Підписатись
Білик Олена orcid.org/0000-0003-3606-1254
Білик Олена orcid.org/0000-0003-3606-1254
доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерских виробів
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)
ВІ Дробот, ВГ Юрчак, ЛЮ Арсеньєва, ВМ Махинько, ОА Білик, ...
352010
A study of the effect of enriched whey powder on the quality of a special-purpose bread
A Ukrainets, O Kochubei-Lytvynenko, O Bilyk, V Zakharevych, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11), 32-41, 2016
132016
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями
ОА Білик
122006
Електрофизический способ обогащения сухой молочной сыворотки минеральными елементами
АВ Кочубей-Литвиненко, ОА Чернюшок
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
102017
Investigation of the effect of multicomponent acidulants on the preservation of freshness and aroma of rye-wheat bread
T Sylchuk, O Bilyk, V Kovbasa, V Zuiko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 4-9, 2017
102017
Docosahexaenoic acid in the inhibition of tumor cell growth in preclinical models of ovarian cancer
O Bilyk, B Hamedi, I Dutta, M Newell, AB Bukhari, AM Gamper, RC McVea, ...
Nutrition and Cancer 74 (4), 1431-1445, 2022
82022
Concepts of public marketing and examples of its application in Ukraine
N Podolchak, O Bilyk, YB Khanyk
Investytsiyi: praktyka ta dosvid 1, 155-160, 2020
72020
Study of the influence of buckwheat flour and flax seeds on consumption properties of long-stored bakery products
Y Bondarenko, L Mykhonik, O Bilyk, O Kochubei-Lytvynenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 9-18, 2019
72019
Studying the effect of sesame flour on the technological properties of dough and bread quality
O Bilyk, Y Bondarenko, A Hryshchenko, V Drobot, V Kovbasa, V Shutyuk
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 6-16, 2018
72018
Research into efficiency of using the complex baking improver" Svizhist" in order to prolong freshness of bran crispbreads
B Olena, D Vira, B Yulia, E Halikova
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 4-10, 2017
72017
Насіння льону як рецептурний компонент хлібобулочних виробів
ЮВ Бондаренко, ОА Білик, ОВ Кочубей-Литвиненко, ГМ Андронович
Наукові праці Національного університету харчових технологій 26 (4), 178-189, 2020
62020
Suchasnyy stan tsyfrovizatsiyi v Ukrayini [The current state of digitalization in Ukraine]
N Podolʹchak, O Bilyk, Y Levytsʹka
Efektyvna ekonomika 10, 2019
62019
Sovremennyye tendentsii innovatsionnogo razvitiya bankov Ukrainy [Modern tendencies of innovative development of Ukrainian banks]
OI Bilyk, NN Drebot
62016
Исследование влияния обогащенной сухой сыворотки на качество хлеба специального назначения
АИ Украинец, ОВ Кочубей-Литвиненко, ЕА Билык, ВБ Захаревич, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11 (80)), 32-41, 2016
62016
Картопляні продукти у хлібопеченні
ОА Білик, ЕФ Халікова, АВ Фаін
62014
Osnovni napriamy zberezhennia i rozvytku natsionalnoho liudskoho kapitalu za rakhunok aktyvizatsii trudovoi mobilnosti
O Bilyk
Ukraina: aspekty pratsi 1, 43-46, 2009
62009
Use of dried carrot pomace in the technology of wheat bread for elderly people
A Hryshchenko, O Bilyk, Y Bondarenko, V Kovbasa, V Drobot
52019
Studying the effect of the integrated bread baking improver" Mineral Freshness Super" on consumer properties of wheat bread
O Bilyk, Y Bondarenko, O Kochubei-Lytvynenko, E Halykova, A Fain
52019
Research into techniques for making wheat bread on hop leaven
R Valentina, Y Vira, B Olena, B Vladimir
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (11 (91)), 4-9, 2018
52018
Investigation of the efficiency of use of polycomponent acidifiers in the technology of rye-wheat bread
T Sylchuk, O Bilyk, V Kovbasa, V Zuiko
EUREKA: Life Sciences, 3-10, 2017
52017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20