Підписатись
Veronika Bondarenko
Veronika Bondarenko
Інші іменаBondarenko Veronika, Бондаренко Вероніка Анатоліївна
STATE BIOTECHNOLOGICAL UNIVERSITY (SBTU), Kharkiv, Ukraine/ДЕРЖАВНИЙ БІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Підтверджена електронна адреса в btu.kharkiv.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Kapustiani ovochi
LM Puzik, VA Koltunov, OV Romanov, VA Bondarenko, LO Haiova, ...
Tekhnolohiia vyroshchuvannia i zberihannia [Cabbage vegetables. Growing and …, 2015
72015
Study into formation of nutritional value of cauliflower depending on the agri-biological factors
KL Pusik L., Pusik V., Lyubymova N., Bondarenko V., Gaevaya L., Sergienko O ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11(96)), 29-35, 2018
6*2018
Investigation of the influence of antimicrobial preparations on the shelf life of broccoli cabbage
L Pusik, V Pusik, N Lyubymova, V Bondarenko, L Gaevaya
Eureka: Life Sciences, 13-19, 2018
52018
Determining carrot preservation depending on the root quality and size, as well as on storage techniques
L Pusik, V Pusik, V Bondarenko, L Gaevaya, N Kyruchina, O Kuts, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11), 115, 2022
42022
Preservation of parsnip root vegetable depending on the degree of ripeness, varietal features, and storage techniques
KL Pusik L., Pusik V., Lyubymova N., Bondarenko V., Rozhkov A., Sergienko O ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11(97)), 34-41, 2019
4*2019
Research into preservation of broccoli depending on the treatment with antimicrobic preparations before storage
GL Pusik L., Pusik V., Lyubymova N., Bondarenko V.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (11(94)), 20-28, 2018
4*2018
Preservation of rapana meat by the irradiation technology
T Lebska, L Bal-Prylypko, T Kovalinska, V Sakhno, Y Bondarenko, ...
22021
Інтенсивність дихання капусти брюссельської під час зберігання залежно від виду пакування
LM Pusik, VA Bondarenko
Vegetable and Melon Growing, 84-92, 2019
22019
Investigation of the influence of weather conditions of the vegetational period for the formation of the nutrient value of cauliflower
L Pusik, V Pusik, N Lyubymova, V Bondarenko, L Gaevaya, O Sergienko, ...
EUREKA: Life Sciences, 61-68, 2018
22018
Studying the Preservation of Brussels Sprout Depending on its Treatment With Antimicrobial Preparations Before Storage
L Pusik, V Pusik, V Bondarenko, L Gaevaya, N Kyruchina, H Slobodyanyk, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (11-108), 52-59, 2020
12020
Enhancement of productivity of random sequences generation for information protection systems
V Bezshtanko, VA Bondarenko, O Gavrylenko, SP Yevseiev, ...
12018
Вплив водоутримуючих гранул на продуктивність гібридів огірка за шпалерної технології вирощування рослин в умовах Лісостепу України
АG Теrnavskyyi, OI Ulyanych, SV Shchetyna, GY Slobodyanyk, ...
Vegetable and Melon Growing, 328-335, 2017
12017
Физические и теплофизические свойства капусты брюссельской
БВА Пузік Л. М.
Вестник Белорус. ГСИ., 107–110, 2015
1*2015
DETERMINING THE EFFECT OF TREATMENT WITH ANTIMICROBIAL SUBSTANCES BEFORE STORAGE ON THE PRESERVATION OF LEMONS.
L Pusik, V Pusik, V Bondarenko, N Kyriukhina, L Terokhina, V Ketskalo, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2024
2024
Effectiveness of protective edible coatings to extend shelf lives of fresh fruits and vegetables
L Pusik, V Pusik, V Bondarenko, N Didukh, I Semenenko
Tallinn: Teadmus OÜ, 2024
2024
Investigation of weight loss of napa cabbage depending on the type of packaging and head weight
L Pusik, V Pusik, V Bondarenko, V Sievidov, I Semenenko
Поліський національний університет, 2023
2023
The reasons of humic substances biological activity
AI Popov, OT Zhilkibayev, VN Zelenkov, MV Markov, TV Teplyakova, ...
Book of Abstracts, 105, 2022
2022
ЯКІСТЬ БУРЯКА СТОЛОВОГО З ЦИЛІНДРИЧНОЮ ФОРМОЮ КОРЕНЕПЛОДУ ЗАЛЕЖНО ВІД ОСОБЛИВОСТЕЙ СОРТУ В БОГАРНИХ УМОВАХ
LM Pusik, VA Bondarenko
Vegetable and Melon Growing, 59-66, 2022
2022
Research of garlic preservation depending on treatment with hydrophobic protective coatings and growth-inhibiting substances
L Pusik, V Pusik, V Bondarenko, L Gaevaya, N Kyruchina, O Kuts, ...
EUREKA: Life Sciences,(1), 3-10, 2022
2022
Radiation technology of rapan meat preparations.
T Lebska, L Bal-Prylypko, T Kovalinska, V Sakhno, Y Bondarenko, ...
2021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20