Ефективність використання екструдованого зерна та ферментів у комбікормах для поросят ОЄ Воєцька, АП Лапінська, АВ Макаринська, ЛО Луніна Зернові продукти і комбікорми 3 (51), 41, 2013 | 2 | 2013 |
Дослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменю ГМ Станкевич, АК Кац, СВ Васильєв, ЛО Луніна Харків: ХДУХТ, 2019 | | 2019 |
136214 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту" Кіноасан" ЛО Валевська, ОГ Соколовська, ГМ Станкевич, ТВ Страхова, АК Кац, ... | | 2019 |
Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту СМ Соц, ОВ Буняк, ЛО Луніна, ГМ Станкевич | | 2018 |
130688 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту СМ Соц, ОВ Буняк, ЛО Луніна, ГМ Станкевич | | 2018 |
Дослідження фізико-механічних властивостей голозерного та плівчастого ячменю ГМ Станкевич, АК Кац, ЛО Луніна Зб. тез доповідей 78 наукової конференції викладачів академії 23-27 квітня …, 2018 | | 2018 |
Стародавня зернова культура з новими властивостями ГМ Станкевич, АК Кац, ЛО Луніна Реконструктивний тип адаптування реального сектору економіки та галузевої …, 2017 | | 2017 |
Hulless barley multifunctional food grain A Drach, L Lunina Зб. наук. праць молодих учених, аспірантів та студентів, 36-37, 2017 | | 2017 |
Порівняльна характеристика фізико-технологічних властивостей різних форм ячменю АК Кац, ГМ Станкевич, ЛО Луніна Зб. тез доповідей 77 наукової конференції викладачів академії 18-21 квітня …, 2017 | | 2017 |
Поліпшення використання голозерного ячменю за допомогою фракціонування ЛО Луніна, ГМ Станкевич Зб. тез Всеукр. наук.-практич. конф. молодих учених і студентів …, 2016 | | 2016 |
Особливості використання голозерного ячменю у харчовій промисловості ЛО Луніна Збірник тез доповідей 76 наукової конференції викладачів академії 18-22 …, 2016 | | 2016 |
Совершенствование послеуборочной обработки зерна голозерного ячменя ЛО Луніна, ГМ Станкевич Техника и технология пищевых производств: Тези докладов Х Международной …, 2016 | | 2016 |
Поліпшення використання голозерного ячменю за допомогою фракціонування ЛО Луніна, ГМ Станкевич Інноваційні технології розвітку у сфері харчових виробництв, готельно …, 2016 | | 2016 |
Hulless barley multifunctional food grain Lunina, L, Stankevych, G Збірник науковох праць молодих учених, аспірантів та студентів ОНАХТ, 47, 2016 | | 2016 |
Совершенствование очистки зерна голозерного ячменя Лунина, Л,А, Станкевич, Г,М Х международная научная конференция студентов и аспирантов «Техника и …, 2016 | | 2016 |
Удосконалення післязбиральної обробки ячменю ЄВ Гагауз, ЛО Луніна, АК Кац Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів, 17-19, 2015 | | 2015 |
Удосконалення післязбиральної обробки ячменю ГМ Станкевич, АК Кац, ЛО Луніна, ЕВ Гагауз Збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції «Харчові …, 2015 | | 2015 |
Значение зернорвых продуктов в питании населения ЛО Валевська, ЛО Луніна Тезисы док. ІХ Междунар. науч. конф. студентов и аспирантов «Техника и …, 2014 | | 2014 |
Использование цикория в комбикормах АП Лапінська, ЛО Луніна Збірник тез студентських наукових праці. «Техніка та технологія харчових …, 2013 | | 2013 |
Мягкая карамель функционального назначения ГП Михайлюк, ЛА Лунина Програма VІІІ Всеукраїнської наукової конференції студентів з розподілу …, 2012 | | 2012 |