Цвітана Олександрівна Король, Ц.А. Король, (Ts.O. Korol)
Цвітана Олександрівна Король, Ц.А. Король, (Ts.O. Korol)
старший преподаватель, Институт последипломного образования Национального университета пищевых
Подтвержден адрес электронной почты в домене nuft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Економічні аспекти вирощування генетично модифікованих культур
Я Жукова, Ц Король, М Вакуленко
Товари і ринки, 36-48, 2014
42014
Определение интенсивности кисломолочного аромата в ферментированных сливках
ЯФ Жукова, ЦА Король, СС Петрищенко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
32014
Дослідження вмісту транс-ізомерів олеїнової кислоти у жировій фазі молочних і кондитерських виробів
ЯФ Жукова, ЦО Король, СС Петрищенко
Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 146-154, 2014
22014
Формирование вкуса и аромата сыровяленых изделий под влиянием бактериальных препаратов
ТА Крыжская, ЦА Король, СГ Даниленко, ЯФ Жукова, НФ Усатенко
СЛОВО РЕДАКТОРА, 2013
22013
Вплив бактеріальних препаратів на ферментацію м’яса птиці
ТА Свириденко, ЦО Король, СГ Даниленко, НФ Усатенко, НФ Кігель
Вісник аграрної науки, 58-61, 2010
22010
Вплив соління на динаміку азотовмісних фракцій та реологічні показники сирів з білою плісенню
ЯФ Жукова, ГС Чуманська, ЦО Король, КВ Копилова
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015
12015
Вплив культур білої плісені на накопичення летких ароматичних сполук у сирах
Я Жукова, В Малова, Ц Король, Л Козлова, Ф Федін
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2012
12012
Дослідження білкових і небілкових фракцій сирів з білою плісенню
О Захандревич, Я Жукова, В Малова, Ц Король
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2011
12011
Вплив культур білої плісені на біохімічні показники сирів з різним складом жирової фази
ЦО Король, ЯФ Жукова, СС Петрищенко, ГС Чуманська
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 19-28, 2019
2019
Дослідження мікробіологічного “бар’єру” при виробництві сирокопчених ковбас
НО Гапченко, ЦО Король
2017
Вплив жирової фази на інтенсивність протеолітичних процесів у сирах з білою плісенню
ЦО Король, ГС Чуманська, ЯФ Жукова
Продовольчі ресурси, 53-62, 2016
2016
Вплив захисних середовищ на довготривале зберігання заквашувальної композиції ЛРР
ЦО Король
Продовольчі ресурси, 158-166, 2016
2016
Дослідження протеолітичних процесів у ферментованій молочній сировині
ЦО Король, ЯФ Жукова, СС Петрищенко
2015
Застосування селективних середовищ для встановлення видової належності молочнокислих бактерій
ЦО Король
Продовольчі ресурси, 90-98, 2015
2015
Селекція перспективних лактобактерій із ферментованої рослинної сировини
ЦО Король, ІО Козачок
Харчова промисловість, 107-112, 2015
2015
Cкринінг біологічно активних штамів, вилучених із м’ясних виробів
ЦО Король
Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 109-116, 2015
2015
Виділення біологічно активних штамів із кисломолочного продукту народів Кавказу
ЦО Король, ДО Науменко
Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 46-52, 2015
2015
Вплив часткової заміни хлориду натрію на хлорид калію у сирах з білою плісенню
ГС Чуманська, ЯФ Жукова, ЦО Король, ВВ Малова
2014
ЭКОНОМИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ ВЫРАЩИВАНИЯ ГЕНЕТИЧЕСКИ МОДИФИЦИРОВАННЫХ КУЛЬТУР
ЯФ Жукова, Ц Король, НМ Вакуленко
Товары и рынки, 36-48, 2014
2014
Вплив часткової заміни хлориду натрію на хлорид калію на розвиток культур білої плісені Penicillium candidum та Geotrichum candidum у поживному середовищі
ЯФ Жукова, ЦО Король, ВВ Малова, ГС Чуманська
Продовольчі ресурси, 71-75, 2014
2014
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20