Технологія м’яса та м’ясних продуктів: підручник ММ Клименко, ЛГ Віннікова, ІГ Береза, ГІ Гончаров, ВМ Пасічний, ... | 80 | 2006 |
Технологія м'яса та м'ясопродуктів. Практикум: навч. Посібник ІІ Кишенько, ВМ Старчова, ГІ Гончаров ІІ Кишенько, ВМ Старчова, ГІ Гончаров//Нац. ун-т харч. технол.–Київ: НУХТ, 2010 | 35 | 2010 |
Determining the effect of casein on the quality indicators of ice cream with different fat content G Polishchuk, N Breus, I Shevchenko, V Gnitsevych, T Yudina, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (11-106), 24-30, 2020 | 12 | 2020 |
Studies of water freezing features in ice cream with starch syrup G Polischuk, T Sharahmatova, N Breus, O Bass, I Shevchenko | 11 | 2019 |
The creation of a culture of nature management as a factor of sustainable development in the study of the urban landscape NF Vinokurova, IA Shevchenko European Conference on Education and Applied Psychology, 200-204, 2014 | 11 | 2014 |
Використання рослинних олій у рецептурах м''ясних паштетів ОА Топчій, ІІ Кишенько, ЄО Котляр Науковий вісник Львівського Національного університету ветеринарної медицини …, 2013 | 11 | 2013 |
Кольорокорегуючі композиції м’ясних систем з низьким вмістом гемоглобінвмісної сировини ВО Жук, ІІ Шевченко, ГЄ Поліщук, МЗ Паска Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019 | 10 | 2019 |
Ways of improvement of stability of tillage tools with spring shanks moving in depth AS Kushnarev, IA Shevchenko Роль земледельческой механики в социальном развитии общества//Сборник …, 1994 | 10 | 1994 |
Дослідження ефективності різних способів підготовки рослинної сировини у рецептурі посічених нaпівфaбрикaтів ТЮ Гончаренко, ОА Топчій | 9 | 2017 |
Удосконалення технології солених м'ясних виробів з використанням функціонально—технологічних сумішей ІІ Кишенько, ІВ Мусіенко Харч. пром. НУХТ, 24, 2005 | 9 | 2005 |
Development of new products for the prevention of calcium deficiency YP Kryzhova, II Shevchenko, MA Morozova, SV Kovalenko Scientific Messenger LNUVMB 19 (80), 48-51, 2017 | 8 | 2017 |
Polyfunctional properties of oat β-glucan in the composition of milk-vegetable ice cream V Sapiga, G Polishchuk, M Buniowska | 7 | 2021 |
Advantages of using proteins in the production of truncated semi-finished products I SHEVCHENKO, A SKOCHKO Food and Environment Safety Journal 17 (3), 2018 | 7 | 2018 |
Исследование качественных показателей сырья мясоперерабатывающей отрасли Украины СВ Иванов | 7 | 2013 |
Розробка нових продуктів для профілактики дефіциту кальцію МА Морозова, СВ Коваленко | 6 | 2017 |
Стартові культури для виробництва сирокопчених ковбас ІІ Кишенько, ОА Топчій, ЮП Крижова, ОІ Рибачук Харчова наука і технологія, 28, 2014 | 6 | 2014 |
Производство реструктурированных ветчинных продуктов с использованием белково-жировой эмульсии ИИ Кишенько, ЮП Крыжова, АП Донец, ОА Топчий Вестник Алматинского технологического университета, 48-54, 2014 | 6 | 2014 |
Особливості використання білково-жирової емульсії в технології реструктурованих шинок II Kyshenko, YP Kryzhova, VO Zhuk Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017 | 5 | 2017 |
Оцінка впливу речовин кріопротекторної дії на показники якості посічених напівфабрикатів ІІ Кишенько Харчова промисловість, 89-93, 2017 | 5 | 2017 |
Характеристика вітамінізованих купажів рослинних олій ОА Топчій, ЄО Котляр, ІІ Кишенько Харчова наука і технологія, 93-97, 2014 | 5 | 2014 |