Підписатись
Білик Олена orcid.org/0000-0003-3606-1254
Білик Олена orcid.org/0000-0003-3606-1254
доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерских виробів
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)
ВІ Дробот, ВГ Юрчак, ЛЮ Арсеньєва, ВМ Махинько, ОА Білик, ...
172010
A study of the effect of enriched whey powder on the quality of a special-purpose bread
A Ukrainets, O Kochubei-Lytvynenko, O Bilyk, V Zakharevych, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11), 32-41, 2016
112016
Електрофизический способ обогащения сухой молочной сыворотки минеральными елементами
АВ Кочубей-Литвиненко, ОА Чернюшок
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
102017
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями
ОА Білик
92006
Investigation of the effect of multicomponent acidulants on the preservation of freshness and aroma of rye-wheat bread
T Sylchuk, O Bilyk, V Kovbasa, V Zuiko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 4-9, 2017
82017
Research into efficiency of using the complex baking improver" Svizhist" in order to prolong freshness of bran crispbreads
B Olena, D Vira, B Yulia, E Halikova
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 4-10, 2017
82017
Картопляні продукти у хлібопеченні
ОА Білик, ЕФ Халікова, АВ Фаін
62014
Investigation of the efficiency of use of polycomponent acidifiers in the technology of rye-wheat bread
T Sylchuk, O Bilyk, V Kovbasa, V Zuiko
EUREKA: Life Sciences, 3-10, 2017
52017
Study of the influence of buckwheat flour and flax seeds on consumption properties of long-stored bakery products
Y Bondarenko, L Mykhonik, O Bilyk, O Kochubei-Lytvynenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 9-18, 2019
42019
Research into techniques for making wheat bread on hop leaven
R Valentina, Y Vira, B Olena, B Vladimir
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (11 (91)), 4-9, 2018
42018
Исследование влияния обогащенной сухой сыворотки на качество хлеба специального назначения
АИ Украинец, ОВ Кочубей-Литвиненко, ЕА Билык, ВБ Захаревич, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11 (80)), 32-41, 2016
42016
Комплексне збагачення хлібобулочних виробів мінеральними речовинами
ВВ Олішевський, АІ Маринін, ОА Білик, ТО Васильченко
42015
Вплив комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість К+» на тривалість зберігання хлібобулочних виробів
ЕФ Халікова, ОА Білик, ВІ Бондар
42014
Солод–незмінна сировина харчової промисловості
АІ Соколенко, ОА Білик, ОВ Бабіч, РМ Леус
42011
Energy potentials of gas-liquid media
A Sokolenko, A SHEVCHENKO, O BILYK, S MIRONENKO
Scientific works of the National University of Food Technologies 1, 107-118, 2018
32018
Investigation of bran loaves staling for the use of complex baking improver "Freshness"
EH Olena Bilyk, Vira Drobot, Yulia Bondarenko
EUREKA: Life Sciences 3 (3), 30-34, 2017
32017
Перспективи використання комплексного хлібопекарського поліпшувача «Cвіжість К+» у технології хлібобулочних виробів
ОА Білик, ЕФ Халікова, НМ Грегірчак, АІ Маринін
32015
Пивной порошок–нетрадиционное сырье в продлении срока хранения хлебобулочных изделий
ЕА Билык, ЭФ Халикова, АИ Маринин, ВБ Захаревич
32014
Вплив комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість К+» на тривалість зберігання хлібобулочних виробів
ОА Білик, ЕФ Халікова, ВІ Бондар
Збірник наукових праць" Продовольчі ресурси, 47-55, 2014
32014
Навчальні відеоматеріали у формуванні соціокультурної компетенції під час вивчення української мови як іноземної
О Білик, О Сухорукова
Теорія і практика викладання української мови як іноземної, 259-267, 2011
32011
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20