Галина Панасівна Хомич,  Galyna  Khomych, Galina Khomich
Галина Панасівна Хомич, Galyna Khomych, Galina Khomich
Poltava University of Economics and Trade, Полтавський університет економіки і торгівлі
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: Навчальний посібник
ВЯ Плахотін, ІС Тюрікова, ГП Хомич
К.: Центр навчальної літератури, 2006
382006
Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР: монографія
НІ Хомич, ГП, Ткач
Полтава: РВВ ПУСКУ, 2009
322009
Функциональные продукты: тенденции и перспективы
ЛВ Капрельянц, ГА Хомич
Науково-практичний журнал «Харчова наука і технологія», С. 5-8, 2012
182012
Дослідження хімічного складу плодів хеномелесу і використання його в соковому виробництві
ГП Хомич, НІ Ткач, ЮВ Левченко
142016
Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів
ГП Хомич, ОМ Горобець
Науковий вісник Львів-ського Національного університету ветеринарної …, 2015
112015
Vikoristannya fermentnih preparativ dlya pererobki plodovo-yagidnoyi dikorosloyi sirovini
GP Khomych, LV Kaprelyants, NI Tkach
Zbirnyk naukovykh prats'" Obladnannya ta tekhnolohiyi kharchovykh …, 2010
112010
Фенольні сполуки дикорослих плодів і ягід: склад, властивості, зміни при переробці
ГП Хомич, ЛВ Капрельянц
ПУЕТ, 2013
102013
Використання хеномелесу в технології виробництва солодких соусів
ГП Хомич, ЮВ Левченко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
92015
Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва
БЛ Флауменбаум, АТ Безусов, ВМ Сторожук, ГП Хомич
Одеса: Друк ISBN 966-8149-74-2, 2006
92006
Використання ферментних препаратів для переробки плодово-ягідної дикорослої сировини
ГП Хомич, ЛВ Капрельянц, НІ Ткач
Тематичний збірник наукових праць «Обладнання та технології харчових …, 2010
82010
Вплив попередньої обробки ягід чорниці на вміст флавоноїдів у соку
ГП Хомич, ЛВ Капрельянц
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 4-7, 2010
82010
Research of cranberry main indicators of chemical composition and its processing products
G Khomych, Y Matsuk, J Nakonechnaya, N Oliynyk, L Medved
EUREKA: Life Sciences, 29-36, 2017
72017
The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processing
G Khomych, A Horobetc, Y Levchenko, A Boroday, N Ishchenko
Eureka: Life Sciences, 50-56, 2016
72016
Kompleksna pererobka plodiv henomelesu
GP Khomych, VM Vasyuta, V Levchenko Yu
Naukovi pratsi Odeskoyi natsIonalnoyi akademiyi harchovih tehnologiy 46 (2 …, 2015
72015
Плоди дикорослої сировини–джерело біологічно активних речовин для харчових продуктів
ГП Хомич
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 186-190, 2009
72009
Research Study of the Conditions of Wastes Lipolysis Lipid Fraction
IK Victoria Sklyar, Galina Krusir, Tatyana Lebedenko, Galina Khomich
Journal of Ecological Engineering. 20 (Issue 3), pages 152–156, 2019
62019
Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technology
G Khomych, Y Matsuk, Y Nakonechnaya, N Oliynyk, L Medved
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 59-65, 2017
62017
The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processing
G Khomych, Y Levchenko, A Horobetc, А Boroday, N Ishchenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 29-35, 2016
52016
Исследование биологически активных веществ хеномелеса и продуктов его переработки
G Khomych, Y Levchenko, A Horobetc, A Boroday, N Ishchenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (11 (82)), 2016
52016
Vikoristannya henomelesu v tehnologiyi virobnitsta solodkih sousiv
GP Khomych, YV Levchenko
Naukoviy visnik Lvivskogo Natsionalnogo universitetu veterinarnoyi meditsini …, 2015
52015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20