Подписаться
Tatyana Kaplina, Капліна Тетяна Вікторівна, Каплина Татьяна Викторовна
Tatyana Kaplina, Капліна Тетяна Вікторівна, Каплина Татьяна Викторовна
Poltava University of Economics and Trade,Полтавський університет економіки і торгівлі
Подтвержден адрес электронной почты в домене uccu.org.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства.
ІОВ Капліна Т.В.
Суми: Університетська книга, 2010
58*2010
Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства.
ІОВ Капліна Т.В.
Суми: Університетська книга, 2012
54*2012
Технологія продукції харчування у таблицях і схемах: навч. посіб
МО Дорохіна, ТВ Капліна
К.: Кондор, 2010
242010
Оптимізація процесу попередньої активації дріжджів
СЮ Попова, РП Никифоров, АВ Слащева
Технологический аудит и резервы производства 5 (4 (25)), 29-35, 2015
92015
Прогресивні технології продуктів харчування з використанням електромагнітних полів: монографія
ТВ Капліна
Полтава: ПУСКУ, 2008
92008
Industriia hostynnosti Ukrainy: tendentsii rozvytku [The hospitality industry of Ukraine: development trends] Zbirnyk naukovykh prats" Problemy i perspektyvy rozvytku …
TV Kaplina, AS Kaplina, AS Kaplina
URL: http://ppb. khadi. kharkov. ua/index (in Ukrainian), 2021
82021
Індустрія гостинності України: тенденції розвитку
ТВ Капліна, АС Капліна, ЛІ Кущ, ТВ Каплина, АС Каплина, ЛИ Кущ
Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021
82021
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ: ОСНОВИ ТЕОРІЇ
ТВ Капліна, ВМ Столярчук, ЛП Малюк, АС Капліна
Вищий навчальний заклад Укоопспілки «ПОЛТАВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЕКОНОМІКИ І …, 2018
72018
Проектування закладів ресторанного господарства з основами САПР
ВГ Шкарупа, ОІ Положишникова, ТВ Капліна
Практикум/ВГ Шкарупа, ОІ Положишникова, ТВ Капліна. Полтава, РВВ ПУСКУ, 2008
62008
Innovacijni tekhnologhiji v ghoteljnomu ghospodarstvi: o, snovy teoriji [Innovative technologies in the hotel industry: the basics of the theory]. Poltava: PUET
TV Kaplina, VM Stoljarchuk, LP Maljuk, AS Kaplina
Poltava: PUET [in Ukrainian], 2018
52018
Аспекти наукового пізнання готельного господарства
ТВ Капліна, ВМ Столярчук
Туризм і гостинність: вчора, сьогодні, завтра: матер. ІІІ Міжнародної …, 2016
52016
Дослідження інфрачервоних спектрів екстрактів з плодів шипшини, обліпихи та калини
ДА Миронов
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (12 (68)), 51-55, 2014
52014
Інновації в системі розвитку підприємств готельного господарства
ТВ Капліна, ВА Красномовець
Підприємництво та інновації, 63-66, 2021
42021
Вплив концентрації композиційної борошняної суміші з гарбузового насіння та гречки на показники якості кексів
ТВ Капліна, ВМ Столярчук, МА Кудрик
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 178-181, 2012
42012
Удосконалення технології соусів на емульсійній основі за рахунок електромагнітної обробки
ОВМПЛО Капліна Т.В.
Нові ресурсо- та енергозберігаючі технології харчових виробництв: матеріали …, 2007
4*2007
Інновації у сфері готельно-ресторанного бізнесу
НО Мікляєва, ТВ Капліна
32020
Зміни жирової складової кексів із використанням нетрадиційної рослинної сировини під час їх зберігання
ТВ Капліна, ВМ Столярчук, СО Дудник
Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2018
32018
Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів
ТВ Капліна, ВМ Столярчук, СО Дудник
Полтавський університет економіки і торгівлі, 2017
32017
Перспективи підвищення якості продукції готельно-ресторанного господарства
СВМ Капліна Т.В.
Туризм і гостинність в Україні: стан, проблеми, тенденції, перспективи …, 2014
32014
Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів
КМА Капліна Т.В., Столярчук В.М.
Обладнання та технології харчових виробництв: темат.зб. наук.пр 2 (29), 211-216, 2012
3*2012
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20