Подписаться
Марія Ігорівна Охотська
Марія Ігорівна Охотська
Odesa National University of Technology
Подтвержден адрес электронной почты в домене ontu.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Мікробіологія харчових виробництв
ЛВ Капрельянц, ЛМ Пилипенко, АВ Єгорова, ЯБ Пауліна, ЛВ Труфкаті, ...
72016
ATP monitoring as an express method to determine contamination of objects
T Volovyk, A Yegorova, O Kylymenchuk, M Okhotska, A Kyshenia, ...
32019
Исследование устойчивости защитной формы пробиотиков в условиях желудочно-кишечного тракта in vitro
МИ Охотская, ЛВ Капрельянц, ТН Воловик
Наукові праці ОНАХТ 2 (40), 151-154, 2011
2*2011
Получение модифицированного биополимерного комплекса растительного сырья
МИ Охотская, ЛВ Капрельянц
Студентська науково-практична конференція: Збірник наукових праць молодих …, 2007
2*2007
Комплексна переробка жому цукрового буряку
МІ Охотська, ЛВ Капрельянц
Наукові дослідження – теорія та експеримент 2007: Матеріали третьої …, 2007
2*2007
Дослідження біфункціонального харчового інгредієнта на основі біополімерного комплексу рослинного походження
МІ Охотська
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019
12019
Застосування олії амаранту при вирощуванні Lactobacillus plantarum
ОО Килименчук, МІ Охотська, ГЙ Євдокимова
Scientific Works 48, 2015
12015
Біополімерний комплекс рослинної сировини у складі пшеничного хліба
МІ Охотська
2021
Дослідження факторів росту пробіотичних культур мікроорганізмів з метою використання їх у продуктах функціонального призначення
ОВ Жук, МІ Охотська
2020
Методичне забезпечення навчального процесу магістрів спеціальності «Біотехнології та біоінженерія»
ЛВ Капрельянц, ЛМ Пилипенко, ТО Велічко, ОО Килименчук, ...
2020
Дослідження комбінування субстратів та їх впливу на фізіологічну активність біфідобактерій
МІ Охотська
2020
Дослідження впливу рослинного біополімерного комплексу на фізіологічну активність пропіоновокислих бактерій
МІ Охотська, ТМ Воловик, ЛВ Капрельянц
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020
2020
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ НА ФІЗІОЛОГІЧНИЙ СТАН ЛАКТОБАЦИЛ
МІ Охотська
SCIENCE, ENGINEERING AND TECHNOLOGY: GLOBAL AND CURRENT TRENDS, 83, 2019
2019
Investigation of a bifunctional food ingredient based on a biopolymer complex of plant origin
MI Okhotska
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019
2019
Нетрадиційна рослинна сировина як субстрат для культивування біфідобактерій
МО Герелюк, МІ Охотська
2019
Актуалізація проблеми формування екосвідомості студента
МІ Охотська
2019
Atp monitoring as an express method to determine object contamination
T Volovyk, A Yegorova, O Kylymenchuk, M Okhotska, A Kyshenia, ...
2019
Мікробіологія харчових виробництв
ЯБ Паулина, АВ Єгорова, ОМ Кананихіна, ЛВ Капрельянц, ...
2016
Біотехнологічні аспекти отримання кисломолочного продукту функціонального призначення
ОО Килименчук, МІ Охотська, ГЙ Євдокимова
Харчова наука та технологія 9 (3), 2015
2015
Застосування масла амаранту при вирощуванні молочнокислих культур
ОО Килименчук, МІ Охотська, ГЙ Євдокимова
2015
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20