Follow
Любов Паляниця
Любов Паляниця
доцент кафедри технології органічних продуктів Національного університету "Львівська політехніка"
Verified email at lpnu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Optimization of main fermentation of high-gravity wort
Kosiv R., Kharandyuk T., Polyugin L., Palyanytsa L., Berezovska N.
Chemistry & Chemical Technology 10 (№3), 268–272, 2016
16*2016
Гідроферментативне оброблення спельти
Паляниця Л.Я., Березовська Н.І, Косів Р.Б, Швабюк О.В., Паньків Н.О.
Видавництво Львівської політехніки, 2013
5*2013
Вплив електрохімічно активованої води на ферментативну активність спиртових дріжджів
НО Паньків, ЛЯ Паляниця, РБ Косів, НІ Березовська
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (6 (63)), 29-33, 2013
42013
Применение ферментных препаратов для переработки зерна ржи
Паляниця Л.Я., Березовская Н.И., Косив Р.Б., Ворожбыт О.С.
Микробные биокатализаторы для перерабатывающих отраслей АПК.–М.: ВНИИПБТ …, 2006
42006
Зниження вмісту віцинальних дікетонів при зброджуванні високогустинного сусла
TV Kharandiuk, RB Kosiv, OM Borukh, RS Dalybozhyk, LY Palianytsia, ...
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017
32017
Зброджування висококонцентрованого пивного сусла дріжджами різних рас
Косів Р.Б., Березовська Н.І., Паляниця Л,Я., Харандюк Т.В.
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 186-189, 2015
32015
Інтенсифікація зброджування високогустинного пивного сусла за участю вітамінів
Косів Р.Б., Паляниця Л.Я., Березовська Н.І., Харандюк Т.В.
Харчова наука і технологія 10 (3), 39-44, 2016
2*2016
Активація ферментного препарату Amylex 4T
ЛЯ Паляниця, НІ Березовська, РБ Косів, НО Паньків
Молодий вчений, 11-13, 2014
22014
ЦИТОЛОГІЧНІ ЗМІНИ САХАРОМІЦЕТІВ ПІД ЧАС ЇХНЬОГО ЛІЗИСУ
Р Косів, Л Паляниця, О Кулачковський
Вісник Львів. Ун-Ту. Серія біологічна, 168-174, 2002
22002
Розробка технології дріжджових лізатів у полі ультразвукових хвиль для інтенсифікації біотехнологічних процесів
РБ Косів
22002
Influence of temperature on the fermentation of high gravity wort
TV Kharandiuk, RB Kosiv, NI Berezovska, LY Palianytsia
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
12018
Вплив концентрації сусла на стадії культивування дріжджів на зброджування висококонцентрованого пивного сусла
Харандюк Т.В., Косів Р.Б., Паляниця Л.Я., Березовська Н. І.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
12015
Ферментативний гідроліз крохмалю
НО Паньків, ЛЯ Паляниця, РБ Косів, НІ Березовська
Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки, 86-89, 2014
12014
Вплив ультразвукової кавітації на приготування та зброджування сусла зі спельти
Піх З.Г., Паляниця Л.Я., Березовська Н.І., Косів Р.Б., Швабюк О.В.
Наукові праці Національного університету харчових технологій 1 (38), 214-216, 2011
1*2011
Протеолітичні ферментні препарати у виробництві спирту з крохмалевмісної сировини
Паляниця Л.Я., Гродзіцька, О.С., Березовська Н.І., Косів Р.Б., Швабюк О.В.
Видавництво Національного університету" Львівська політехніка", 2008
12008
Вплив сортів спельти на технологічні показники спиртової бражки
Л Паляниця, Н Березовська
Технічні науки та технології, 163-173, 2023
2023
ВПЛИВ УМОВ ФЕРМЕНТАЦІЇ ЖИТНІХ ЗАМІСІВ НА СКЛАД ЛЕТКИХ РЕЧОВИН ДИСТИЛЯТІВ
ЛЯ Паляниця, НІ Березовська
Нові технології і обладнання харчових та переробних, 2023
2023
ВПЛИВ НОРМИ ВНЕСЕННЯ ДРІЖДЖІВ НА ВМІСТ АЦЕТАЛЬДЕГІДУ ТА ВІЦИНАЛЬНИХ ДИКЕТОНІВ В МОЛОДОМУ ПИВІ
Л Полюжин, Р Косів, Л Паляниця, Н Березовська, З Піх
Матеріали конференцій МЦНД, 2020
2020
СПЕЛЬТА ЯК СИРОВИНА У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
ЛЯ Паляниця, НІ Березовська, АГ Крихта, ІО Андросюк
Редакційна колегія, 82, 2019
2019
Вплив умов регідратації сухих дріжджів на їх активність
ЛЯ Паляниця, НІ Березовська, РБ Косів, НО Зуб
Chemistry, Technology and Application of Substance 1 (1), 88-93, 2018
2018
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20