Подписаться
Tsvitana Korol (Ts.O. Korol, T. Korol), Цвітана Олександрівна Король
Tsvitana Korol (Ts.O. Korol, T. Korol), Цвітана Олександрівна Король
Другие именаЦ.А. Король
доцент, Інститут післядипломної освіти Національного Університету харчових технологій
Подтвержден адрес электронной почты в домене nuft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Економічні аспекти вирощування генетично модифікованих культур
Я Жукова, Ц Король, М Вакуленко
Commodities· and· markets 17 (1), 36-48, 2014
42014
Дослідження вмісту транс-ізомерів олеїнової кислоти у жировій фазі молочних і кондитерських виробів
ЯФ Жукова, ЦО Король, СС Петрищенко
Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 146-154, 2014
32014
Визначення інтенсивності кисломолочного аромату у ферментованих вершках
ЯФ Жукова, ЦО Король, СС Петрищенко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
3*2014
Вплив бактеріальних препаратів на смако-ароматичні властивості сиров’ялених ковбас
ЦО Король, СГ Даниленко, ЯФ Жукова, ГФ Насирова, НФ Кігель
Вісник аграрної науки, 66-70, 2007
32007
Новий бактеріальний препарат “Лакмік” для ферментованих м’ясних продуктів
ЦО Король, СГ Даниленко, НФ Кігель
Вісник аграрної науки, 66-69, 2004
32004
Формирование вкуса и аромата сыровяленых изделий под влиянием бактериальных препаратов
ТА Крыжская, СГ Даниленко, КЦ О., ЯФ Жукова, НФ Усатенко
Птица и птицепродукты, 56-59, 2013
22013
Застосування бактеріальних препаратів для суцільном’язових сиров’ялених продуктів із м’яса птиці
ЦО Король, СГ Даниленко, НФ Кігель
Матеріали Всеукраїнської конференції з питань безпеки харчування (27-29 …, 2010
22010
Вплив бактеріальних препаратів на перебіг ферментації м’яса птиці
ТА Свириденко, ЦО Король, СГ Даниленко, НФ Кігель, НФ Усатенко
Вісник аграрної науки, 58-61, 2010
2*2010
Вплив бактеріальних препаратів на протеолітичні процеси у сиров’яленій ковбасі
ЦО Король, СГ Даниленко, ЯФ Жукова, ГФ Насирова, НФ Кігель
Вісник аграрної науки, 51-53, 2005
22005
Technological features of goat's and cow's hard cheese production using biological processing of milk
S Kolesnikova, T Korol, Y Zhukova, A Bovkun, S Petryshchenko, O Vialets
Carpathian Journal of Food Science and Technology 15 (1), 15-35, 2023
12023
Вплив захисних середовищ на довготривале зберігання заквашувальної композиції ЛРР
ЦО Король
Продовольчі ресурси, 158-166, 2016
12016
Вплив соління на динаміку азотовмісних фракцій та реологічні показники сирів з білою плісенню
ЯФ Жукова, ГС Чуманська, ЦО Король, КВ Копилова
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015
12015
Effect of culture of accumulation white mold volatile aromatic compounds in cheese
Y Zhukova, V Malova, T Korol, L Kozlova, P Phedin
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2012
12012
STUDY OF PROTEIN AND NON-PROTEIN FRACTION OF CHEESES WITH WHITE MOULD
О Захандревич, Я Жукова, В Малова, Ц Король
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2011
1*2011
Розробка бактеріального препарату для ферментованих м’ясних продуктів
ЦО Король
Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук, ТІММ УААН, 2007
12007
Бактеріальні препарати “Іпровіт”
СГ Даниленко, ОІ Потемська, ЦО Король
Мир продуктов, 38-41, 2021
2021
Бактеріальні препарати “Іпровіт”
СГ Даниленко, ОІ Потемська, ЦО Король
Мир продуктов, 34-36, 2021
2021
Вплив культур білої плісені на біохімічні показники сирів з різним складом жирової фази
ЦО Король, ЯФ Жукова, СС Петрищенко, ГС Чуманська
Наукові праці НУХТ 25 (№ 3), 19-28, 2019
2019
Вплив желатину та заквашувальних препаратів на протеоліз у м’яких сирах різної жирності
П Петров, Б Олена, О Науменко, Ц Король, Я Жукова
84th International scientific conference of young scientist and students …, 2018
2018
Вимоги щодо виробництва сирів сімейства “Том”
С Колесникова, Ц Король, С Колесніков
Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції “Оздоровчі харчові …, 2018
2018
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20