Models of Introduction of Dual Professional Education. OL Kravchenko, IY Borisyuk, ZM Vakolia, OM Tretyak, OM Mishchenia International Journal of Higher Education 9 (7), 94-106, 2020 | 22 | 2020 |
Функціонування моделей дуальної форми здобуття освіти як ефективний спосіб підвищення конкурентоспроможності системи вищої освіти України О Яковчук Молодий вчений, 86-90, 2019 | 16 | 2019 |
Monitoring of trace element content in tap water from Karachuny Reservoir, Kryvyi Rih city V Stoliarenko, M Chernova, O Yakovchuk E3S Web of Conferences 166, 01005, 2020 | 7 | 2020 |
WORLD MODELS OF DUAL EDUCATION AND FEATURES OF THEIR FUNCTIONING RN OLHA KRAVCHENKO, TETIANA STAROVA AD ALTA: Journal Of Interdisciplinary Research, 87-90, 2021 | 5* | 2021 |
Сутність, завдання та переваги розвитку дуальної освіти в Україні ОЛ Яковчук Materials of the XVI international research and practice conference «Modern …, 2020 | 5 | 2020 |
Дуальна освіта в Україні: від концепції до практики О Кравченко Молодий вчений, 64-69, 2021 | 4 | 2021 |
Перспективи розвитку дуальної системи здобуття вищої освіти в Україні О Яковчук Дрогобич: Коло, 2019 | 4 | 2019 |
Формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів з технології харчування в освітньому процесі коледжу ОЛ Яковчук Кривий Ріг, 2017, 2017 | 4 | 2017 |
Ігрові технології навчання як складова активізації пізнавальної діяльності студентів на лекційних заняттях з біохімії ОЛ Яковчук Молодий вчений, 381-385, 2016 | 4 | 2016 |
Модель формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів з технології харчування в процесі вивчення хімічних дисциплін у коледжі ОЛ Яковчук Молодий вчений, 506-509, 2017 | 3 | 2017 |
Analogy of Tasks of Traditional and Interactive Approaches to Students' Education in Higher Education Institutions Y Okopna, N Morska, O Stakhova, L Voinalovych, O Protas, O Kravchenko | 2 | 2020 |
Формування професійно-значущих якостей особистості фахівця з технології харчування в умовах дуальної освіти О Кравченко Viae Educationis 1 (3), 128-139, 0 | 2* | |
Dual Education Models in Modern Educational Institutions O Kravchenko, H Shpynta, O Nikolaienko, S Dovbenko, O Diachok Journal of Technical Education and Training 15 (3), 257-267, 2023 | 1 | 2023 |
ОГЛЯД СВІТОВОГО ДОСВІДУ З ПРОБЛЕМ ДУАЛЬНОЇ ФОРМИ ЗДОБУТТЯ ОСВІТИ О Кравченко Молодий вчений, 132-136, 2020 | 1 | 2020 |
Теоретичні засади визначення змісту категорії «самовиявлення особистості» О КРАВЧЕНКО АКТУАЛЬНI ПИТАННЯ ГУМАНIТАРНИХ НАУК, 2020157, 2020 | 1 | 2020 |
New stages of development of modern science in Ukraine and EU countries N Ababilova, N Vasylyshyna, T Skyrda, R Slobozhenko, S Vasilieva, ... | 1 | 2019 |
СТРУКТУРА ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ТЕХНІКІВ-ТЕХНОЛОГІВ ІЗ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ ОЛ Яковчук Збірник наукових праць «Педагогічні науки» 2 (74), 181-185, 2016 | 1 | 2016 |
ФОРМУВАННЯ ФАХОВИХ КОМПЕТЕНЦІЙ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ В СИСТЕМІ ДУАЛЬНОЇ ОСВІТИ О Кравченко Grail of Science, 432-435, 2024 | | 2024 |
РОЛЬ ДУАЛЬНОЇ ОСВІТИ У ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ З ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ О Кравченко Grail of Science, 312-314, 2023 | | 2023 |
Структура готовності майбутніх фахівців з технології харчування до професійної діяльності у контексті дуальної освіти О Кравченко Scientific Collection «InterConf+», 105-111, 2023 | | 2023 |