Туризм, готельний та ресторанний бізнес: Ціноутворення, конкуренція, державне регулювання : Навч. посібник для студ. вищих навч. закл. КОО Агафонова Л.Г., Агафонова О.Є. Знання, 2002 | 588* | 2002 |
Економіка готельного та ресторанного господарства. Опорний конспект ТІ Ткаченко, ВГ Міска, ОО Каролоп Київ: КНТЕУ, 2006 | 30 | 2006 |
After-covid development of services in the framework of sustainable development L Zharova, N Raksha, A Spitsyna, O Karolop, T Mirzodaieva Linguistics and Culture Review 5 (S4), 1693-1706, 2021 | 7 | 2021 |
Проблеми розвитку готельно-ресторанного бізнесу в період подолання кризи M Manov, O Karolop Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації, 31-40, 2018 | 6 | 2018 |
Організація екскурсійної діяльності ОО Каролоп К.: Вид. центр КНЕУ, 2002 | 6 | 2002 |
Інноваційні підходи до формування та розвитку професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи О Каролоп Adaptive Management: Theory and Practice. Series Pedagogics 10 (19), 2020 | 4 | 2020 |
ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАНЯ ГОТОВНОСТІ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ БАКАЛАВРІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ ОО Каролоп Педагогічна освіта: теорія і практика, 276-285, 2020 | 3 | 2020 |
Компетентнісний підхід та його значення в формуванні професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи Г Дмитренко, О Каролоп Молодь і ринок, 2020 | 3 | 2020 |
Topical Issues in the Field of Religious Tourism. Current Challenges ID Svitlana Panchenko, Olena Karolop, Oleksandr Chuchalin, Tеtiana ... Journal of Environmental Management and Tourism 13 (2), 507-514, 2022 | 2 | 2022 |
The Essence Of Pedagogical Technologies In Modern Education M Korets, A Popova, O Sinenko, O Trynko, O Karolop, S Krasovskyi International Journal of Computer Science and Network Security 21 (5), 48-51, 2021 | 2 | 2021 |
ПРОФЕСІЙНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ ЯК ФАКТОР ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ БАКАЛАВРІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ O KAROLOP Витоки педагогічної майстерності, 90-94, 2020 | 2 | 2020 |
Інноваційні напрями розвитку харчових технологій: колективна монографія/за загальн. ред. канд. техн. наук, доц. НА Нагурної НА Нагурна, АО Абрамова, ЮО Безносик, СС Бєляєва, ОА Білик, ... Черкаси: ЧДТУ, 2020 | 2 | 2020 |
Development of tourism services in the framework of sustainable development after the COVID-19 pandemic L Zharova, N Raksha, A Spitsyna, O Karolop, T Mirzodaieva Development of tourism services in the framework of sustainable development …, 2022 | 1 | 2022 |
Формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи засобами інноваційних технологій навчання ОО Каролоп | 1 | 2021 |
Інтерактивні технології в системі підготовки бакалаврів готельно-ресторанної справи ОО Каролоп The 4th International scientific and practical conference “Fundamental and …, 2020 | 1 | 2020 |
Формування професійної компетентності бакалаврів готельно-ресторанної справи під час проходження практики О Каролоп Adaptive Management: Theory and Practice. Series Pedagogics 9 (17), 2020 | 1 | 2020 |
ОРГАНІЗАЦІЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ БАКАЛАВРІВ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ» ПРИ ВИВЧЕННІ ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН ОО Каролоп EDITOR COORDINATOR, 34, 2020 | 1 | 2020 |
Формування професійної мотивації бакалаврів готельно-ресторанної справи до успішної діяльності ОО Каролоп НАПРЯМ 1. ЗАГАЛЬНА ПЕДАГОГІКА, ІСТОРІЯ ПЕДАГОГІКИ, 41, 0 | 1 | |
Міжнародний досвід управління готельним бізнесом та його впровадження в Україні. О Каролоп, А Ревенко Адаптивне управління: теорія і практика. Серія Економіка 12 (24), 2021 | | 2021 |
ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ УНІВЕРСИТЕТСЬКОЇ ОСВІТИ: ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА ЗДОБУВАЧІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ, ЯК ІНСТРУМЕНТ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ О Каролоп Перспективи та інновації науки, 2021 | | 2021 |