Кіберзахист готельних брендів І Верезомська, Л Бовш, К Приходько, Х Баклан Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 5 (2), 190-209, 2022 | 10 | 2022 |
СПЕЦИФІКА ІНТЕР’ЄРУ СЕРЕДОВИЩА СУЧАСНИХ КОВОРКІНГ-ЦЕНТРІВ КО Приходько Вісник КНУКіМ. Серія «Мистецтвознавство», 197-203, 2020 | 2 | 2020 |
Інтер’єр коворкінг-центру як унікальний художній простір ХХІ століття К Приходько Збірник наукових праць «Мистецтвознавчі записки», 2021 | 1 | 2021 |
Специфіка кольорового рішення сучасного коворкінг-центру К Приходько Альманах" Культура і Сучасність", 2021 | 1 | 2021 |
Дизайн інтер’єру коворкінг-центру КО Приходько Вісник КНУКіМ. Серія «Мистецтвознавство», 214-220, 2021 | 1 | 2021 |
Сценічний дизайн у сучасному українському режисерському театрі ОВ Попова Редакційна колегія: Виткалов Володимир Григорович–кандидат педагогічних наук …, 0 | 1 | |
Особливості розвитку індустрії гостинності в Україні О Громик, К Приходько Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 6 (2), 184-198, 2023 | | 2023 |
Форсайт розвитку ресторанного бізнесу Л Бовш, І Комарніцький, К Приходько, О Олійник Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 6 (1), 8-26, 2023 | | 2023 |
Фулфілмент цифрового маркетингу у ресторанному бізнесі Л Бовш, І Комарніцький, К Приходько Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 5 (1), 37-51, 2022 | | 2022 |
Цитування КО Приходько Культура і сучасність: альманах. 2021. № 2. 209 с., 130, 2021 | | 2021 |
СПЕЦИФІКА КОЛЬОРОВОГО РІШЕННЯ СУЧАСНОГО КОВОРКІНГ-ЦЕНТРУ K Prуkhodko Культура і сучасність, 130-135, 2021 | | 2021 |
ІНТЕР’ЄР КОВОРКІНГ-ЦЕНТРУ ЯК УНІКАЛЬНИЙ ХУДОЖНІЙ ПРОСТІР ХХІ СТОЛІТТЯ K Prуkhodko Мистецтвознавчі записки, 29-33, 2021 | | 2021 |
ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК СВІТЛА, ФОРМИ ТА КОЛЬОРУ В ДИЗАЙНІ КОВОРКІНГ-ЦЕНТРІВ КО Приходько Г 725 Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації: тези, 175, 2020 | | 2020 |
Приходько Ксенія Олександрівна Аспірантка КО Приходько ВІСНИК КНУКіМ, 197, 2020 | | 2020 |
Земліна ЮВ ІМ Грищенко, КО Приходько ВЧЕНІ ЗАПИСКИ, 22019142, 2019 | | 2019 |
Антоненко АВ ЮВ Земліна, ІМ Грищенко, КО Приходько ВЧЕНІ ЗАПИСКИ, 4201977, 2019 | | 2019 |
Рекомендовано до друку Вченою радою Київського національного університету культури і мистецтв (Протокол № 51 від 8.04. 19) НС Удріс-Бородавко, АГ Болтенков, ОП Чистіков | | 2019 |
Інноваційні технології соусів з біологічно активними добавками О Дзюндзя, А Антоненко, Т Бровенко, І Грищенко, К Приходько, ... Куприенко СВ, 2019 | | 2019 |
Технологія страв з птиці для харчування дітей шкільного віку О Дзюндзя, А Антоненко, Т Бровенко, К Приходько ООО «Научный мир», 2017 | | 2017 |
Харчова цінність борошна з пророщеного зерна пшениці АВ Антоненко, КІ Приходько | | 2016 |