Конопляна сировина: нові перспективи для харчової промисловості НВ Роль, ВМ Надточій, АД Цебро, АГ Вовкогон, ГВ Мерзлова, ... Білоцерківський НАУ, 2021 | 5 | 2021 |
Біотехнологія культивування Spirulina Platensis за використання сироватки молока та застосування біомаси водорості у перепелівництві АД Хоменко Білоцерківський національний аграрний університет.–2015.–155 с, 0 | 4 | |
Использование кормовой добавки Spirulina platensis при выращивании перепелов АД Хоменко, СВ Мерзлов Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015 | 3 | 2015 |
Comparative analysis of the amino acid composition of beverages based on plant raw materials and cow's milk S Merzlov, A Tsebro, N Rol, V Nadtochii, A Kachan Поліський національний університет, 2022 | 1 | 2022 |
Вплив технології виробництва на якість та хімічний склад функціональних напоїв на основі рослинної сировини АД Цебро Білоцерківський НАУ, 2022 | 1 | 2022 |
Physical, chemical and organoleptic characteristics of plant milk, which is used in hotel and restaurant complexes S Merzlov, Y Shurchkova, A Tsebro, O Grebelnik, G Kalinina, N Rol Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021 | 1 | 2021 |
Hemp raw materials: new perspectives for the food industry N Rol, V Nadtochiy, A Tsebro, A Vovkohon, H Merzlova, H Kalinina, ... | 1 | 2021 |
Використання кормової добавки Spirulina platensis за вирощування перепелів АД Хоменко, СВ Мерзлов Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015 | 1 | 2015 |
Хімічний склад сироватки молока–компонента поживного середовища для Spirulina platensis АД Хоменко, СВ Мерзлов Білоцерківський національний аграрний університет, 2013 | 1 | 2013 |
Порівняльний аналіз амінокислотного складу напоїв на основі рослинної сировини та коров’ячого молока КАД Мерзлов С.В., Цебро А.Д., Роль Н.В., Надточій В.М. Наукові горизонти 25 (10), 71-78, 2022 | | 2022 |
Фізико-хімічні та органолептичні показники рослинного молока АД Цебро Білоцерківський НАУ, 2021 | | 2021 |
Конопляна сировина: нові перспективи для харчової промисловості МГВ Цебро А.Д., Роль Н.В., Гребельник О.П., Калініна Г.П. Вісник Білоцерківського національного аграрного університету, 2021 | | 2021 |
Фізико-хімічні та органолептичні показники якості рослинного молока, яке використовують у готельно-ресторанних комплексах ГОП Мерзлов С.В., Цебро А.Д., Роль Н.В., Шурчкова Ю.О., Калініна Г.П. Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2021 | | 2021 |
Біологічно активна добавка Spirulina Platensis та її використання у перепелівництві АД Хоменко Миколаївський національний аграрний університет, 2016 | | 2016 |
FEED ADDITIVE SPIRULINA PLATENSIS FOR GROWING QUAIL A Khomenko, S Merzlov Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 17 (1 …, 2015 | | 2015 |
THE AMINO ACID COMPOSITION OF SPIRULINA PLATENSIS AS A FEED SUPPLEMENT WITH THE ADDITION OF MILK WHEY TO THE NUTRIENT MEDIUM Zarruka АД Хоменко, ВМ Надточій, ГП Ривак Науковий вісник НУБіП України. Серія: Технологія виробництва і переробки …, 2015 | | 2015 |
Амінокислотний склад Spirulina Platensis як кормової добавки за додавання кисломолочної сироватки до поживного середовища Заррука АД Хоменко, ВМ Надточій, ГП Ривак Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2015 | | 2015 |
Амінокислотний склад кормової добавки біомаси Spirulina Platensis за використання сироватки молока під час її виробництва АД Хоменко, СВ Мерзлов Білоцерківський національний аграрний університет, 2015 | | 2015 |
Использование кисломолочной сыворотки при культивировании Spirulina platensis АД ХОМЕНКО, СВ МЕРЗЛОВ Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, 11-15, 2014 | | 2014 |
Використання кисломолочної сироватки під час культивування spirulina platensis АД Хоменко, СВ Мерзлов Білоцерківський національний аграрний університет, 2014 | | 2014 |