Подписаться
Бондар Наталія Петрівна
Бондар Наталія Петрівна
Національний університет харчових технологій, доцент
Подтвержден адрес электронной почты в домене nuft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Видання Iвана Федорова та Петра Мстиславця з фондiв Нацiональної бiблiотеки України iменi ВI Вернадського: дослiдження, попримiрниковий опис
НП Бондар
Киi" в: Нацiональна бiблiотека Украi" ни iменi, 2012
162012
Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики
ДІ Басюк
Едельвейс і К, 2017
132017
Stationary flows of liquid in the vicinity of the small ferromagnetic particles in constant homogeneous magnetic field
S Gorobets, O Gorobets, N Bondar
132001
Використання насіння люпину для виробництва високобілкових харчових продуктів
ЛЮ Арсеньєва, НП Бондар, ОВ Головченко
112003
Імерсивні технології в готельному бізнесі: аналіз світового досвіду
Н Бондар, Т Боцян, Л Шаран
Економіка та суспільство, 2022
102022
Нові види вівсяного печива підвищеної харчової та біологічної цінності
ОВ Сюткіна, НП Бондар, ІЛ Корецька
72013
Удосконалення технології маршмелоу на фруктозі з використанням плодово-ягідної сировини у закладах ресторанного господарства
ІО Коваленко, НП Бондар, ЛО Шаран
72012
Кириличні стародруки 15-17 ст. у Національній бібліотеці України імені ВІ Вернадського: Каталог/Уклад
НП Бондар, Р Кисельов
НП Бондар, РЄ Кисельов, за уч. ТМ Росовецької, 2008
72008
Дослідження зміни хімічного складу насіння бобових під час пророщування та екструдування
ЛЮ Арсеньєва, НП Бондар, СІ Усатюк, ВФ Доценко
7*2007
Склад і перетравлюваність білкових речовин продуктів перероблення бобових
ЛЮ Арсеньєва, ОВ Борисенко, НП Бондар, ВМ Махинько, БІ Хіврич, ...
72004
Culinary traditions and eating patterns of various Ukrainian regions
N Bondar, T Golikova
Nutritional and health aspects of traditional and ethnic foods of Eastern …, 2022
62022
Стан та перспективи розвитку готельного господарства в Івано-Франківській області
ВФ Доценко, ТВ Гукалова, НП Бондар
62013
Розвиток мережі закладів ресторанного господарства столичного регіону України
ВФ Доценко, ОВ Арпуль, НП Бондар, ТВ Ємчук, ОО Дудкіна
Географія та туризм, 64-70, 2012
62012
Порівняльна характеристика та ефективність застосування носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призначення
ВО Губеня, ГМ Лявинець, ММ Антонюк, НП Бондар, ЛЮ Арсеньєва
62012
Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості
НП Бондар
62006
Першодрук Національної бібліотеки України імені ВІ Вернадського
Н Бондар
Бібліотечний вісник, 23-29, 1999
61999
До історії побутування книжкових ілюстрацій у якості самостійних естампних гравюр наприкінці XVI–XVII ст.
НП Бондар
Рукописна та книжкова спадщина України, 212–231-212–231, 2005
52005
Дослідження структури новітніх десертів
КЮ Левкун, ВВ Польовик, НП Бондар, ІЛ Корецька
Молодий вчений, 359-363, 2017
42017
Острозькі оправи кириличних стародруків
Н БОНДАР
Історія музейництва, пам’яткоохоронної справи, краєзнавства і туризму в …, 2011
42011
Історія становлення та розвитку інституту превентивного захисту цивільних прав
НП Бондар
Вісник господарського судочинства, 133-139, 2010
42010
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20