Теоретичні основи технологій харчових виробництв: навч. посіб. ВЯ Плахотін, ІС Тюрікова, ГП Хомич К.: Центр навчальної літератури, 2006 | 63 | 2006 |
Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР: монографія НІ Хомич, ГП, Ткач Полтава: РВВ ПУСКУ, 2009 | 47 | 2009 |
Anthropogenic and climatic causality of changes in the hydrological regime of the Dnieper river VI Pichura, LA Potravka, PM Skrypchuk, NV Stratichuk Journal of Ecological Engineering 21 (4), 2020 | 31 | 2020 |
Функциональные продукты: тенденции и перспективы ЛВ Капрельянц, ГА Хомич Науково-практичний журнал «Харчова наука і технологія», С. 5-8, 2012 | 25 | 2012 |
Фенольні сполуки дикорослих плодів і ягід: склад, властивості, зміни при переробці ГП Хомич, ЛВ Капрельянц ПУЕТ, 2013 | 23 | 2013 |
Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technology G Khomych, Y Matsuk, Y Nakonechnaya, N Oliynyk, L Medved Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 59-65, 2017 | 17 | 2017 |
Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва БЛ Флауменбаум, АТ Безусов, ВМ Сторожук, ГП Хомич Одеса: Друк ISBN 966-8149-74-2, 2006 | 17 | 2006 |
Дослідження хімічного складу плодів хеномелесу і використання його в соковому виробництві ГП Хомич, НІ Ткач, ЮВ Левченко | 15 | 2016 |
The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processing G Khomych, Y Levchenko, A Horobetc, А Boroday, N Ishchenko Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 29-35, 2016 | 13 | 2016 |
Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів ГП Хомич, ОМ Горобець Науковий вісник Львів-ського Національного університету ветеринарної …, 2015 | 13 | 2015 |
Дослідження технологічних властивостей ягід бузини чорної ГП Хомич, НІ Ткач Тематичний збірник наукових праць «Обладнання та технології харчових …, 2012 | 12 | 2012 |
Плоди дикорослої сировини–джерело біологічно активних речовин для харчових продуктів ГП Хомич Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 186-190, 2009 | 12 | 2009 |
The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processing G Khomych, A Horobetc, Y Levchenko, A Boroday, N Ishchenko Eureka: Life Sciences, 50-56, 2016 | 11 | 2016 |
Використання хеномелесу в технології виробництва солодких соусів ГП Хомич, ЮВ Левченко Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015 | 10 | 2015 |
Vykorystannia fermentnykh preparativ dlia pererobky plodovo-yahidnoi dykorosloi syrovyny HP Khomych, LV Kapreliants, NI Tkach Obladnannia ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv 25, 123-128, 2010 | 10 | 2010 |
Використання ферментних препаратів для переробки плодово-ягідної дикорослої сировини ГП Хомич, ЛВ Капрельянц, НІ Ткач Тематичний збірник наукових праць «Обладнання та технології харчових …, 2010 | 10 | 2010 |
Комплексна переробка плодів хеномелесу ГП Хомич, ВМ Васюта, ЮВ Левченко Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 75-80, 2014 | 9 | 2014 |
Вплив попередньої обробки ягід чорниці на вміст флавоноїдів у соку ГП Хомич, ЛВ Капрельянц Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 4-7, 2010 | 9 | 2010 |
Research of cranberry main indicators of chemical composition and its processing products G Khomych, Y Matsuk, J Nakonechnaya, N Oliynyk, L Medved EUREKA: Life Sciences, 29-36, 2017 | 8 | 2017 |
Зміна вмісту біологічно активних речовин бузини чорної при виробництві соків ГП Хомич, ЛО Положишникова Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (77)), 62-67, 2015 | 8 | 2015 |