Підписатись
Шевченко (Кишенько) Ірина/Shevchenko (Kishenko)Iryna
Шевченко (Кишенько) Ірина/Shevchenko (Kishenko)Iryna
Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія м’яса та м’ясних продуктів: підручник
ММ Клименко, ЛГ Віннікова, ІГ Береза, ГІ Гончаров, ВМ Пасічний, ...
802006
Технологія м'яса та м'ясопродуктів. Практикум: навч. Посібник
ІІ Кишенько, ВМ Старчова, ГІ Гончаров
ІІ Кишенько, ВМ Старчова, ГІ Гончаров//Нац. ун-т харч. технол.–Київ: НУХТ, 2010
352010
Determining the effect of casein on the quality indicators of ice cream with different fat content
G Polishchuk, N Breus, I Shevchenko, V Gnitsevych, T Yudina, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (11-106), 24-30, 2020
122020
Studies of water freezing features in ice cream with starch syrup
G Polischuk, T Sharahmatova, N Breus, O Bass, I Shevchenko
112019
The creation of a culture of nature management as a factor of sustainable development in the study of the urban landscape
NF Vinokurova, IA Shevchenko
European Conference on Education and Applied Psychology, 200-204, 2014
112014
Використання рослинних олій у рецептурах м''ясних паштетів
ОА Топчій, ІІ Кишенько, ЄО Котляр
Науковий вісник Львівського Національного університету ветеринарної медицини …, 2013
112013
Кольорокорегуючі композиції м’ясних систем з низьким вмістом гемоглобінвмісної сировини
ВО Жук, ІІ Шевченко, ГЄ Поліщук, МЗ Паска
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019
102019
Ways of improvement of stability of tillage tools with spring shanks moving in depth
AS Kushnarev, IA Shevchenko
Роль земледельческой механики в социальном развитии общества//Сборник …, 1994
101994
Дослідження ефективності різних способів підготовки рослинної сировини у рецептурі посічених нaпівфaбрикaтів
ТЮ Гончаренко, ОА Топчій
92017
Удосконалення технології солених м'ясних виробів з використанням функціонально—технологічних сумішей
ІІ Кишенько, ІВ Мусіенко
Харч. пром. НУХТ, 24, 2005
92005
Development of new products for the prevention of calcium deficiency
YP Kryzhova, II Shevchenko, MA Morozova, SV Kovalenko
Scientific Messenger LNUVMB 19 (80), 48-51, 2017
82017
Polyfunctional properties of oat β-glucan in the composition of milk-vegetable ice cream
V Sapiga, G Polishchuk, M Buniowska
72021
Advantages of using proteins in the production of truncated semi-finished products
I SHEVCHENKO, A SKOCHKO
Food and Environment Safety Journal 17 (3), 2018
72018
Исследование качественных показателей сырья мясоперерабатывающей отрасли Украины
СВ Иванов
72013
Розробка нових продуктів для профілактики дефіциту кальцію
МА Морозова, СВ Коваленко
62017
Стартові культури для виробництва сирокопчених ковбас
ІІ Кишенько, ОА Топчій, ЮП Крижова, ОІ Рибачук
Харчова наука і технологія, 28, 2014
62014
Производство реструктурированных ветчинных продуктов с использованием белково-жировой эмульсии
ИИ Кишенько, ЮП Крыжова, АП Донец, ОА Топчий
Вестник Алматинского технологического университета, 48-54, 2014
62014
Особливості використання білково-жирової емульсії в технології реструктурованих шинок
II Kyshenko, YP Kryzhova, VO Zhuk
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017
52017
Оцінка впливу речовин кріопротекторної дії на показники якості посічених напівфабрикатів
ІІ Кишенько
Харчова промисловість, 89-93, 2017
52017
Характеристика вітамінізованих купажів рослинних олій
ОА Топчій, ЄО Котляр, ІІ Кишенько
Харчова наука і технологія, 93-97, 2014
52014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20