Аліна Гередчук
Аліна Гередчук
кандидат технічних наук, ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Підтверджена електронна адреса в puet.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дослідження факторів пролонгації термінів зберігання м’ясних і м’ясомістких продуктів
ВМ Пасічний, АМ Гередчук, ОО Мороз, ЮА Ястреба
222015
Development of combined protein-fat emulsions for sausage and semifinished products with poultry meat
ВМ Пасічний, АІ Маринін, ОО Мороз, АМ Гередчук
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (6), 32-38, 2015
192015
Rozrobka kombinovanyh bilkovozhyrovyh emul'sij dlja kovbas i napivfabrykativ z m'jasom ptyci
VM Pasichnyj, AI Marynin, OO Moroz, AM Geredchuk
Vostochno-evropejskyj zhurnal peredovh tehnologyj 6 (73), 32-38, 2015
102015
Розробка комбінованих білково-жирових емульсій для ковбас і напівфабрикатів з м’ясом птиці
ВМ Пасічний, АІ Маринін, ОО Мороз, АМ Гередчук
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (6 (73)), 2015
92015
Doslidzhennia faktoriv prolonhatsiyi terminiv zberihannia miasnykh ta miasomistkykh produktiv
VM Pasichnyi, AM Heredchuk, OO Moroz, YA Yastreba
Naukovi pratsi NUKhT 21 (4), 224-230, 2015
82015
Удосконалення технологій напівфабрикатів кулінарних на основі м'яса птиці та каротиновмісної сировини
ВМ Пасічний, АМ Гередчук
42013
Prognostication of storage terms for pasteurized sausages with active package elements
V Pasichnyi, O Shevchenko, O Khrapachov, A Marynin, I Radzievskaya, ...
EUREKA: Life Sciences,(4), 34-43, 2020
32020
Використання каротиновмісних білково-жирових емульсій в технології кулінарних напівфабрикатів з м'яса птиці підвищеної харчової цінності
ВМ Пасічний, АМ ГЕРЕДЧУК, МЮ ГЕРАСИМЕНКО
Засновник, редакція, видавець і виготовлювач: Білоцерківський національний …, 2014
32014
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ПАШТЕТУ ПЕЧІНКОВОГО ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
ОАТ В. М. Пасічний, Н.І. Ткач, А. М. Гередчук
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі, 47-53, 2019
22019
Використання високодисперсного кремнезему в технології м'ясомістких продуктів оздоровчого спрямування
ВМ Пасічний, АМ Гередчук
Вісник Херсонського національного технічного університету, 124-129, 2015
22015
Кулинарные полуфабрикаты из мяса птицы повышенной пищевой ценности
ВН Пасичный, АМ Гередчук, ГА Симахина, ВВ Задорожный
Вестник Алматинского технологического университета, 14-18, 2014
22014
Пакування під вакуумом, як спосіб подовження термінів зберігання охолодженого м'яса та напівфабрикатів з нього
ВМ Пасічний, ОВ Храпачов, АІ Маринін, РС Святненко, АМ Гередчук
Харчова промисловість, 88-94, 2018
12018
Розробка технологій білково-жирових емульсій для кулінарних напівфабрикатів
ВМ Пасічний, АМ Гередчук, НВ Олійник, ОІ Положишникова
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2018
12018
The influence of a microbiological derived protease on the autolysis process in meat of broiler chickens
D Shvedyuk, V Pasichnyi, O Moroz, A Heredchuk
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
12018
Дослідження технології м'ясомістких напівфабрикатів з гарбузовою пастою
АМ Гередчук, ВМ Пасічний
12014
М'ясомісткі напівфабрикати кулінарні з м’яса птиці підвищеної харчової цінності
ВМ Пасічний, ГО Сімахіна, АМ Гередчук, ВВ Задорожній
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
12014
Разработка технологии мясосодержащих полуфабрикатов с тыквенной пастой
ВН Пасичный, АМ Гередчук
Новые подходы, принципы и механизмы повышения эффективности производства и …, 2014
12014
Розроблення технології кондитерських виробів підвищеної поживної цінності
ЯВ Милуш
2021
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ «РОСЛИННОГО МОЛОКА» В ТЕХНОЛОГІЯХ ЖЕЛЕЙНИХ СОЛОДКИХ СТРАВ
АМ Гередчук, АГ Дмітрієва
2021
НУТОВЕ БОРОШНО У ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСОВИХ ВИРОБІВ
АМ Гередчук, АГ Дмітрієва
2021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20