Підписатись
Шубіна Лідія Юріївна
Шубіна Лідія Юріївна
ХТЕІ КНТЕУ кафедра маркетингу та торговельного підприємництва
Немає підтвердженої електронної адреси - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Наукові та практичні аспекти виробництва і застосування натуральних ковбасних оболонок
ВМ Онищенко, ЛЮ Шубіна, МО Янчева
72009
Споживчий ринок джемів: стан та перспективи розвитку
ЛЮ Л.Ю.Шубіна, ВІ Майковська
Молодий вчений, 21-25, 2017
62017
Ароматопроникність модифікованих натуральних ковбасних оболонок
ЧТО Шубіна Л.Ю., Доманова О.В.
Товарознавчий вісник, 252-257, 2013
62013
Сучасні шляхи розвитку м’ясної промисловості
ІІТ Л. Ю. Шубіна, Ю. О. Іванченкео
Научный взгляд в будущее. Научные труды SWorld 2 (Выпуск 6.), С.12-16., 2017
4*2017
Влияние модификации натуральных оболочек на сенсорные характеристики колбас
ДЕВ Шубина Л.Ю.
Техника и технология пищевых производств, 45-49, 2014
42014
Стан розвитку сучасного ринку м’яса в Україні
ЛЮ Шубіна
Научные труды SWorld, 49, 0
4
Вплив рослинних порошків на якість м'ясних продуктів
ЛЮ Шубіна, ДА Янушкевич, ВА Афанасьєва, ВВ Лисенко
Стандартизація. Сертифікація. Якість, 37-43, 2019
32019
Динаміка міцнісних властивостей натуральних ковбасних оболонок після обробки водними екстрактами рослин
ДОВ Шубіна Л.Ю.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
3*2013
Дослідження жиропроникності натуральних ковбасних оболонок
ОІС Шубіна Л.Ю., Онищенко В.М.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
3*2012
Формування бар’єрних властивостей натуральних оболонок та товарознавча оцінка сардельок з їх використанням
ЛЮ Шубіна
Харків: ХДУХТ, 2005
32005
Дослідження захисних властивостей і безпечності кишкових ковбасних оболонок
ВМ Михайлов, МО Янчева, ЛЮ Шубіна
Харків: ХДУХТ, 2021
22021
Уподобання споживачів м’ясних паштетів як орієнтир для прийняття управлінських рішень
МСВ Шубіна Л.Ю.
Научные труды SWorld 8 (2), 11-15, 2016
22016
Динаміка якісних характеристик смажених ковбас у модифікованих оболонках під час зберігання
ЛЮ Шубіна, ОВ Доманова, ВС Дзигар
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
22015
Державна система забезпечення якості та безпечності харчових продуктів в Україні
В Лисенко, В Налушний, ЛЮ Шубіна
Молодь в науці: здобутки, проблеми, перспективи: Збірник тез доповідей …, 0
2
Аналіз ринку та попиту шоколаду в україні
ЛЮ Шубіна, ТО Чорна, АО Куранда
Trends in the scientific development 2, 414, 2021
12021
Аналізування сучасних тенденцій ринку харчових продуктів функційного призначення
ЛЮ Шубіна, ДА Янушкевич, ТО Чорна, ОІ Істоміна
Стандартизація. Сертифікація. Якість, 43-52, 2019
12019
Особливості розвитку сучасного ринку кондитерських виробів
ЛЮ Шубіна, ВО Назарько, АА Лелюх
Бу д у щ е е, 24, 2017
12017
Удосконалення технології склеєних кишкових оболонок
ВМ Онищенко, ЛЮ Шубіна, РО Мілько
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
12015
Об’єктивна оцінка можливості підвищення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок
ЛЮ Шубіна, ОВ Доманова, ТА Непочатих
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011
12011
Аналіз механічних характеристик натуральних ковбасних оболонок та методів їх визначення
ВМ Онищенко, ЛЮ Шубіна, ІС Островерх
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
12009
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20