Підписатись
Віктор Ворощук (Viktor Voroshchuk)
Віктор Ворощук (Viktor Voroshchuk)
Ternopil Ivan Puluj National Technical University Тернопільський національний технічний університет
Підтверджена електронна адреса в tntu.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологічне обладнання молочних виробництв
ГО Єресько, ММ Шинкарик, ВЯ Ворощук
Київ, Фірма «ІНКОС», Центр навчальної літератури, 2007
722007
Технологічне обладнання молочних виробництв. навч. посіб.
ГО Єресько, ММ Шинкарик, ВЯ Ворощук
К.: Фірма" ІНКОС" Центр навчальної літератури, 2007
272007
Дипломне проектування технологічного обладнання переробних і харчових виробництв: Навчальний посібник
ОВ Закалов, ВЯ Ворощук
Видавництво ТНТУ ім. І. Пулюя, 2011
122011
Managing quality and safety during the production of yoghurt with honey products
S Merzlov, T Rudakova, O Snizhko, S Narizhnyy, N Lomova, ...
Science and innovation 6 (1), 22-34, 2018
52018
Solidworks у завданнях 3D моделювання та інжинірингу технічних систем
ВЯ Ворощук, ТМ Вітенько
ФОП Паляниця ВА, 2021
42021
Дослідження реологічних характеристик композиційних білкових прдуктів на базі сиру домашнього при обробці уроторно-вихровому емульсорі
М Шинкарик, В Ворощук
Наукові праці національного університету харчових технологій, 28-31, 2007
42007
Investigation of the process of bee pollen comminution
S Merzlov, N Lomova, S Narizhniy, O Snizhko, V Voroshchuk
Eureka: LIFE SCIENCES, 39-45, 2017
32017
Discrete-impulse energy supply in milk and dairy product processing
P Drozdziel, T Vitenko, V Voroshchuk, S Narizhnyy, O Snizhko
MDPI Materials 14 (15), 1-22, 2021
22021
Система забезпечення якості продукції
В Реник, Р Червеняк, ВЯ Ворощук
Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції …, 2022
12022
Heat exchange in a chamber apparatus with a circulation circuit during cheese masses production
M Shynkaryk, V Voroshchuk, O Kravets, O Krupa, N Zvarych
Scientific Journal of TNTU 108 (4), 43-53, 2022
12022
Управління якістю та безпечністю під час виробництва йогурту з апіпродуктами
СВ Мерзлов, ТВ Рудакова, ОО Сніжко, НМ Ломова, СА Наріжний, ...
Наука та інновації, 24-37, 2018
12018
Оптимізація технології подрібнення бджолиного обніжжя
СВ Мерзлов, НМ Ломова, СА Наріжний, ОО Сніжко, ВЯ Ворощук
1*2017
Optimization of technology for shredding the bee pollen
S Merzlov, N Lomova, S Narizhniy, O Snizhko, V Voroshchuk
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies ISSN 1729-3774 89 (5/11 …, 2017
12017
Дослідження затрат потужності в парі ротор-статор у роторно-вихрових емульсорах при виробництві композиційних продуктів на базі сиру домашнього
М Шинкарик, ВЯ Ворощук, ГО Єресько, СІ Кимачинський
Вісник Тернопільського державного технічного університету 13 (2), 184-190, 2008
12008
Інжинирінг та 3D моделювання в середовищі SolidWorks. Навчальний посібник
В Ворощук, Т Вітенько
2023
Технологічне обладнання консервної промисловості. Навчальний посібник
М Шинкарик, В Ворощук
2023
Застосування PLM-систем в процесі експлуатації обладнання
О Смолій, В Ворощук
Матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і …, 2023
2023
Комп’ютерне моделювання в завданнях конструювання та зворотного інжинірингу
І Прунько, В Ворощук
Матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і …, 2023
2023
Системи 3D моделювання при вирішенні завдань конструювання та інжинірингу обладнання
Р Баран, В Ворощук
Матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і …, 2023
2023
Переваги використання декантора для зневоднення казеїну
ВЮ Головач, ВЯ Ворощук
XІ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів …, 2022
2022
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20