Видання Iвана Федорова та Петра Мстиславця з фондiв Нацiональної бiблiотеки України iменi ВI Вернадського: дослiдження, попримiрниковий опис НП Бондар Киi" в: Нацiональна бiблiотека Украi" ни iменi, 2012 | 16 | 2012 |
Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики ДІ Басюк Едельвейс і К, 2017 | 13 | 2017 |
Stationary flows of liquid in the vicinity of the small ferromagnetic particles in constant homogeneous magnetic field S Gorobets, O Gorobets, N Bondar | 13 | 2001 |
Використання насіння люпину для виробництва високобілкових харчових продуктів ЛЮ Арсеньєва, НП Бондар, ОВ Головченко | 11 | 2003 |
Імерсивні технології в готельному бізнесі: аналіз світового досвіду Н Бондар, Т Боцян, Л Шаран Економіка та суспільство, 2022 | 10 | 2022 |
Нові види вівсяного печива підвищеної харчової та біологічної цінності ОВ Сюткіна, НП Бондар, ІЛ Корецька | 7 | 2013 |
Удосконалення технології маршмелоу на фруктозі з використанням плодово-ягідної сировини у закладах ресторанного господарства ІО Коваленко, НП Бондар, ЛО Шаран | 7 | 2012 |
Кириличні стародруки 15-17 ст. у Національній бібліотеці України імені ВІ Вернадського: Каталог/Уклад НП Бондар, Р Кисельов НП Бондар, РЄ Кисельов, за уч. ТМ Росовецької, 2008 | 7 | 2008 |
Дослідження зміни хімічного складу насіння бобових під час пророщування та екструдування ЛЮ Арсеньєва, НП Бондар, СІ Усатюк, ВФ Доценко | 7* | 2007 |
Склад і перетравлюваність білкових речовин продуктів перероблення бобових ЛЮ Арсеньєва, ОВ Борисенко, НП Бондар, ВМ Махинько, БІ Хіврич, ... | 7 | 2004 |
Culinary traditions and eating patterns of various Ukrainian regions N Bondar, T Golikova Nutritional and health aspects of traditional and ethnic foods of Eastern …, 2022 | 6 | 2022 |
Стан та перспективи розвитку готельного господарства в Івано-Франківській області ВФ Доценко, ТВ Гукалова, НП Бондар | 6 | 2013 |
Розвиток мережі закладів ресторанного господарства столичного регіону України ВФ Доценко, ОВ Арпуль, НП Бондар, ТВ Ємчук, ОО Дудкіна Географія та туризм, 64-70, 2012 | 6 | 2012 |
Порівняльна характеристика та ефективність застосування носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призначення ВО Губеня, ГМ Лявинець, ММ Антонюк, НП Бондар, ЛЮ Арсеньєва | 6 | 2012 |
Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості НП Бондар | 6 | 2006 |
Першодрук Національної бібліотеки України імені ВІ Вернадського Н Бондар Бібліотечний вісник, 23-29, 1999 | 6 | 1999 |
До історії побутування книжкових ілюстрацій у якості самостійних естампних гравюр наприкінці XVI–XVII ст. НП Бондар Рукописна та книжкова спадщина України, 212–231-212–231, 2005 | 5 | 2005 |
Дослідження структури новітніх десертів КЮ Левкун, ВВ Польовик, НП Бондар, ІЛ Корецька Молодий вчений, 359-363, 2017 | 4 | 2017 |
Острозькі оправи кириличних стародруків Н БОНДАР Історія музейництва, пам’яткоохоронної справи, краєзнавства і туризму в …, 2011 | 4 | 2011 |
Історія становлення та розвитку інституту превентивного захисту цивільних прав НП Бондар Вісник господарського судочинства, 133-139, 2010 | 4 | 2010 |