Аліна Гередчук
Аліна Гередчук
кандидат технічних наук, ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Підтверджена електронна адреса в puet.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дослідження факторів пролонгації термінів зберігання м’ясних і м’ясомістких продуктів
ВМ Пасічний, АМ Гередчук, ОО Мороз, ЮА Ястреба
222015
Development of combined protein-fat emulsions for sausage and semifinished products with poultry meat
ВМ Пасічний, АІ Маринін, ОО Мороз, АМ Гередчук
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (6 (73)), 32-38, 2015
162015
Rozrobka kombinovanyh bilkovozhyrovyh emul'sij dlja kovbas i napivfabrykativ z m'jasom ptyci
VM Pasichnyj, AI Marynin, OO Moroz, AM Geredchuk
Vostochno-evropejskyj zhurnal peredovh tehnologyj 6 (73), 32-38, 2015
102015
Doslidzhennia faktoriv prolonhatsiyi terminiv zberihannia miasnykh ta miasomistkykh produktiv
VM Pasichnyi, AM Heredchuk, OO Moroz, YA Yastreba
Naukovi pratsi NUKhT 21 (4), 224-230, 2015
92015
Розробка комбінованих білково-жирових емульсій для ковбас і напівфабрикатів з м’ясом птиці
ВМ Пасічний, АІ Маринін, ОО Мороз, АМ Гередчук
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (6 (73)), 2015
82015
Prognostication of storage terms for pasteurized sausages with active package elements
V Pasichnyi, O Shevchenko, O Khrapachov, A Marynin, I Radzievskaya, ...
EUREKA: Life Sciences, 34-43, 2020
32020
Удосконалення технологій напівфабрикатів кулінарних на основі м'яса птиці та каротиновмісної сировини
ВМ Пасічний, АМ Гередчук
32013
Кулинарные полуфабрикаты из мяса птицы повышенной пищевой ценности
ВН Пасичный, АМ Гередчук, ГА Симахина, ВВ Задорожный
Вестник Алматинского технологического университета, 14-18, 2014
22014
Використання каротиновмісних білково-жирових емульсій в технології кулінарних напівфабрикатів з м'яса птиці підвищеної харчової цінності
ВМ Пасічний, АМ ГЕРЕДЧУК, МЮ ГЕРАСИМЕНКО
Засновник, редакція, видавець і виготовлювач: Білоцерківський національний …, 2014
22014
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ПАШТЕТУ ПЕЧІНКОВОГО ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
ОАТ В. М. Пасічний, Н.І. Ткач, А. М. Гередчук
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі, 47-53, 2019
12019
The influence of a microbiological derived protease on the autolysis process in meat of broiler chickens
D Shvedyuk, V Pasichnyi, O Moroz, A Heredchuk
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
12018
Розроблення технології каротиновмісних білково-жирових емульсій для м'ясомістких кулінарних напівфабрикатів
АМ Гередчук, ВМ Пасічний, МЮ Герасименко
Національний університет харчових технологій, 2015
12015
Використання високодисперсного кремнезему в технології м'ясомістких продуктів оздоровчого спрямування
ВМ Пасічний, АМ Гередчук
Вісник Херсонського національного технічного університету, 124-129, 2015
12015
Дослідження технології м'ясомістких напівфабрикатів з гарбузовою пастою
АМ Гередчук, ВМ Пасічний
12014
М'ясомісткі напівфабрикати кулінарні з м’яса птиці підвищеної харчової цінності
ВМ Пасічний, ГО Сімахіна, АМ Гередчук, ВВ Задорожній
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
12014
Разработка технологии мясосодержащих полуфабрикатов с тыквенной пастой
ВН Пасичный, АМ Гередчук
Новые подходы, принципы и механизмы повышения эффективности производства и …, 2014
12014
Роблення рецептур безмолочного бланманже
АМ Гередчук, ЮГ Наконечна
2021
Інноваційні технології кондитерських виробів з використанням пюре з обліпихи
Ю Левченко, О Горобець, А Гередчук
Видавництво ПП" Астрая", 2020
2020
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ РИБНИХ СТРАВ ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКУ ПСИЛІУМУ
ВМ Пасічний, ЮА Мацук, АМ Гередчук
2020
Дослідження впливу полісахаридів на структуру емульсій з різним хімічним складом
ІВ Чоні, ТЮ Суткович, АМ Гередчук
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20