Optimization of main fermentation of high-gravity wort Kosiv R., Kharandyuk T., Polyugin L., Palyanytsa L., Berezovska N. Chemistry & Chemical Technology 10 (№3), 268–272, 2016 | 16* | 2016 |
Гідроферментативне оброблення спельти Паляниця Л.Я., Березовська Н.І, Косів Р.Б, Швабюк О.В., Паньків Н.О. Видавництво Львівської політехніки, 2013 | 5* | 2013 |
Вплив електрохімічно активованої води на ферментативну активність спиртових дріжджів НО Паньків, ЛЯ Паляниця, РБ Косів, НІ Березовська Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (6 (63)), 29-33, 2013 | 4 | 2013 |
Применение ферментных препаратов для переработки зерна ржи Паляниця Л.Я., Березовская Н.И., Косив Р.Б., Ворожбыт О.С. Микробные биокатализаторы для перерабатывающих отраслей АПК.–М.: ВНИИПБТ …, 2006 | 4 | 2006 |
Зниження вмісту віцинальних дікетонів при зброджуванні високогустинного сусла TV Kharandiuk, RB Kosiv, OM Borukh, RS Dalybozhyk, LY Palianytsia, ... Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017 | 3 | 2017 |
Зброджування висококонцентрованого пивного сусла дріжджами різних рас Косів Р.Б., Березовська Н.І., Паляниця Л,Я., Харандюк Т.В. Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 186-189, 2015 | 3 | 2015 |
Інтенсифікація зброджування високогустинного пивного сусла за участю вітамінів Косів Р.Б., Паляниця Л.Я., Березовська Н.І., Харандюк Т.В. Харчова наука і технологія 10 (3), 39-44, 2016 | 2* | 2016 |
Активація ферментного препарату Amylex 4T ЛЯ Паляниця, НІ Березовська, РБ Косів, НО Паньків Молодий вчений, 11-13, 2014 | 2 | 2014 |
ЦИТОЛОГІЧНІ ЗМІНИ САХАРОМІЦЕТІВ ПІД ЧАС ЇХНЬОГО ЛІЗИСУ Р Косів, Л Паляниця, О Кулачковський Вісник Львів. Ун-Ту. Серія біологічна, 168-174, 2002 | 2 | 2002 |
Розробка технології дріжджових лізатів у полі ультразвукових хвиль для інтенсифікації біотехнологічних процесів РБ Косів | 2 | 2002 |
Influence of temperature on the fermentation of high gravity wort TV Kharandiuk, RB Kosiv, NI Berezovska, LY Palianytsia Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018 | 1 | 2018 |
Вплив концентрації сусла на стадії культивування дріжджів на зброджування висококонцентрованого пивного сусла Харандюк Т.В., Косів Р.Б., Паляниця Л.Я., Березовська Н. І. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015 | 1 | 2015 |
Ферментативний гідроліз крохмалю НО Паньків, ЛЯ Паляниця, РБ Косів, НІ Березовська Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки, 86-89, 2014 | 1 | 2014 |
Вплив ультразвукової кавітації на приготування та зброджування сусла зі спельти Піх З.Г., Паляниця Л.Я., Березовська Н.І., Косів Р.Б., Швабюк О.В. Наукові праці Національного університету харчових технологій 1 (38), 214-216, 2011 | 1* | 2011 |
Протеолітичні ферментні препарати у виробництві спирту з крохмалевмісної сировини Паляниця Л.Я., Гродзіцька, О.С., Березовська Н.І., Косів Р.Б., Швабюк О.В. Видавництво Національного університету" Львівська політехніка", 2008 | 1 | 2008 |
Вплив сортів спельти на технологічні показники спиртової бражки Л Паляниця, Н Березовська Технічні науки та технології, 163-173, 2023 | | 2023 |
ВПЛИВ УМОВ ФЕРМЕНТАЦІЇ ЖИТНІХ ЗАМІСІВ НА СКЛАД ЛЕТКИХ РЕЧОВИН ДИСТИЛЯТІВ ЛЯ Паляниця, НІ Березовська Нові технології і обладнання харчових та переробних, 2023 | | 2023 |
ВПЛИВ НОРМИ ВНЕСЕННЯ ДРІЖДЖІВ НА ВМІСТ АЦЕТАЛЬДЕГІДУ ТА ВІЦИНАЛЬНИХ ДИКЕТОНІВ В МОЛОДОМУ ПИВІ Л Полюжин, Р Косів, Л Паляниця, Н Березовська, З Піх Матеріали конференцій МЦНД, 2020 | | 2020 |
СПЕЛЬТА ЯК СИРОВИНА У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ ЛЯ Паляниця, НІ Березовська, АГ Крихта, ІО Андросюк Редакційна колегія, 82, 2019 | | 2019 |
Вплив умов регідратації сухих дріжджів на їх активність ЛЯ Паляниця, НІ Березовська, РБ Косів, НО Зуб Chemistry, Technology and Application of Substance 1 (1), 88-93, 2018 | | 2018 |