Підписатись
Аліна Гередчук
Аліна Гередчук
кандидат технічних наук, ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Підтверджена електронна адреса в puet.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дослідження факторів пролонгації термінів зберігання м’ясних і м’ясомістких продуктів
ВМ Пасічний, АМ Гередчук, ОО Мороз, ЮА Ястреба
252015
Development of combined protein-fat emulsions for sausage and semifinished products with poultry meat
ВМ Пасічний, АІ Маринін, ОО Мороз, АМ Гередчук
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (6), 32-38, 2015
222015
Rozrobka kombinovanyh bilkovozhyrovyh emul'sij dlja kovbas i napivfabrykativ z m'jasom ptyci
VM Pasichnyj, AI Marynin, OO Moroz, AM Geredchuk
Vostochno-evropejskyj zhurnal peredovh tehnologyj 6 (73), 32-38, 2015
102015
Розробка комбінованих білково-жирових емульсій для ковбас і напівфабрикатів з м’ясом птиці
ВМ Пасічний, АІ Маринін, ОО Мороз, АМ Гередчук
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (6 (73)), 32-38, 2015
102015
Doslidzhennia faktoriv prolonhatsiyi terminiv zberihannia miasnykh ta miasomistkykh produktiv
VM Pasichnyi, AM Heredchuk, OO Moroz, YA Yastreba
Naukovi pratsi NUKhT 21 (4), 224-230, 2015
82015
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ПАШТЕТУ ПЕЧІНКОВОГО ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
ОАТ В. М. Пасічний, Н.І. Ткач, А. М. Гередчук
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі, 47-53, 2019
72019
Prognostication of storage terms for pasteurized sausages with active package elements
V Pasichnyi, O Shevchenko, O Khrapachov, A Marynin, I Radzievskaya, ...
EUREKA: Life Sciences,(4), 34-43, 2020
52020
Кулинарные полуфабрикаты из мяса птицы повышенной пищевой ценности
ВН Пасичный, АМ Гередчук, ГА Симахина, ВВ Задорожный
Вестник Алматинского технологического университета, 14-18, 2014
52014
Удосконалення технологій напівфабрикатів кулінарних на основі м'яса птиці та каротиновмісної сировини
ВМ Пасічний, АМ Гередчук
52013
Удосконалення технології напівфабрикатів м’ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачів
АМ Гередчук
32017
Використання високодисперсного кремнезему в технології м'ясомістких продуктів оздоровчого спрямування
ВМ Пасічний, АМ Гередчук
Вісник Херсонського національного технічного університету, 124-129, 2015
32015
Використання каротиновмісних білково-жирових емульсій в технології кулінарних напівфабрикатів з м’яса птиці підвищеної харчової цінності
ВМ Пасічний, АМ ГЕРЕДЧУК, МЮ ГЕРАСИМЕНКО
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва. Білоцерківський …, 2014
32014
Substantiating the optimized shelf life of pasteurized sausages with the elements of active packaging
V Pasichnyi, O Shevchenko, O Khrapachov, A Marynin, I Radzievskaya, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (11-106), 46-54, 2020
22020
Розробка технологій білково-жирових емульсій для кулінарних напівфабрикатів
ВМ Пасічний, АМ Гередчук, НВ Олійник, ОІ Положишникова
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2018
22018
The influence of a microbiological derived protease on the autolysis process in meat of broiler chickens
D Shvedyuk, V Pasichnyi, O Moroz, A Heredchuk
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
22018
Удосконалення технології підготовки м’яса перепелів для їх промислового використання
ВМ Пасічний, М Хайдер, ТП Шевченко, ЮА Єленець
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
22014
М'ясомісткі напівфабрикати кулінарні з м’яса птиці підвищеної харчової цінності
ВМ Пасічний, ГО Сімахіна, АМ Гередчук, ВВ Задорожній
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
22014
Удосконалення технології рибних страв за рахунок використання порошку псиліуму
ВМ Пасічний, ЮА Мацук, АМ Гередчук
12020
РОЗРОБКА НОВИХ КОМПОЗИЦІЙНИХ СУМІШЕЙ ДЛЯ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ СОУСІВ ТА ЕМУЛЬСІЙНИХ ПРОДУКТІВ РЕСТОРАННОЇ СФЕРИ
АМ Гередчук, ТС Булах
Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і …, 2020
12020
Використання олії чорного кмину у складу засобу для волосся
ГАМ Радзієвська І.Г., Мельник О.П., Пушнова А.О.
Наукові праці Національного університету харчових технологій 25 (№ 6), 165-172, 2019
12019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20