Підписатись
Ольга Кравченко (Яковчук)
Ольга Кравченко (Яковчук)
кандидат педагогічних наук
Підтверджена електронна адреса в kdpu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Models of Introduction of Dual Professional Education.
OL Kravchenko, IY Borisyuk, ZM Vakolia, OM Tretyak, OM Mishchenia
International Journal of Higher Education 9 (7), 94-106, 2020
222020
Функціонування моделей дуальної форми здобуття освіти як ефективний спосіб підвищення конкурентоспроможності системи вищої освіти України
О Яковчук
Молодий вчений, 86-90, 2019
162019
Monitoring of trace element content in tap water from Karachuny Reservoir, Kryvyi Rih city
V Stoliarenko, M Chernova, O Yakovchuk
E3S Web of Conferences 166, 01005, 2020
72020
WORLD MODELS OF DUAL EDUCATION AND FEATURES OF THEIR FUNCTIONING
RN OLHA KRAVCHENKO, TETIANA STAROVA
AD ALTA: Journal Of Interdisciplinary Research, 87-90, 2021
5*2021
Сутність, завдання та переваги розвитку дуальної освіти в Україні
ОЛ Яковчук
Materials of the XVI international research and practice conference «Modern …, 2020
52020
Дуальна освіта в Україні: від концепції до практики
О Кравченко
Молодий вчений, 64-69, 2021
42021
Перспективи розвитку дуальної системи здобуття вищої освіти в Україні
О Яковчук
Дрогобич: Коло, 2019
42019
Формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів з технології харчування в освітньому процесі коледжу
ОЛ Яковчук
Кривий Ріг, 2017, 2017
42017
Ігрові технології навчання як складова активізації пізнавальної діяльності студентів на лекційних заняттях з біохімії
ОЛ Яковчук
Молодий вчений, 381-385, 2016
42016
Модель формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів з технології харчування в процесі вивчення хімічних дисциплін у коледжі
ОЛ Яковчук
Молодий вчений, 506-509, 2017
32017
Analogy of Tasks of Traditional and Interactive Approaches to Students' Education in Higher Education Institutions
Y Okopna, N Morska, O Stakhova, L Voinalovych, O Protas, O Kravchenko
22020
Формування професійно-значущих якостей особистості фахівця з технології харчування в умовах дуальної освіти
О Кравченко
Viae Educationis 1 (3), 128-139, 0
2*
Dual Education Models in Modern Educational Institutions
O Kravchenko, H Shpynta, O Nikolaienko, S Dovbenko, O Diachok
Journal of Technical Education and Training 15 (3), 257-267, 2023
12023
ОГЛЯД СВІТОВОГО ДОСВІДУ З ПРОБЛЕМ ДУАЛЬНОЇ ФОРМИ ЗДОБУТТЯ ОСВІТИ
О Кравченко
Молодий вчений, 132-136, 2020
12020
Теоретичні засади визначення змісту категорії «самовиявлення особистості»
О КРАВЧЕНКО
АКТУАЛЬНI ПИТАННЯ ГУМАНIТАРНИХ НАУК, 2020157, 2020
12020
New stages of development of modern science in Ukraine and EU countries
N Ababilova, N Vasylyshyna, T Skyrda, R Slobozhenko, S Vasilieva, ...
12019
СТРУКТУРА ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ТЕХНІКІВ-ТЕХНОЛОГІВ ІЗ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ
ОЛ Яковчук
Збірник наукових праць «Педагогічні науки» 2 (74), 181-185, 2016
12016
ФОРМУВАННЯ ФАХОВИХ КОМПЕТЕНЦІЙ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ В СИСТЕМІ ДУАЛЬНОЇ ОСВІТИ
О Кравченко
Grail of Science, 432-435, 2024
2024
РОЛЬ ДУАЛЬНОЇ ОСВІТИ У ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ З ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ
О Кравченко
Grail of Science, 312-314, 2023
2023
Структура готовності майбутніх фахівців з технології харчування до професійної діяльності у контексті дуальної освіти
О Кравченко
Scientific Collection «InterConf+», 105-111, 2023
2023
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20