Економічні аспекти вирощування генетично модифікованих культур Я Жукова, Ц Король, М Вакуленко Товари і ринки, 36-48, 2014 | 4 | 2014 |
Дослідження вмісту транс-ізомерів олеїнової кислоти у жировій фазі молочних і кондитерських виробів ЯФ Жукова, ЦО Король, СС Петрищенко Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 146-154, 2014 | 3 | 2014 |
Определение интенсивности кисломолочного аромата в ферментированных сливках ЯФ Жукова, ЦА Король, СС Петрищенко Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014 | 3 | 2014 |
Формирование вкуса и аромата сыровяленых изделий под влиянием бактериальных препаратов ТА Крыжская, ЦА Король, СГ Даниленко, ЯФ Жукова, НФ Усатенко СЛОВО РЕДАКТОРА, 2013 | 2 | 2013 |
Вплив бактеріальних препаратів на ферментацію м’яса птиці ТА Свириденко, ЦО Король, СГ Даниленко, НФ Усатенко, НФ Кігель Вісник аграрної науки, 58-61, 2010 | 2 | 2010 |
Вплив захисних середовищ на довготривале зберігання заквашувальної композиції ЛРР ЦО Король Продовольчі ресурси, 158-166, 2016 | 1 | 2016 |
Вплив соління на динаміку азотовмісних фракцій та реологічні показники сирів з білою плісенню ЯФ Жукова, ГС Чуманська, ЦО Король, КВ Копилова Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015 | 1 | 2015 |
Вплив культур білої плісені на накопичення летких ароматичних сполук у сирах Я Жукова, В Малова, Ц Король, Л Козлова, Ф Федін Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2012 | 1 | 2012 |
Дослідження білкових і небілкових фракцій сирів з білою плісенню О Захандревич, Я Жукова, В Малова, Ц Король Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2011 | 1 | 2011 |
Розробка бактеріального препарату для ферментованих м’ясних продуктів ЦО Король | 1 | 2007 |
Вплив культур білої плісені на біохімічні показники сирів з різним складом жирової фази ЦО Король, ЯФ Жукова, СС Петрищенко, ГС Чуманська Наукові праці Національного університету харчових технологій, 19-28, 2019 | | 2019 |
Дослідження мікробіологічного “бар’єру” при виробництві сирокопчених ковбас НО Гапченко, ЦО Король | | 2017 |
Вплив жирової фази на інтенсивність протеолітичних процесів у сирах з білою плісенню ЦО Король, ГС Чуманська, ЯФ Жукова Продовольчі ресурси, 53-62, 2016 | | 2016 |
ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ СОЛОДКОВЕРШКОВОГО МАСЛА ЗА ЛЕТКИМИ АРОМАТИЧНИМИ СКЛАДНИКАМИ ЯФ Жукова, ЦО Король, СС Петрищенко Редакционная коллегия, 186, 2015 | | 2015 |
Дослідження протеолітичних процесів у ферментованій молочній сировині ЦО Король, ЯФ Жукова, СС Петрищенко | | 2015 |
Застосування селективних середовищ для встановлення видової належності молочнокислих бактерій ЦО Король Продовольчі ресурси, 90-98, 2015 | | 2015 |
Селекція перспективних лактобактерій із ферментованої рослинної сировини ЦО Король, ІО Козачок Харчова промисловість, 107-112, 2015 | | 2015 |
Cкринінг біологічно активних штамів, вилучених із м’ясних виробів ЦО Король Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 109-116, 2015 | | 2015 |
Виділення біологічно активних штамів із кисломолочного продукту народів Кавказу ЦО Король, ДО Науменко Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 46-52, 2015 | | 2015 |
Вплив часткової заміни хлориду натрію на хлорид калію у сирах з білою плісенню ГС Чуманська, ЯФ Жукова, ЦО Король, ВВ Малова | | 2014 |