Підписатись
Татьяна Гонтар
Татьяна Гонтар
Украинская инженерно-педагогическая академия, кафедра пищевых и химических технологий
Немає підтвердженої електронної адреси - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Исследование механизма гелеобразования в гибридных гелях кремнезема с пониженной склонностью к агрегированию
ОБ Скородумова, АЮ Лозовской, ЕВ Тарахно, ТБ Гонтар
Вісник Національного технічного університету ХПІ. Серія: Механіко …, 2014
92014
Исследование гибридных органо-неорганических золей SiO 2—прекурсоров композиционных биокерамических материалов
ОБ Скородумова, ЯН Гончаренко, ТБ Гонтар, ИВ Шуба
ПАТ" УКРНДІ ВОГНТРИВІВ ІМ. АС БЕРЕЖНОГО", 2010
62010
Дослідження впливу біологічно активної добавки на якість м’ясних посічених напівфабрикатів
ІВ Цихановська, ЛА Скуріхіна, ОВ Александров, ТБ Гонтар
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2017
22017
Проектування та аналіз якості добового раціону харчування для дітей молодшого шкільного віку
Г Запаренко, А Борисова, Н Якименко-Терещенко, Н Олійник, ...
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2022
12022
Усовершенствование нормативного обеспечения процесса получения экзотермических смесей для горячего ремонта огнеупорных футеровок
ТБ Гонтар, ОБ Скородумова, ЯН Гончаренко
НТУ" ХПИ", 2014
12014
Исследование фазовых превращений в мурзинских каолинах при производстве метакаолина
ТВ Зеленюк, НС Кайда, ОБ Скородумова, ТБ Гонтар, ЯН Гончаренко
Восточно-европейский журнал передовых технологий 3 (6 (63)), 41-44, 2013
12013
Разработка оптимального гранулометрического состава экзотермических гранулированных смесей
ТБ Гонтар, СМ Вилков, ОБ Скородумова
НТУ" ХПИ", 2011
12011
Investigation of phase transformations in murzynskiy kaolin in the production of metakaolin
ТВ Зеленюк, ОБ Скородумова, ТБ Гонтар, ЯН Гончаренко, НС Кайда
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (6), 41-44, 0
1
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ СУСПЕНЗІЙНОЇ НАНОДОБАВКИ ТА МАГНІТНОГО ПОЛЯ НА ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ПОКАЗНИКИ ЗЕФІРУ
ІВ Цихановська, ТБ Гонтар, ОО Литвин
The 3 rd International scientific and practical conference “Global science …, 2023
2023
УДОСКОНАЛЕННЯ РЕЦЕПТУРНОГО СКЛАДУ ЦУКРОВОГО ПЕЧИВА ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ШРОТУ ЗАРОДКІВ ПШЕНИЦІ
ТБ Гонтар, АА Кравченко
The 3 rd International scientific and practical conference “Modern problems …, 2023
2023
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ДІЄТИЧНОГО ХАРЧУВАННЯ ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
МВ Скорогод, ТБ Гонтар
The 3 rd International scientific and practical conference “Modern problems …, 2023
2023
АСОРТИМЕНТ СУЧАСНОГО ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ СТВОРЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ СОРОЧКИ
ЮП Тільна, ТБ Гонтар
The 8 th International scientific and practical conference “Science and …, 2023
2023
Інформаційні технології оцiнювання резервiв здоров’я як ідентифікатор адаптаційних можливостей організму людини
С Кіфоренко, В Бєлов, Т Гонтар
Scientific Collection «InterConf+», 669-677, 2023
2023
ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ ДОСЛІДЖЕНЬ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
ГВ Запаренко, ТБ Гонтар
Українська інженерно-педагогічна академія, 2022
2022
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» У ВИРОБНИЦТВІ МАРМЕЛАДНИХ ВИРОБІВ
ОВ Александров, ІВ Цихановська, ТБ Гонтар, МЛ Рябчиков
2021
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» НА СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
ОВ Александров, МЛ Рябчиков, ІВ Цихановська, ТБ Гонтар
2021
ВПЛИВ ХАРЧОВОЇ НАНОДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ЗАВАРНИХ ПРЯНИКІВ ПІД ЧАС ЗБЕРІГАННЯ
ІВ Цихановська, ТБ Гонтар
The 4 th International scientific and practical conference―Modern science …, 2020
2020
ВИКОРИСТАННЯ НАНОЧАСТИНОК ПРИРОДНИХ МІНЕРАЛІВ В ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ
ОВ Александров, ІВ Цихановська, ТА Лазарєва, ТБ Гонтар, НС Кайда
2020
ВПЛИВ ПОЛІФУНКЦІОНАЛЬНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» НА ЯКІСТЬ ПШЕНИЧНО-ЖИТНЬОГО ХЛІБА «ХАРКІВСЬКИЙ РОДНИЧОК» В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ (ЧАСТИНА 1)
ОВ Александров, ІВ Цихановська, ТБ Гонтар
2018
ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ЖИТНЬОГО ХЛІБА, ЗБАГАЧЕНОГО ПОЛІФУНКЦІОНАЛЬНОЮ ХАРЧОВОЮ ДОБАВКОЮ
ОВ Александров, ІВ Цихановська, ТБ Гонтар
2018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20