Підписатись
Марія Жеплінська (Marija Zheplinska)
Марія Жеплінська (Marija Zheplinska)
доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, Національний університет біоресурсів і
Підтверджена електронна адреса в nubip.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
The micronutrient profile of medicinal plant extracts
M Zheplinska, M Mushtruk, V Vasyliv, A Kuts, N Slobodyanyuk, ...
42*2021
The influence of cavitation effects on the purification processes of beet sugar production juices.
M Zheplinska, M Mushtruk, T Kos, V Vasyliv, Y Kryzhova, R Mukoid, ...
Potravinarstvo 14 (1), 2020
202020
The influence of cavitation effects on the purification processes of beet sugar production juices
M Zheplinska, M Mushtruk, V Vasyliv, V Sarana, M Gudzenko, ...
192021
Cavitational impact on electrical conductivity in the beet processing industry
M Zheplinska, M Mushtruk, O Salavor
Grabchenko’s International Conference on Advanced Manufacturing Processes …, 2020
192020
Substantiation of regime parameters of vibrating conveyor infrared dryers.
I Palamarchuk, M Mushtruk, V Vasyliv, M Zheplinska
Potravinarstvo 13 (1), 2019
192019
Надійність обладнання харчової галузі: навчальний посібник
ЮГ Сухенко, ІП Паламарчук, ИП Паламарчук, ММ Жеплінська, ...
ЦП «КОМПРИНТ», 2019
18*2019
The Main Parameters of the Physalis Convection Drying Process
M Zheplinska, M Mushtruk, V Vasyliv, N Slobodyanyuk, Y Boyko
Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange, 306-315, 2021
172021
Investigation of the process of production of crafted beer with spicy and aromatic raw materials.
M Zheplinska, M Mushtruk, V Vasyliv, O Deviatko
142019
Вилучення біологічно активних речовин з лікарських трав шляхом екстрагування та настоювання
ММ Жеплінська, ЛВ Зоткіна, ГМ Біла, МВ Іщенко
142012
Development and shelf-life assessment of soft-drink with honey.
M Zheplinska, M Mushtruk, L Shablii, V Shynkaruk, N Slobodyanyuk, ...
Slovak Journal of Food Sciences 16, 2022
122022
Thermophysical properties of semi-finished products and food products: Reference book.
V Zheplinska, M., Vasyliv
122021
Method of electrohydraulic activation of water-lime suspension in sugar production
V Vasyliv, M Mushtruk, M Zheplinska, R Mukoid, S Tkachenko
Grabchenko’s International Conference on Advanced Manufacturing Processes …, 2021
102021
Надійність обладнання галузі: переробні та харчові виробництва
ММ Жеплінська, РІ Сивак, ІП Паламарчук, ЮГ Сухенко
ЦП" КОМПРИНТ", 2018
102018
Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум
ММ Жеплінська, ММ Муштрук, ЮГ Сухенко
ЦП" КОМПРИНТ", 2018
102018
Research of Wheat Fiber with Pumpkin Pectin Plant Additive
M Zheplinska, V Vasyliv, O Deviatko, S Ulianko, N Kanivets
Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange, 237-246, 2022
62022
Hydrodynamic cavitation as one of the methods for intensification previous defecation
AM Matyyashchuk, PM Nemyrovych, LM Khomichak, IF Malezhyk, ...
Scientific Works of USUFT 4, 83-85, 1998
61998
Substantiation of amplitude-frequency characteristics and design parameters of vibration exciter in volume oscillation separator
I Palamarchuk, V Vasyliv, V Sarana, M Mushtruk, M Zheplinska, Z Burova, ...
Animal Science and Food Technology 12 (2), 2021
52021
Розроблення ефективного способу очищення дифузійного соку із зменшенням витрат вапна
М Жеплінська
Дисертація присвячена питанню вдосконалення технології очищення дифузійного …, 1998
5*1998
Плодово-ягідні напої з екстрактами лікарської рослинної сировини
ММ Жеплінська, ЛВ Баль-Прилипко, НМ Слободянюк
Вид-во НУБіП України, 2017
42017
ВИКОРИСТАННЯ ЕКСТРАКТІВ І НАСТОЇВ ЛІКАРСЬКИХ ТРАВ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ НАПОЇВ ОЗДОРОВЧО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
ММ Жеплінська, ЕВ Фернандес
Научный взгляд в будущее 2 (4), 33-36, 2016
42016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20