Підписатись
Stepankova Galyna, Степанькова Галина Вячеславівна, Stepankova Galina
Stepankova Galyna, Степанькова Галина Вячеславівна, Stepankova Galina
STATE BIOTECHNOLOGICAL UNIVERSITY (SBTU), Kharkiv, Ukraine / ДЕРЖАВНИЙ БІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Підтверджена електронна адреса в btu.kharkov.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Harnessing the technological potential of chia seeds in the technology of cream-whipped candy masses
RA Shydakova-Kameniuka O., Shkliaiev O., Samokhvalova O., Artamonova M ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 52-60, 2020
72020
Технологія хліба пшеничного з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи
ОІ Кравченко, СГ Олійник, ОВ Самохвалова, ГВ Степанькова
Харків: ХДУХТ, 2017
52017
Prospects for use of new sources of dietary fibers in the technology of flour confectionery products
O Samokhvalova, S Oliinyk, K Kasabova, G Stepankova, O Bolkhovitina
BIO Web of Conferences 30, 01017, 2021
42021
Кваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з використанням шроту зародків вівса та макухи зародків кукурудзи
ГВ Степанькова, СГ Олійник, ОГ Шидакова-Каменюка
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 233-242, 2019
42019
Influence of maize germ oil cake on processes of wheat dough ripening and bread and nutritional value
NO Stepankova G., Oliinyk S., Mykhaylov V.
Ukrainian food journal 6 (1), 28-37, 2017
4*2017
Продукти переробки зародків вівса та кукурудзи як перспективна сировина в технології хлібобулочних виробів
СГ Олійник, ГВ Степанькова, ОI Кравченко
Харчова наука і технологія, 62-67, 2015
42015
Технології пшеничного хліба з використання продуктів переробки зародків вівса і кукурудзи
ГВ Степанькова
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
42015
Оцінка функціонально-технологічних властивостей продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи для їх використання в технологиї пшеничного хліба
ГВ Степанькова
Наукові здобутки молоді-вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті, 2-3, 0
4
DEVELOPMENT OF BIOTECHNOLOGICALLY TRANSESTERIFIED THREECOMPONENT FAT SYSTEMS STABLE TO OXIDATION.
A Belinska, O Bliznjuk, N Masalitina, I Bielykh, O Zviahintseva, T Gontar, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 125 (6), 2023
32023
Зміни показників якості хліба з продуктами переробки зародків вівса і кукурудзи під час зберігання
С Олійник, ГВ Степанькова, ОІ Кравченко
32015
Дослідження перебігу процесів дозрівання пшеничного тіста з використанням продуктів переробки вівса та кукурудзи
СГ Олійник, ГВ Степанькова, ОІ Кравченко
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 2014
32014
Estimation of oxidative stability of the lipid complex of creamy-shaken candies with chia seeds at storage
O Shydakova-Kameniuka, O Shkliaiev, O Samokhvalova, M Artamonova, ...
EUREKA: Life Sciences,(2), 54-62, 2020
22020
Вплив насіння чіа на якісні характеристики та хімічний склад кремово-збивних цукерок
ОГ Шидакова-Каменюка, ОМ Шкляєв, ГВ Степанькова
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2019
22019
Research of the Effects of Technological Factors on the quality indices of high oleic sunflower oil
A Dichtyar, N Fedak, Y Pyvovarov, G Stepankova, Y Yarantseva
Технологический аудит и резервы производства 5 (3 (37)), 40-48, 2017
22017
Опыт и перспективы использования продуктов переработки зародышей зерновых культур в технологии хлеба повышенной пищевой ценности
СГ Олейник, ОВ Самохвалова, ГВ Степанькова, НВ Лапицкая
БГАТУ, 2017
22017
Перспективи використання чуфи (CYPERUS ESCULENTUS) у технології хліба пшеничного
СГ Олійник, ГВ Степанькова, СВ Недвіга
Харків: ДБТУ, 2021
12021
Оцінка якості кремово-збивних цукерок з насінням чіа під час зберігання
ОГ Шидакова-Каменюка, ГВ Степанькова, АЛ Рогова, ОМ Шкляєв
Republic of Poland, 2018
12018
Методологія та організація наукових досліджень
ОГ Шидакова-Каменюка, ЗІ Кучерук, ГВ Степанькова
Харків: ХДУХТ, 2017
12017
Особливості формування структури тіста з додаванням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи
ГВ Степанькова, СГ Олійник, МТ Малафаєв
Харків: ХДУХТ, 2014
12014
Влияние продуктов переработки зародышей кукурузы и овса на показатели качества и пищевую ценность пшеничного хлеба
СГ Олейник, ГВ Степанькова
Гродно: ГГАУ, 2014
12014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20