Підписатись
Бондар Наталія Петрівна
Бондар Наталія Петрівна
Інші іменаBondar Nataliia
Національний університет харчових технологій, доцент
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Видання Iвана Федорова та Петра Мстиславця з фондiв Нацiональної бiблiотеки України iменi ВI Вернадського: дослiдження, попримiрниковий опис
НП Бондар
Киi" в: Нацiональна бiблiотека Украi" ни iменi, 2012
152012
Stationary flows of liquid in the vicinity of the small ferromagnetic particles in constant homogeneous magnetic field
S Gorobets, O Gorobets, N Bondar
132001
Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики
ДІ Басюк
Едельвейс і К, 2017
92017
Використання насіння люпину для виробництва високобілкових харчових продуктів
ЛЮ Арсеньєва, НП Бондар, ОВ Головченко
92003
Удосконалення технології маршмелоу на фруктозі з використанням плодово-ягідної сировини у закладах ресторанного господарства
ІО Коваленко, НП Бондар, ЛО Шаран
72012
Дослідження зміни хімічного складу насіння бобових під час пророщування та екструдування
ЛЮ Арсеньєва, НП Бондар, СІ Усатюк, ВФ Доценко
72007
Склад і перетравлюваність білкових речовин продуктів перероблення бобових
ЛЮ Арсеньєва, ОВ Борисенко, НП Бондар, ВМ Махинько, БІ Хіврич, ...
72004
Нові види вівсяного печива підвищеної харчової та біологічної цінності
ОВ Сюткіна, НП Бондар, ІЛ Корецька
62013
Порівняльна характеристика та ефективність застосування носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призначення
ВО Губеня, ГМ Лявинець, ММ Антонюк, НП Бондар, ЛЮ Арсеньєва
62012
Culinary traditions and eating patterns of various Ukrainian regions
N Bondar, T Golikova
Nutritional and health aspects of traditional and ethnic foods of Eastern …, 2022
52022
Історія становлення та розвитку інституту превентивного захисту цивільних прав
НП Бондар
Вісник господарського судочинства, 133-139, 2010
52010
Кириличні стародруки 15-17 ст. у Національній бібліотеці України імені ВІ Вернадського: Каталог/Уклад
НП Бондар, Р Кисельов
НП Бондар, РЄ Кисельов, за уч. ТМ Росовецької, 2008
52008
Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості
НП Бондар
52006
До історії побутування книжкових ілюстрацій у якості самостійних естампних гравюр наприкінці XVI–XVII ст.
НП Бондар
Рукописна та книжкова спадщина України, 212–231-212–231, 2005
52005
Першодрук Національної бібліотеки України імені ВІ Вернадського
Н Бондар
Бібліотечний вісник, 23-29, 1999
51999
Імерсивні технології в готельному бізнесі: аналіз світового досвіду
Н Бондар, Т Боцян, Л Шаран
Економіка та суспільство, 2022
42022
Дослідження структури новітніх десертів
КЮ Левкун, ВВ Польовик, НП Бондар, ІЛ Корецька
Молодий вчений, 359-363, 2017
42017
Острозькі оправи кириличних стародруків.
Н Бондар
Історія музейництва, пам'яткоохоронної справи, краєзнавства і туризму в …, 2011
42011
Доробок острозького культурно-видавничого осередку у фондах Національної бібліотеки України імені ВІ Вернадського
Н Бондар
Наукові записки [Національного університету Острозька академія]. Історичні …, 2008
42008
Перспективи та безпечність використання насіння білого люпину для виробництва харчових продуктів
ОВ Головченко, ЛЮ Арсеньєва, НП Бондар
42004
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20