Управління конкурентоспроможністю підприємства в умовах здійснення зовнішньоекономічної діяльності ЛДВ Кравченко О.М., Кула М.В. Економіка. Фінанси. Право., 13-17, 2021 | 10 | 2021 |
Система макроекономічних показників ефективності ресторанного господарства ОМ Кравченко Одеського національного університету ім. І.І. Мечнікова 20 (2/1), 31 - 36, 2015 | 6 | 2015 |
Проблеми використання понятійного апарату та класифікації діяльності в сфері ресторанного господарства ОМ Кравченко Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету, 65 - 69, 2015 | 5 | 2015 |
Управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного господарства ОМ Кравченко Матеріали IV науково-практичної Інтернет-конференції “Проблеми ринку та …, 2013 | 5 | 2013 |
ВИКОРИСТАННЯ ПОКАЗНИКІВ КІЛЬКОСТІ ВІДВІДУВАЧІВ І ТОВАРООБОРОТУ ДЛЯ ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ОМ Кравченко, НА Водянська Економіка: реалії часу, 108 - 114, 2014 | 4 | 2014 |
Удосконалення системи оподаткування ресторанного господарства України ОМ Кравченко Глобальні та національні проблеми економіки (Миколаївський національний …, 2015 | 3 | 2015 |
Classification transformation in the food sector OMK I.I. Sokoly Економіка: реалії часу, 150 - 158, 2014 | 3 | 2014 |
Інноваційний потенціал торгівельних підприємств МНВ Кравченко О.М. Економіка. Фінанси. Право., 28-31, 2020 | 2 | 2020 |
Регуляторні механізми у забезпеченні ефективності ресторанного господарства України ОМ Кравченко дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук.–ОНПУ …, 2016 | 2 | 2016 |
Методичні аспекти розрахунку макроекономічної ефективності ресторанного господарства ОМ Кравченко Науковий вісник Одеського національного економічного університету, 91 - 106, 2015 | 2 | 2015 |
ВИЗНАЧЕННЯ ЧИННИКІВ ЗБИТКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ В УКРАЇНІ КОМ Кравченко О.А. Труды Одесского политехнического университета, 256-260, 2006 | 2 | 2006 |
УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ТУРИСТИЧНОГО ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ НЕСТАБІЛЬНОСТІ О Кравченко, І Лапіна, О Бєлобров Економіка та суспільство, 2021 | 1 | 2021 |
ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ МАРКЕТИНГОВОГО МЕНЕДЖМЕНТУ ПІДПРИЄМСТВА О Кравченко, О Кравченко, А Шуба Економіка та суспільство, 2021 | 1 | 2021 |
Імплементація міжнародного досвіду інформаційного забезпечення статистичними даними сфери ресторанного господарств О Кравченко Науковий вісник [Одеського національного економічного університету], 117-133, 2016 | 1 | 2016 |
УДОСКОНАЛЕННЯ ФУНКЦІЇ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЕРЖАВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ У РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ ОМ Кравченко | 1 | 2015 |
Організаційні проблеми управління підприємствами ресторанного господарства: Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф.[«Економіка: реалії часу і перспективи»],(Одеса, 20–21 лютого … ОМ Кравченко Одеса: СПД Побута МІ 3, 58-62, 2014 | 1 | 2014 |
Використання маржинального прибутку підприємства для розробки оптимальної асортиментної політики ОМ Кравченко Праці Одеського політехнічного університету, 309-312, 2012 | 1 | 2012 |
АНАЛІЗ МОЖЛИВОСТЕЙ ВИКОРИСТАННЯ ВИСТАВКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВИРОБНИЧИМИ ПІДПРИЄМСТВАМИ УКРАЇНИ ДЛЯ ПРОСУВАННЯ ПРОДУКЦІЇ НА МІЖНАРОДНИХ РИНКАХ О Кравченко, Є Букорос Економіка та суспільство, 2021 | | 2021 |
Тренд аналіз чутливості міжнародного бізнесу сфери інформаційних технологій до глобальних обмежень СЄВ Кравченко О.М. Економіка. Фінанси. Право., 13-17, 2020 | | 2020 |
Морські торгові порти та морське агентування в Україні за умов глобалізації світової економіки ФІС Кравченко О.М. Економіка. Фінанси. Право., 34-36, 2020 | | 2020 |