Підписатись
Галина Панасівна Хомич,  Galyna  Khomych, Galina Khomich
Галина Панасівна Хомич, Galyna Khomych, Galina Khomich
Poltava University of Economics and Trade, Полтавський університет економіки і торгівлі
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: навч. посіб.
ВЯ Плахотін, ІС Тюрікова, ГП Хомич
К.: Центр навчальної літератури, 2006
622006
Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР: монографія
НІ Хомич, ГП, Ткач
Полтава: РВВ ПУСКУ, 2009
472009
Anthropogenic and climatic causality of changes in the hydrological regime of the Dnieper river
VI Pichura, LA Potravka, PM Skrypchuk, NV Stratichuk
Journal of Ecological Engineering 21 (4), 2020
312020
Функциональные продукты: тенденции и перспективы
ЛВ Капрельянц, ГА Хомич
Науково-практичний журнал «Харчова наука і технологія», С. 5-8, 2012
252012
Фенольні сполуки дикорослих плодів і ягід: склад, властивості, зміни при переробці
ГП Хомич, ЛВ Капрельянц
ПУЕТ, 2013
212013
Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technology
G Khomych, Y Matsuk, Y Nakonechnaya, N Oliynyk, L Medved
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 59-65, 2017
172017
Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва
БЛ Флауменбаум, АТ Безусов, ВМ Сторожук, ГП Хомич
Одеса: Друк ISBN 966-8149-74-2, 2006
172006
Дослідження хімічного складу плодів хеномелесу і використання його в соковому виробництві
ГП Хомич, НІ Ткач, ЮВ Левченко
152016
The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processing
G Khomych, Y Levchenko, A Horobetc, А Boroday, N Ishchenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 29-35, 2016
132016
Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів
ГП Хомич, ОМ Горобець
Науковий вісник Львів-ського Національного університету ветеринарної …, 2015
132015
Дослідження технологічних властивостей ягід бузини чорної
ГП Хомич, НІ Ткач
Тематичний збірник наукових праць «Обладнання та технології харчових …, 2012
122012
Плоди дикорослої сировини–джерело біологічно активних речовин для харчових продуктів
ГП Хомич
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 186-190, 2009
122009
The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processing
G Khomych, A Horobetc, Y Levchenko, A Boroday, N Ishchenko
Eureka: Life Sciences, 50-56, 2016
112016
Використання хеномелесу в технології виробництва солодких соусів
ГП Хомич, ЮВ Левченко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
102015
Vykorystannia fermentnykh preparativ dlia pererobky plodovo-yahidnoi dykorosloi syrovyny
HP Khomych, LV Kapreliants, NI Tkach
Obladnannia ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv 25, 123-128, 2010
102010
Використання ферментних препаратів для переробки плодово-ягідної дикорослої сировини
ГП Хомич, ЛВ Капрельянц, НІ Ткач
Тематичний збірник наукових праць «Обладнання та технології харчових …, 2010
102010
Комплексна переробка плодів хеномелесу
ГП Хомич, ВМ Васюта, ЮВ Левченко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 75-80, 2014
92014
Вплив попередньої обробки ягід чорниці на вміст флавоноїдів у соку
ГП Хомич, ЛВ Капрельянц
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 4-7, 2010
92010
Research of cranberry main indicators of chemical composition and its processing products
G Khomych, Y Matsuk, J Nakonechnaya, N Oliynyk, L Medved
EUREKA: Life Sciences, 29-36, 2017
82017
Зміна вмісту біологічно активних речовин бузини чорної при виробництві соків
ГП Хомич, ЛО Положишникова
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (77)), 62-67, 2015
82015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20