Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства. ІОВ Капліна Т.В. Суми: Університетська книга, 2010 | 62* | 2010 |
Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства. ІОВ Капліна Т.В. Суми: Університетська книга, 2012 | 58* | 2012 |
Технологія продукції харчування у таблицях і схемах: навч. посіб МО Дорохіна, ТВ Капліна К.: Кондор, 2010 | 27 | 2010 |
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ: ОСНОВИ ТЕОРІЇ ТВ Капліна, ВМ Столярчук, ЛП Малюк, АС Капліна Вищий навчальний заклад Укоопспілки «ПОЛТАВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЕКОНОМІКИ І …, 2018 | 14 | 2018 |
Індустрія гостинності України: тенденції розвитку ТВ Капліна, АС Капліна, ЛІ Кущ, ТВ Каплина, АС Каплина, ЛИ Кущ Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021 | 10 | 2021 |
Industriia hostynnosti Ukrainy: tendentsii rozvytku [The hospitality industry of Ukraine: development trends] Zbirnyk naukovykh prats" Problemy i perspektyvy rozvytku … TV Kaplina, AS Kaplina, AS Kaplina URL: http://ppb. khadi. kharkov. ua/index (in Ukrainian), 2021 | 9 | 2021 |
Оптимізація процесу попередньої активації дріжджів СЮ Попова, РП Никифоров, АВ Слащева Технологический аудит и резервы производства 5 (4 (25)), 29-35, 2015 | 9 | 2015 |
Прогресивні технології продуктів харчування з використанням електромагнітних полів: монографія ТВ Капліна Полтава: ПУСКУ, 2008 | 9 | 2008 |
Hospitality industry of Ukraine: development trends T Kaplina, A Kaplina Collection of scientific works Problems and prospects of entrepreneurship …, 2021 | 6 | 2021 |
Проектування закладів ресторанного господарства з основами САПР ВГ Шкарупа, ОІ Положишникова, ТВ Капліна Практикум/ВГ Шкарупа, ОІ Положишникова, ТВ Капліна. Полтава, РВВ ПУСКУ, 2008 | 6 | 2008 |
Innovatsii v systemi rozvytku pidpryiemstv hotelnoho hospodarstva [Innovations in the system of development of hotel enterprises] TV Kaplina, VA Krasnomovets Pidpryiemnytstvo ta innovatsii-Entrepreneurship and innovation 16, 63-66, 2021 | 5 | 2021 |
Innovacijni tekhnologhiji v ghoteljnomu ghospodarstvi: o, snovy teoriji [Innovative technologies in the hotel industry: the basics of the theory]. Poltava: PUET TV Kaplina, VM Stoljarchuk, LP Maljuk, AS Kaplina Poltava: PUET [in Ukrainian], 2018 | 5 | 2018 |
Аспекти наукового пізнання готельного господарства ТВ Капліна, ВМ Столярчук Туризм і гостинність: вчора, сьогодні, завтра: матер. ІІІ Міжнародної …, 2016 | 5 | 2016 |
Дослідження інфрачервоних спектрів екстрактів з плодів шипшини, обліпихи та калини ДА Миронов Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (12 (68)), 51-55, 2014 | 5 | 2014 |
Інновації в системі розвитку підприємств готельного господарства ТВ Капліна, ВА Красномовець Підприємництво та інновації, 63-66, 2021 | 4 | 2021 |
Перспективи використання продуктів переробки гарбузового насіння у виробництві борошняних кондитерських виробів ТВ Капліна, ВМ Столярчук НУХТ, 2015 | 4 | 2015 |
Вплив концентрації композиційної борошняної суміші з гарбузового насіння та гречки на показники якості кексів ТВ Капліна, ВМ Столярчук, МА Кудрик Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 178-181, 2012 | 4 | 2012 |
Удосконалення технології соусів на емульсійній основі за рахунок електромагнітної обробки ОВМПЛО Капліна Т.В. Нові ресурсо- та енергозберігаючі технології харчових виробництв: матеріали …, 2007 | 4* | 2007 |
Інновації у сфері готельно-ресторанного бізнесу НО Мікляєва, ТВ Капліна | 3 | 2020 |
Зміни жирової складової кексів із використанням нетрадиційної рослинної сировини під час їх зберігання ТВ Капліна, ВМ Столярчук, СО Дудник Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2018 | 3 | 2018 |