Цвітана Олександрівна Король, Ц.А. Король, (Ts.O. Korol)
Цвітана Олександрівна Король, Ц.А. Король, (Ts.O. Korol)
старший преподаватель, Институт последипломного образования Национального университета пищевых
Подтвержден адрес электронной почты в домене nuft.edu.ua
НазваниеПроцитированоГод
Економічні аспекти вирощування генетично модифікованих культур
Я Жукова, Ц Король, М Вакуленко
Товари і ринки, 36-48, 2014
42014
Определение интенсивности кисломолочного аромата в ферментированных сливках
ЯФ Жукова, ЦА Король, СС Петрищенко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
32014
Дослідження вмісту транс-ізомерів олеїнової кислоти у жировій фазі молочних і кондитерських виробів
ЯФ Жукова, ЦО Король, СС Петрищенко
Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 146-154, 2014
22014
Формирование вкуса и аромата сыровяленых изделий под влиянием бактериальных препаратов
ТА Крыжская, ЦА Король, СГ Даниленко, ЯФ Жукова, НФ Усатенко
СЛОВО РЕДАКТОРА, 2013
22013
Вплив бактеріальних препаратів на ферментацію м’яса птиці
ТА Свириденко, ЦО Король, СГ Даниленко, НФ Усатенко, НФ Кігель
Вісник аграрної науки, 58-61, 2010
22010
Вплив соління на динаміку азотовмісних фракцій та реологічні показники сирів з білою плісенню
ЯФ Жукова, ГС Чуманська, ЦО Король, КВ Копилова
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015
12015
Вплив культур білої плісені на накопичення летких ароматичних сполук у сирах
Я Жукова, В Малова, Ц Король, Л Козлова, Ф Федін
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2012
12012
Дослідження білкових і небілкових фракцій сирів з білою плісенню
О Захандревич, Я Жукова, В Малова, Ц Король
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2011
12011
Вплив культур білої плісені на біохімічні показники сирів з різним складом жирової фази
ЦО Король, ЯФ Жукова, СС Петрищенко, ГС Чуманська
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 19-28, 2019
2019
Вплив захисних середовищ на довготривале зберігання заквашувальної композиції ЛРР
ЦО Король
Продовольчі ресурси, 158-166, 2016
2016
Селекція перспективних лактобактерій із ферментованої рослинної сировини
ЦО Король, ІО Козачок
Харчова промисловість, 107-112, 2015
2015
Cкринінг біологічно активних штамів, вилучених із м’ясних виробів
ЦО Король
Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 109-116, 2015
2015
Виділення біологічно активних штамів із кисломолочного продукту народів Кавказу
ЦО Король, ДО Науменко
Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 46-52, 2015
2015
ЭКОНОМИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ ВЫРАЩИВАНИЯ ГЕНЕТИЧЕСКИ МОДИФИЦИРОВАННЫХ КУЛЬТУР
ЯФ Жукова, Ц Король, НМ Вакуленко
Товары и рынки, 36-48, 2014
2014
Вплив часткової заміни хлориду натрію на хлорид калію на розвиток культур білої плісені Penicillium candidum та Geotrichum candidum у поживному середовищі
ЯФ Жукова, ЦО Король, ВВ Малова, ГС Чуманська
Продовольчі ресурси, 71-75, 2014
2014
Вплив пастеризації на накопичення ароматичних сполук у сировині для виробництва сиру
ЯФ Жукова, ЦО Король, ВВ Малова, ГС Чуманська
Вісник аграрної науки, 64-67, 2014
2014
ВПЛИВ ЧАСТКОВОЇ ЗАМІНИ ХЛОРИДА НАТРІЮ НА ХЛОРИД КАЛІЮ НА РОЗВИТОК КУЛЬТУР БІЛОЇ ПЛІСЕНІ PENICILLIUM CANDIDUM ТА GEOTRICHUM CANDIDUM У ПОЖИВНОМУ СЕРЕДОВИЩІ
РКБ ПЛІСЕНІ
ББК 65.304. 25 П 78, 71, 2014
2014
Особливості накопичення вільних летких жирних кислот та лактонів у ферментованому молоці
ЯФ Жукова, YF Zhukova, ЦО Король, ЦА Король, СС Петрищенко, ...
2014
Особливості накопичення діацетилу та ацетальдегіду упродовж ферментування вершків культурами L. lactis ssp. lactis biovar. diacetylactis
ЯФ Жукова, ЦО Король, СС Петрищенко
Продовольчі ресурси, 84-88, 2014
2014
Вибір бактеріального препарату для ферментації мяса птиці
ТА Крижська, ЦО Король, СГ Даниленко, НФ Кігель, НФ Усатенко
Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 98-106, 2014
2014
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20