Подписаться
Ксенія Приходько
Ксенія Приходько
Київський національний університет культури у мистецтв
Подтвержден адрес электронной почты в домене knukim.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Кіберзахист готельних брендів
І Верезомська, Л Бовш, К Приходько, Х Баклан
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 5 (2), 190-209, 2022
102022
СПЕЦИФІКА ІНТЕР’ЄРУ СЕРЕДОВИЩА СУЧАСНИХ КОВОРКІНГ-ЦЕНТРІВ
КО Приходько
Вісник КНУКіМ. Серія «Мистецтвознавство», 197-203, 2020
22020
Інтер’єр коворкінг-центру як унікальний художній простір ХХІ століття
К Приходько
Збірник наукових праць «Мистецтвознавчі записки», 2021
12021
Специфіка кольорового рішення сучасного коворкінг-центру
К Приходько
Альманах" Культура і Сучасність", 2021
12021
Дизайн інтер’єру коворкінг-центру
КО Приходько
Вісник КНУКіМ. Серія «Мистецтвознавство», 214-220, 2021
12021
Сценічний дизайн у сучасному українському режисерському театрі
ОВ Попова
Редакційна колегія: Виткалов Володимир Григорович–кандидат педагогічних наук …, 0
1
Особливості розвитку індустрії гостинності в Україні
О Громик, К Приходько
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 6 (2), 184-198, 2023
2023
Форсайт розвитку ресторанного бізнесу
Л Бовш, І Комарніцький, К Приходько, О Олійник
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 6 (1), 8-26, 2023
2023
Фулфілмент цифрового маркетингу у ресторанному бізнесі
Л Бовш, І Комарніцький, К Приходько
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 5 (1), 37-51, 2022
2022
Цитування
КО Приходько
Культура і сучасність: альманах. 2021. № 2. 209 с., 130, 2021
2021
СПЕЦИФІКА КОЛЬОРОВОГО РІШЕННЯ СУЧАСНОГО КОВОРКІНГ-ЦЕНТРУ
K Prуkhodko
Культура і сучасність, 130-135, 2021
2021
ІНТЕР’ЄР КОВОРКІНГ-ЦЕНТРУ ЯК УНІКАЛЬНИЙ ХУДОЖНІЙ ПРОСТІР ХХІ СТОЛІТТЯ
K Prуkhodko
Мистецтвознавчі записки, 29-33, 2021
2021
ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК СВІТЛА, ФОРМИ ТА КОЛЬОРУ В ДИЗАЙНІ КОВОРКІНГ-ЦЕНТРІВ
КО Приходько
Г 725 Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації: тези, 175, 2020
2020
Приходько Ксенія Олександрівна Аспірантка
КО Приходько
ВІСНИК КНУКіМ, 197, 2020
2020
Земліна ЮВ
ІМ Грищенко, КО Приходько
ВЧЕНІ ЗАПИСКИ, 22019142, 2019
2019
Антоненко АВ
ЮВ Земліна, ІМ Грищенко, КО Приходько
ВЧЕНІ ЗАПИСКИ, 4201977, 2019
2019
Рекомендовано до друку Вченою радою Київського національного університету культури і мистецтв (Протокол № 51 від 8.04. 19)
НС Удріс-Бородавко, АГ Болтенков, ОП Чистіков
2019
Інноваційні технології соусів з біологічно активними добавками
О Дзюндзя, А Антоненко, Т Бровенко, І Грищенко, К Приходько, ...
Куприенко СВ, 2019
2019
Технологія страв з птиці для харчування дітей шкільного віку
О Дзюндзя, А Антоненко, Т Бровенко, К Приходько
ООО «Научный мир», 2017
2017
Харчова цінність борошна з пророщеного зерна пшениці
АВ Антоненко, КІ Приходько
2016
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20