Наукові та практичні аспекти виробництва і застосування натуральних ковбасних оболонок ВМ Онищенко, ЛЮ Шубіна, МО Янчева | 7 | 2009 |
Споживчий ринок джемів: стан та перспективи розвитку ЛЮ Л.Ю.Шубіна, ВІ Майковська Молодий вчений, 21-25, 2017 | 6 | 2017 |
Ароматопроникність модифікованих натуральних ковбасних оболонок ЧТО Шубіна Л.Ю., Доманова О.В. Товарознавчий вісник, 252-257, 2013 | 6 | 2013 |
Сучасні шляхи розвитку м’ясної промисловості ІІТ Л. Ю. Шубіна, Ю. О. Іванченкео Научный взгляд в будущее. Научные труды SWorld 2 (Выпуск 6.), С.12-16., 2017 | 4* | 2017 |
Влияние модификации натуральных оболочек на сенсорные характеристики колбас ДЕВ Шубина Л.Ю. Техника и технология пищевых производств, 45-49, 2014 | 4 | 2014 |
Стан розвитку сучасного ринку м’яса в Україні ЛЮ Шубіна Научные труды SWorld, 49, 0 | 4 | |
Вплив рослинних порошків на якість м'ясних продуктів ЛЮ Шубіна, ДА Янушкевич, ВА Афанасьєва, ВВ Лисенко Стандартизація. Сертифікація. Якість, 37-43, 2019 | 3 | 2019 |
Динаміка міцнісних властивостей натуральних ковбасних оболонок після обробки водними екстрактами рослин ДОВ Шубіна Л.Ю. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013 | 3* | 2013 |
Дослідження жиропроникності натуральних ковбасних оболонок ОІС Шубіна Л.Ю., Онищенко В.М. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012 | 3* | 2012 |
Формування бар’єрних властивостей натуральних оболонок та товарознавча оцінка сардельок з їх використанням ЛЮ Шубіна Харків: ХДУХТ, 2005 | 3 | 2005 |
Дослідження захисних властивостей і безпечності кишкових ковбасних оболонок ВМ Михайлов, МО Янчева, ЛЮ Шубіна Харків: ХДУХТ, 2021 | 2 | 2021 |
Уподобання споживачів м’ясних паштетів як орієнтир для прийняття управлінських рішень МСВ Шубіна Л.Ю. Научные труды SWorld 8 (2), 11-15, 2016 | 2 | 2016 |
Динаміка якісних характеристик смажених ковбас у модифікованих оболонках під час зберігання ЛЮ Шубіна, ОВ Доманова, ВС Дзигар Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015 | 2 | 2015 |
Державна система забезпечення якості та безпечності харчових продуктів в Україні В Лисенко, В Налушний, ЛЮ Шубіна Молодь в науці: здобутки, проблеми, перспективи: Збірник тез доповідей …, 0 | 2 | |
Аналіз ринку та попиту шоколаду в україні ЛЮ Шубіна, ТО Чорна, АО Куранда Trends in the scientific development 2, 414, 2021 | 1 | 2021 |
Аналізування сучасних тенденцій ринку харчових продуктів функційного призначення ЛЮ Шубіна, ДА Янушкевич, ТО Чорна, ОІ Істоміна Стандартизація. Сертифікація. Якість, 43-52, 2019 | 1 | 2019 |
Особливості розвитку сучасного ринку кондитерських виробів ЛЮ Шубіна, ВО Назарько, АА Лелюх Бу д у щ е е, 24, 2017 | 1 | 2017 |
Удосконалення технології склеєних кишкових оболонок ВМ Онищенко, ЛЮ Шубіна, РО Мілько Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015 | 1 | 2015 |
Об’єктивна оцінка можливості підвищення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок ЛЮ Шубіна, ОВ Доманова, ТА Непочатих Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011 | 1 | 2011 |
Аналіз механічних характеристик натуральних ковбасних оболонок та методів їх визначення ВМ Онищенко, ЛЮ Шубіна, ІС Островерх Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 1 | 2009 |