Підписатись
Tatyana Kaplina, Капліна Тетяна Вікторівна, Каплина Татьяна Викторовна
Tatyana Kaplina, Капліна Тетяна Вікторівна, Каплина Татьяна Викторовна
Poltava University of Economics and Trade,Полтавський університет економіки і торгівлі
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства.
ІОВ Капліна Т.В.
Суми: Університетська книга, 2010
51*2010
Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства.
ІОВ Капліна Т.В.
Суми: Університетська книга, 2012
47*2012
Технологія продукції харчування у таблицях і схемах:[навч. посіб для студ. вищ. навч. закладів]/ОМ Дорохіна, ТВ Капліна
МО Дорохіна
К.: Кондор, 2010
222010
Оптимізація процесу попередньої активації дріжджів
СЮ Попова, РП Никифоров, АВ Слащева
Технологический аудит и резервы производства 5 (4 (25)), 29-35, 2015
92015
Industriia hostynnosti Ukrainy: tendentsii rozvytku [The hospitality industry of Ukraine: development trends] Zbirnyk naukovykh prats" Problemy i perspektyvy rozvytku …
TV Kaplina, AS Kaplina, AS Kaplina
URL: http://ppb. khadi. kharkov. ua/index (in Ukrainian), 2021
82021
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ: ОСНОВИ ТЕОРІЇ
ТВ Капліна, ВМ Столярчук, ЛП Малюк, АС Капліна
Вищий навчальний заклад Укоопспілки «ПОЛТАВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЕКОНОМІКИ І …, 2018
82018
Прогресивні технології продуктів харчування з використанням електромагнітних полів: монографія
ТВ Капліна
Полтава: ПУСКУ, 2008
82008
Innovacijni tekhnologhiji v ghoteljnomu ghospodarstvi: o, snovy teoriji [Innovative technologies in the hotel industry: the basics of the theory]. Poltava: PUET
TV Kaplina, VM Stoljarchuk, LP Maljuk, AS Kaplina
Poltava: PUET [in Ukrainian], 2018
62018
Аспекти наукового пізнання готельного господарства
ТВ Капліна, ВМ Столярчук
Туризм і гостинність: вчора, сьогодні, завтра: матер. ІІІ Міжнародної …, 2016
52016
Індустрія гостинності України: тенденції розвитку
Т Капліна, А Капліна, Л Кущ
Проблеми і перспективи розвитку підприємництва, 116-127, 2021
42021
Дослідження інфрачервоних спектрів екстрактів з плодів шипшини, обліпихи та калини
ДА Миронов
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (12 (68)), 51-55, 2014
42014
Удосконалення технології соусів на емульсійній основі за рахунок електромагнітної обробки
ОВМПЛО Капліна Т.В.
Нові ресурсо- та енергозберігаючі технології харчових виробництв: матеріали …, 2007
4*2007
Удосконалення технології соусів на емуль сійній основі за рахунок електромагнітної обробки
ТВ Капліна
матеріали Всеукраїнської науковопрактичної конференції, 1-2, 0
4
Інновації у сфері готельно-ресторанного бізнесу
НО Мікляєва, ТВ Капліна
32020
Зміни жирової складової кексів із використанням нетрадиційної рослинної сировини під час їх зберігання
ТВ Капліна, ВМ Столярчук, СО Дудник
Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2018
32018
Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів
ТВ Капліна, ВМ Столярчук, СО Дудник
Полтавський університет економіки і торгівлі, 2017
32017
Перспективи підвищення якості продукції готельно-ресторанного господарства
СВМ Капліна Т.В.
Туризм і гостинність в Україні: стан, проблеми, тенденції, перспективи …, 2014
32014
Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів
КМА Капліна Т.В., Столярчук В.М.
Обладнання та технології харчових виробництв: темат.зб. наук.пр 2 (29), 211-216, 2012
3*2012
Вплив концентрації композиційної борошняної суміші з гарбузового насіння та гречки на показники якості кексів
ТВ Капліна, ВМ Столярчук, МА Кудрик
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 178-181, 2012
32012
Теоретичне обгрунтування впливу електромагнітних полів на біологічні системи
ТВ Капліна
Науковий вісник ПУСКУ, 16, 2005
32005
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20