Подписаться
Марія Жеплінська (Marija Zheplinska)
Марія Жеплінська (Marija Zheplinska)
доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, Національний університет біоресурсів і
Подтвержден адрес электронной почты в домене nubip.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
The micronutrient profile of medicinal plant extracts
M Zheplinska, M Mushtruk, V Vasyliv, A Kuts, N Slobodyanyuk, ...
44*2021
Cavitational impact on electrical conductivity in the beet processing industry
M Zheplinska, M Mushtruk, O Salavor
Grabchenko’s International Conference on Advanced Manufacturing Processes …, 2020
212020
The influence of cavitation effects on the purification processes of beet sugar production juices.
M Zheplinska, M Mushtruk, T Kos, V Vasyliv, Y Kryzhova, R Mukoid, ...
Potravinarstvo 14 (1), 2020
212020
The Main Parameters of the Physalis Convection Drying Process
M Zheplinska, M Mushtruk, V Vasyliv, N Slobodyanyuk, Y Boyko
Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange, 306-315, 2021
202021
Substantiation of regime parameters of vibrating conveyor infrared dryers.
I Palamarchuk, M Mushtruk, V Vasyliv, M Zheplinska
Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo 13 (1), 2019
202019
The influence of cavitation effects on the purification processes of beet sugar production juices
M Zheplinska, M Mushtruk, V Vasyliv, V Sarana, M Gudzenko, ...
192021
Надійність обладнання харчової галузі: навчальний посібник
ЮГ Сухенко, ІП Паламарчук, ИП Паламарчук, ММ Жеплінська, ...
ЦП «КОМПРИНТ», 2019
18*2019
Investigation of the process of production of crafted beer with spicy and aromatic raw materials.
M Zheplinska, M Mushtruk, V Vasyliv, O Deviatko
152019
Вилучення біологічно активних речовин з лікарських трав шляхом екстрагування та настоювання
ММ Жеплінська, ЛВ Зоткіна, ГМ Біла, МВ Іщенко
142012
Development and shelf-life assessment of soft-drink with honey.
M Zheplinska, M Mushtruk, L Shablii, V Shynkaruk, N Slobodyanyuk, ...
Slovak Journal of Food Sciences 16, 2022
122022
Thermophysical properties of semi-finished products and food products: Reference book.
V Zheplinska, M., Vasyliv
122021
Method of electrohydraulic activation of water-lime suspension in sugar production
V Vasyliv, M Mushtruk, M Zheplinska, R Mukoid, S Tkachenko
Grabchenko’s International Conference on Advanced Manufacturing Processes …, 2021
112021
Надійність обладнання галузі: переробні та харчові виробництва
ММ Жеплінська, РІ Сивак, ІП Паламарчук, ЮГ Сухенко
ЦП" КОМПРИНТ", 2018
102018
Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум
ММ Жеплінська, ММ Муштрук, ЮГ Сухенко
ЦП" КОМПРИНТ", 2018
102018
Research of Wheat Fiber with Pumpkin Pectin Plant Additive
M Zheplinska, V Vasyliv, O Deviatko, S Ulianko, N Kanivets
Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange, 237-246, 2022
62022
Hydrodynamic cavitation as one of the methods for intensification previous defecation
AM Matyyashchuk, PM Nemyrovych, LM Khomichak, IF Malezhyk, ...
Scientific Works of USUFT 4, 83-85, 1998
61998
Substantiation of amplitude-frequency characteristics and design parameters of vibration exciter in volume oscillation separator
I Palamarchuk, V Vasyliv, V Sarana, M Mushtruk, M Zheplinska, Z Burova, ...
Animal Science and Food Technology 12 (2), 2021
52021
Порівняльний аналіз способів затирання для приготування пивного сусла
ММ Жеплінська, ЮГ Сухенко, ІР Лазарів
Научный мир, 2016
52016
Розроблення ефективного способу очищення дифузійного соку із зменшенням витрат вапна
М Жеплінська
Дисертація присвячена питанню вдосконалення технології очищення дифузійного …, 1998
5*1998
Плодово-ягідні напої з екстрактами лікарської рослинної сировини
ММ Жеплінська, ЛВ Баль-Прилипко, НМ Слободянюк
Вид-во НУБіП України, 2017
42017
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20