Економічні аспекти вирощування генетично модифікованих культур Я Жукова, Ц Король, М Вакуленко Commodities· and· markets 17 (1), 36-48, 2014 | 4 | 2014 |
Вплив соління на динаміку азотовмісних фракцій та реологічні показники сирів з білою плісенню ЯФ Жукова, ГС Чуманська, ЦО Король, КВ Копилова Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015 | 3 | 2015 |
Дослідження вмісту транс-ізомерів олеїнової кислоти у жировій фазі молочних і кондитерських виробів ЯФ Жукова, ЦО Король, СС Петрищенко Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 146-154, 2014 | 3 | 2014 |
Визначення інтенсивності кисломолочного аромату у ферментованих вершках ЯФ Жукова, ЦО Король, СС Петрищенко Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014 | 3* | 2014 |
Вплив бактеріальних препаратів на смако-ароматичні властивості сиров’ялених ковбас ЦО Король, СГ Даниленко, ЯФ Жукова, ГФ Насирова, НФ Кігель Вісник аграрної науки, 66-70, 2007 | 3 | 2007 |
Новий бактеріальний препарат “Лакмік” для ферментованих м’ясних продуктів ЦО Король, СГ Даниленко, НФ Кігель Вісник аграрної науки, 66-69, 2004 | 3 | 2004 |
Вплив захисних середовищ на довготривале зберігання заквашувальної композиції ЛРР ЦО Король Продовольчі ресурси, 158-166, 2016 | 2 | 2016 |
Формирование вкуса и аромата сыровяленых изделий под влиянием бактериальных препаратов ТА Крыжская, СГ Даниленко, КЦ О., ЯФ Жукова, НФ Усатенко Птица и птицепродукты, 56-59, 2013 | 2 | 2013 |
Застосування бактеріальних препаратів для суцільном’язових сиров’ялених продуктів із м’яса птиці ЦО Король, СГ Даниленко, НФ Кігель Матеріали Всеукраїнської конференції з питань безпеки харчування (27-29 …, 2010 | 2 | 2010 |
Вплив бактеріальних препаратів на перебіг ферментації м’яса птиці ТА Свириденко, ЦО Король, СГ Даниленко, НФ Кігель, НФ Усатенко Вісник аграрної науки, 58-61, 2010 | 2* | 2010 |
Вплив бактеріальних препаратів на протеолітичні процеси у сиров’яленій ковбасі ЦО Король, СГ Даниленко, ЯФ Жукова, ГФ Насирова, НФ Кігель Вісник аграрної науки, 51-53, 2005 | 2 | 2005 |
Technological features of goat's and cow's hard cheese production using biological processing of milk S Kolesnikova, T Korol, Y Zhukova, A Bovkun, S Petryshchenko, O Vialets Carpathian Journal of Food Science and Technology 15 (1), 15-35, 2023 | 1 | 2023 |
Effect of culture of accumulation white mold volatile aromatic compounds in cheese Y Zhukova, V Malova, T Korol, L Kozlova, P Phedin Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2012 | 1 | 2012 |
STUDY OF PROTEIN AND NON-PROTEIN FRACTION OF CHEESES WITH WHITE MOULD О Захандревич, Я Жукова, В Малова, Ц Король Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2011 | 1* | 2011 |
Розробка бактеріального препарату для ферментованих м’ясних продуктів ЦО Король Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук, ТІММ УААН, 2007 | 1 | 2007 |
Improvement of the quality of pork meat during salting due to the use of starter bacterial cultures. S Danylenko, L Nedorizanyuk, O Potemska, T Korol, A Ivaniuta, ... Slovak Journal of Food Sciences 18, 2024 | | 2024 |
Improvement of the quality of pork meat during salting due to the use of starter bacterial cultures KN Danylenko S., Nedorizanyuk L., Potemska O., Korol Тs., Ivaniuta, Yuliya ... Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 18, p. 239-250, 2024 | | 2024 |
Сучасні ефективні методи попередження мікробіологічного псування м'ясних продуктів. КЦО Гапченко Н.О. “Актуальні проблеми науки та освіти: реалії та перспективи”: матеріали II-ої …, 2023 | | 2023 |
Influence of different concentrations of taro paste on the sensory characteristics of poultry meat sausages. S Feifei, L Bal-Prylypko, T Kryzhska, S Danylenko, D Zhenhua, T Korol Scientific Journal'Animal Science & Food Technologies' 13 (3), 2022 | | 2022 |
Вплив різних концентрацій пасти таро на сенсорні характеристики ковбас з м’яса птиці F Shang, L Bal-Prylypko, T Kryzhska, S Danylenko, D Zhenhua, T Korol Animal Science and Food Technology 13 (3), 7-13, 2022 | | 2022 |