Подписаться
Марія Жеплінська (Marija Zheplinska)
Марія Жеплінська (Marija Zheplinska)
доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, Національний університет біоресурсів і
Подтвержден адрес электронной почты в домене nubip.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
The micronutrient profile of medicinal plant extracts
M Zheplinska, M Mushtruk, V Vasyliv, A Kuts, N Slobodyanyuk, ...
49*2021
The Main Parameters of the Physalis Convection Drying Process
M Zheplinska, M Mushtruk, V Vasyliv, N Slobodyanyuk, Y Boyko
Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange, 306-315, 2021
242021
Cavitational impact on electrical conductivity in the beet processing industry
M Zheplinska, M Mushtruk, O Salavor
Grabchenko’s International Conference on Advanced Manufacturing Processes …, 2020
242020
The influence of cavitation effects on the purification processes of beet sugar production juices
M Zheplinska, M Mushtruk, V Vasyliv, V Sarana, M Gudzenko, ...
222021
The influence of cavitation effects on the purification processes of beet sugar production juices.
M Zheplinska, M Mushtruk, T Kos, V Vasyliv, Y Kryzhova, R Mukoid, ...
Potravinarstvo 14 (1), 2020
222020
Substantiation of regime parameters of vibrating conveyor infrared dryers.
I Palamarchuk, M Mushtruk, V Vasyliv, M Zheplinska
Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo 13 (1), 2019
222019
Надійність обладнання харчової галузі: навчальний посібник
ЮГ Сухенко, ІП Паламарчук, ИП Паламарчук, ММ Жеплінська, ...
ЦП «КОМПРИНТ», 2019
20*2019
Method of electrohydraulic activation of water-lime suspension in sugar production
V Vasyliv, M Mushtruk, M Zheplinska, R Mukoid, S Tkachenko
Grabchenko’s International Conference on Advanced Manufacturing Processes …, 2021
172021
Вилучення біологічно активних речовин з лікарських трав шляхом екстрагування та настоювання
ММ Жеплінська, ЛВ Зоткіна, ГМ Біла, МВ Іщенко
172012
Thermophysical properties of semi-finished products and food products: Reference book.
V Zheplinska, M., Vasyliv
152021
Investigation of the process of production of crafted beer with spicy and aromatic raw materials.
M Zheplinska, M Mushtruk, V Vasyliv, O Deviatko
Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo 13 (1), 2019
152019
Надійність обладнання галузі: переробні та харчові виробництва
ЮГ Сухенко, ІП Паламарчук, ММ Жеплінська, РІ Сивак
ЦП" КОМПРИНТ", 2018
152018
Development and shelf-life assessment of soft-drink with honey.
M Zheplinska, M Mushtruk, L Shablii, V Shynkaruk, N Slobodyanyuk, ...
Slovak Journal of Food Sciences 16, 2022
132022
Research of wheat fiber with pumpkin pectin plant additive
M Zheplinska, V Vasyliv, O Deviatko, S Ulianko, N Kanivets
Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange, 237-246, 2022
122022
Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум
ММ Жеплінська, ММ Муштрук, ЮГ Сухенко
ЦП" КОМПРИНТ", 2018
112018
Розроблення ефективного способу очищення дифузійного соку із зменшенням витрат вапна
М Жеплінська
Дисертація присвячена питанню вдосконалення технології очищення дифузійного …, 1998
7*1998
Hydrodynamic cavitation as one of the methods for intensification previous defecation
AM Matyyashchuk, PM Nemyrovych, LM Khomichak, IF Malezhyk, ...
Scientific Works of USUFT 4, 83-85, 1998
71998
The use of vapor condensation cavitation to increase the activity of milk of lime in sugar beet production.
M Zheplinska, V Vasyliv, V Shynkaruk, V Yemtcev, J Khvesyk, Y Rudyk, ...
Slovak Journal of Food Sciences 16, 2022
62022
Плодово-ягідні напої з екстрактами лікарської рослинної сировини
ММ Жеплінська, ЛВ Баль-Прилипко, НМ Слободянюк
Вид-во НУБіП України, 2017
62017
Дослідження теплофізичних характеристик харчових продуктів
ZA Burova, SO Ivanov, TO Roman, VP Vasyliv, MM Zheplinska, ...
Науковий журнал «Тваринництво та технології харчових продуктів 12 (3), 18-35, 2021
52021
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20