ASPARTATE FOR ENRICHMENT OF SEMI-FINISHED MEAT PRODUCTS
S Patyukov, A Fugol, A Palamarchuk
Scientific Works 86 (2), 49-58, 2022
2022
PROSPECTS FOR THE PRODUCTION OF DIETARY SUPPLEMENTS FROM THE BLACK SEA RAPANA
AS Palamarchuk, OA Glyshkov
Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції [«Те …, 2022
2022
CHARACTERISTICS AND JUSTIFICATION OF THE APPLICATION OF BRINES FROM THE FERMENTATION OF WHITE CABBAGE IN THE TECHNOLOGY OF COOKED HAM
AS Palamarchuk
Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції [«Те …, 2022
2022
METHODS OF SHEEP DICTYOCAULOSIS FIGHTING
AS Palamarchuk, NG Azarova
Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції [«Те …, 2022
2022
Self-education as a current method of student education in state of war conditions
S Patyukov, A Palamarchuk, G Shlapak
2022
INCREASING THE EFFICIENCY OF POULTRY AND FISH FREEZING USING PROTECTIVE PECTIN COATINGS
A Palamarchuk, N Kushnirenko, S Patiukov
Scientific Works 2 (85), 47-54, 2021
2021
Justification of the innovative method of the fish raw materials preliminary processing.
N Kushnyrenko, A Palamarchuk, S Patyukov
Food Science & Technology (2073-8684) 15 (2), 2021
2021
Justification of the innovative method of preliminary processing of fish raw materials
N Kushnyrenko, A Palamarchuk, S Patyukov
2021
Application of artificial pork fat in boiled sausage technology
S Patyukov, A Fugol, A Palamarchuk, N Kushnyrenko
2021
Anatomical and histological bases of the formation of pork color with autolysis defects
S Patyukov, A Fugol, A Palamarchuk, N Kushnyrenko
2021
Veterinary and sanitary assessment of pork with african swine fever
S Patyukov, A Fugol, A Palamarchuk, N Kushnyrenko
2021
Scientific and research work–the basis for professional competencies forming
A Palamarchuk, O Glyshkov
2021
Pros and cons of distance learning
N Kushnirenko, A Palamarchuk, S Patyukov
2021
ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННИХ РИБНИХ РЕСУРСІВ З РИБ ВНУТРІШНІХ ВОДОЙМ ПРИ РОЗРОБЦІ ТЕХНОЛОГІЇ ГЕЛЕПОДІБНИХ ЗАЛИВОК.
П СД
Scientific Works 84 (2), 2020
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20