Мікробіологія харчових виробництв ЛВ Капрельянц, ЛМ Пилипенко, АВ Єгорова, ЯБ Пауліна, ЛВ Труфкаті, ... | 7 | 2016 |
ATP monitoring as an express method to determine contamination of objects T Volovyk, A Yegorova, O Kylymenchuk, M Okhotska, A Kyshenia, ... | 3 | 2019 |
Исследование устойчивости защитной формы пробиотиков в условиях желудочно-кишечного тракта in vitro МИ Охотская, ЛВ Капрельянц, ТН Воловик Наукові праці ОНАХТ 2 (40), 151-154, 2011 | 2* | 2011 |
Получение модифицированного биополимерного комплекса растительного сырья МИ Охотская, ЛВ Капрельянц Студентська науково-практична конференція: Збірник наукових праць молодих …, 2007 | 2* | 2007 |
Комплексна переробка жому цукрового буряку МІ Охотська, ЛВ Капрельянц Наукові дослідження – теорія та експеримент 2007: Матеріали третьої …, 2007 | 2* | 2007 |
Дослідження біфункціонального харчового інгредієнта на основі біополімерного комплексу рослинного походження МІ Охотська Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019 | 1 | 2019 |
Застосування олії амаранту при вирощуванні Lactobacillus plantarum ОО Килименчук, МІ Охотська, ГЙ Євдокимова Scientific Works 48, 2015 | 1 | 2015 |
Біополімерний комплекс рослинної сировини у складі пшеничного хліба МІ Охотська | | 2021 |
Дослідження факторів росту пробіотичних культур мікроорганізмів з метою використання їх у продуктах функціонального призначення ОВ Жук, МІ Охотська | | 2020 |
Методичне забезпечення навчального процесу магістрів спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» ЛВ Капрельянц, ЛМ Пилипенко, ТО Велічко, ОО Килименчук, ... | | 2020 |
Дослідження комбінування субстратів та їх впливу на фізіологічну активність біфідобактерій МІ Охотська | | 2020 |
Дослідження впливу рослинного біополімерного комплексу на фізіологічну активність пропіоновокислих бактерій МІ Охотська, ТМ Воловик, ЛВ Капрельянц Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020 | | 2020 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ НА ФІЗІОЛОГІЧНИЙ СТАН ЛАКТОБАЦИЛ МІ Охотська SCIENCE, ENGINEERING AND TECHNOLOGY: GLOBAL AND CURRENT TRENDS, 83, 2019 | | 2019 |
Investigation of a bifunctional food ingredient based on a biopolymer complex of plant origin MI Okhotska Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019 | | 2019 |
Нетрадиційна рослинна сировина як субстрат для культивування біфідобактерій МО Герелюк, МІ Охотська | | 2019 |
Актуалізація проблеми формування екосвідомості студента МІ Охотська | | 2019 |
Atp monitoring as an express method to determine object contamination T Volovyk, A Yegorova, O Kylymenchuk, M Okhotska, A Kyshenia, ... | | 2019 |
Мікробіологія харчових виробництв ЯБ Паулина, АВ Єгорова, ОМ Кананихіна, ЛВ Капрельянц, ... | | 2016 |
Біотехнологічні аспекти отримання кисломолочного продукту функціонального призначення ОО Килименчук, МІ Охотська, ГЙ Євдокимова Харчова наука та технологія 9 (3), 2015 | | 2015 |
Застосування масла амаранту при вирощуванні молочнокислих культур ОО Килименчук, МІ Охотська, ГЙ Євдокимова | | 2015 |