Галина Панасівна Хомич,  Galyna  Khomych, Galina Khomich
Галина Панасівна Хомич, Galyna Khomych, Galina Khomich
Poltava University of Economics and Trade, Полтавський університет економіки і торгівлі
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: навч. посіб.
ВЯ Плахотін, ІС Тюрікова, ГП Хомич
ВЯ Плахотін, ІС Тюрікова, ГП Хомич–К.: ЦНЛ, 2006
462006
Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР: монографія
НІ Хомич, ГП, Ткач
Полтава: РВВ ПУСКУ, 2009
362009
Функциональные продукты: тенденции и перспективы
ЛВ Капрельянц, ГА Хомич
Науково-практичний журнал «Харчова наука і технологія», С. 5-8, 2012
182012
Дослідження хімічного складу плодів хеномелесу і використання його в соковому виробництві
ГП Хомич, НІ Ткач, ЮВ Левченко
142016
Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів
ГП Хомич, ОМ Горобець
Науковий вісник Львів-ського Національного університету ветеринарної …, 2015
122015
Фенольні сполуки дикорослих плодів і ягід: склад, властивості, зміни при переробці
ГП Хомич, ЛВ Капрельянц
ПУЕТ, 2013
122013
Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва
БЛ Флауменбаум, АТ Безусов, ВМ Сторожук, ГП Хомич
Одеса: Друк ISBN 966-8149-74-2, 2006
112006
Використання хеномелесу в технології виробництва солодких соусів
ГП Хомич, ЮВ Левченко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
102015
Vikoristannya fermentnih preparativ dlya pererobki plodovo-yagidnoyi dikorosloyi sirovini
GP Khomych, LV Kaprelyants, NI Tkach
Zbirnyk naukovykh prats'" Obladnannya ta tekhnolohiyi kharchovykh …, 2010
102010
Вплив попередньої обробки ягід чорниці на вміст флавоноїдів у соку
ГП Хомич, ЛВ Капрельянц
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 4-7, 2010
92010
Використання ферментних препаратів для переробки плодово-ягідної дикорослої сировини
ГП Хомич, ЛВ Капрельянц, НІ Ткач
Тематичний збірник наукових праць «Обладнання та технології харчових …, 2010
82010
Плоди дикорослої сировини–джерело біологічно активних речовин для харчових продуктів
ГП Хомич
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 186-190, 2009
82009
Research of cranberry main indicators of chemical composition and its processing products
G Khomych, Y Matsuk, J Nakonechnaya, N Oliynyk, L Medved
EUREKA: Life Sciences, 29-36, 2017
72017
Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technology
G Khomych, Y Matsuk, Y Nakonechnaya, N Oliynyk, L Medved
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 59-65, 2017
72017
The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processing
G Khomych, A Horobetc, Y Levchenko, A Boroday, N Ishchenko
Eureka: Life Sciences, 50-56, 2016
72016
Kompleksna pererobka plodiv henomelesu
GP Khomych, VM Vasyuta, V Levchenko Yu
Naukovi pratsi Odeskoyi natsIonalnoyi akademiyi harchovih tehnologiy 46 (2 …, 2015
72015
Комплексна переробка плодів хеномелесу
ГП Хомич, ВМ Васюта, ЮВ Левченко
Наукові праці ОНАХТ 2 (46), 2014
72014
Research Study of the Conditions of Wastes Lipolysis Lipid Fraction
IK Victoria Sklyar, Galina Krusir, Tatyana Lebedenko, Galina Khomich
Journal of Ecological Engineering. 20 (Issue 3), pages 152–156, 2019
62019
Зміна вмісту біологічно активних речовин бузини чорної при виробництві соків
ГП Хомич, ЛО Положишникова
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (77)), 2015
62015
Anthropogenic and climatic causality of changes in the hydrological regime of the dnieper river
VI Pichura, LA Potravka, PM Skrypchuk, NV Stratichuk
Journal of Ecological Engineering 21 (4), 2020
52020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20