Підписатись
Аліна Гередчук
Аліна Гередчук
кандидат технічних наук, ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Підтверджена електронна адреса в puet.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дослідження факторів пролонгації термінів зберігання м’ясних і м’ясомістких продуктів
ВМ Пасічний, АМ Гередчук, ОО Мороз, ЮА Ястреба
252015
Development of combined protein-fat emulsions for sausage and semifinished products with poultry meat
ВМ Пасічний, АІ Маринін, ОО Мороз, АМ Гередчук
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (6), 32-38, 2015
212015
Doslidzhennia faktoriv prolonhatsiyi terminiv zberihannia miasnykh ta miasomistkykh produktiv
VM Pasichnyi, AM Heredchuk, OO Moroz, YA Yastreba
Naukovi pratsi NUKhT 21 (4), 224-230, 2015
82015
Rozrobka kombinovanyh bilkovozhyrovyh emul'sij dlja kovbas i napivfabrykativ z m'jasom ptyci
VM Pasichnyj, AI Marynin, OO Moroz, AM Geredchuk
Vostochno-evropejskyj zhurnal peredovh tehnologyj 6 (73), 32-38, 2015
82015
Розробка комбінованих білково-жирових емульсій для ковбас і напівфабрикатів з м’ясом птиці
ВМ Пасічний, АІ Маринін, ОО Мороз, АМ Гередчук
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (6 (73)), 32-38, 2015
82015
Кулинарные полуфабрикаты из мяса птицы повышенной пищевой ценности
ВН Пасичный, АМ Гередчук, ГА Симахина, ВВ Задорожный
Вестник Алматинского технологического университета, 14-18, 2014
52014
Удосконалення технологій напівфабрикатів кулінарних на основі м'яса птиці та каротиновмісної сировини
ВМ Пасічний, АМ Гередчук
52013
Prognostication of storage terms for pasteurized sausages with active package elements
V Pasichnyi, O Shevchenko, O Khrapachov, A Marynin, I Radzievskaya, ...
EUREKA: Life Sciences,(4), 34-43, 2020
42020
Substantiating the Optimized Shelf Life of Pasteurized Sausages With the Elements of Active Packaging
V Pasichnyi, O Shevchenko, O Khrapachov, A Marynin, I Radzievskaya, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (11-106), 46-54, 2020
32020
Використання високодисперсного кремнезему в технології м'ясомістких продуктів оздоровчого спрямування
ВМ Пасічний, АМ Гередчук
Вісник Херсонського національного технічного університету, 124-129, 2015
32015
Використання каротиновмісних білково-жирових емульсій в технології кулінарних напівфабрикатів з м’яса птиці підвищеної харчової цінності
ВМ Пасічний, АМ ГЕРЕДЧУК, МЮ ГЕРАСИМЕНКО
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва. Білоцерківський …, 2014
32014
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ПАШТЕТУ ПЕЧІНКОВОГО ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
ОАТ В. М. Пасічний, Н.І. Ткач, А. М. Гередчук
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі, 47-53, 2019
22019
The influence of a microbiological derived protease on the autolysis process in meat of broiler chickens
D Shvedyuk, V Pasichnyi, O Moroz, A Heredchuk
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
22018
РОЗРОБКА НОВИХ КОМПОЗИЦІЙНИХ СУМІШЕЙ ДЛЯ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ СОУСІВ ТА ЕМУЛЬСІЙНИХ ПРОДУКТІВ РЕСТОРАННОЇ СФЕРИ
АМ Гередчук, ТС Булах
Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і …, 2020
12020
Пакування під вакуумом, як спосіб подовження термінів зберігання охолодженого м'яса та напівфабрикатів з нього
ВМ Пасічний, ОВ Храпачов, АІ Маринін, РС Святненко, АМ Гередчук
Харчова промисловість, 88-94, 2018
12018
Розробка технологій білково-жирових емульсій для кулінарних напівфабрикатів
ВМ Пасічний, АМ Гередчук, НВ Олійник, ОІ Положишникова
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2018
12018
Розроблення технології каротиновмісних білково-жирових емульсій для м'ясомістких кулінарних напівфабрикатів
В Пасічний, А Гередчук, М Герасименко
Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та …, 2015
12015
Дослідження технології м'ясомістких напівфабрикатів з гарбузовою пастою
АМ Гередчук, ВМ Пасічний
12014
М'ясомісткі напівфабрикати кулінарні з м’яса птиці підвищеної харчової цінності
ВМ Пасічний, ГО Сімахіна, АМ Гередчук, ВВ Задорожній
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
12014
Разработка технологии мясосодержащих полуфабрикатов с тыквенной пастой
ВН Пасичный, АМ Гередчук
Новые подходы, принципы и механизмы повышения эффективности производства и …, 2014
12014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20