Підписатись
Галина Панасівна Хомич,  Galyna  Khomych, Galina Khomich
Галина Панасівна Хомич, Galyna Khomych, Galina Khomich
Poltava University of Economics and Trade, Полтавський університет економіки і торгівлі
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: навч. посіб
ВЯ Плахотін, ІС Тюрікова, ГП Хомич
К.: Центр навч. л-ри, 2006
472006
Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР: монографія
НІ Хомич, ГП, Ткач
Полтава: РВВ ПУСКУ, 2009
422009
Функциональные продукты: тенденции и перспективы
ЛВ Капрельянц, ГА Хомич
Науково-практичний журнал «Харчова наука і технологія», С. 5-8, 2012
202012
Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів
ГП Хомич, ОМ Горобець
Науковий вісник Львів-ського Національного університету ветеринарної …, 2015
152015
Дослідження хімічного складу плодів хеномелесу і використання його в соковому виробництві
ГП Хомич, НІ Ткач, ЮВ Левченко
142016
Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва
БЛ Флауменбаум, АТ Безусов, ВМ Сторожук, ГП Хомич
Одеса: Друк ISBN 966-8149-74-2, 2006
142006
Фенольні сполуки дикорослих плодів і ягід: склад, властивості, зміни при переробці
ГП Хомич, ЛВ Капрельянц
ПУЕТ, 2013
122013
Anthropogenic and climatic causality of changes in the hydrological regime of the dnieper river
VI Pichura, LA Potravka, PM Skrypchuk, NV Stratichuk
Journal of Ecological Engineering 21 (4), 2020
112020
Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technology
G Khomych, Y Matsuk, Y Nakonechnaya, N Oliynyk, L Medved
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 59-65, 2017
112017
Використання хеномелесу в технології виробництва солодких соусів
ГП Хомич, ЮВ Левченко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
102015
Vykorystannia fermentnykh preparativ dlia pererobky plodovo-yahidnoi dykorosloi syrovyny
HP Khomych, LV Kapreliants, NI Tkach
Obladnannia ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv 25, 123-128, 2010
102010
Використання ферментних препаратів для переробки плодово-ягідної дикорослої сировини
ГП Хомич, ЛВ Капрельянц, НІ Ткач
Тематичний збірник наукових праць «Обладнання та технології харчових …, 2010
92010
Вплив попередньої обробки ягід чорниці на вміст флавоноїдів у соку
ГП Хомич, ЛВ Капрельянц
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 4-7, 2010
92010
Плоди дикорослої сировини–джерело біологічно активних речовин для харчових продуктів
ГП Хомич
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 186-190, 2009
92009
The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processing
G Khomych, A Horobetc, Y Levchenko, A Boroday, N Ishchenko
Eureka: Life Sciences, 50, 2016
82016
Зміна вмісту біологічно активних речовин бузини чорної при виробництві соків
ГП Хомич, ЛО Положишникова
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (77)), 62-67, 2015
82015
Комплексна переробка плодів хеномелесу
ГП Хомич, ВМ Васюта, ЮВ Левченко
Наукові праці ОНАХТ 2 (46), 2014
82014
Research of cranberry main indicators of chemical composition and its processing products
G Khomych, Y Matsuk, J Nakonechnaya, N Oliynyk, L Medved
EUREKA: Life Sciences, 29-36, 2017
72017
Kompleksna pererobka plodiv henomelesu
GP Khomych, VM Vasyuta, V Levchenko Yu
Naukovi pratsi Odeskoyi natsIonalnoyi akademiyi harchovih tehnologiy 46 (2 …, 2015
72015
Дослідження технологічних властивостей ягід бузини чорної
ГП Хомич, НІ Ткач
Тематичний збірник наукових праць «Обладнання та технології харчових …, 2012
72012
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20