Подписаться
Ольга Шанина
Ольга Шанина
ХНТУСХ им. П. Василенка
Нет подтвержденного адреса электронной почты
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Організація міжбюджетних відносин в Україні: стан, проблеми і перспективи
СВ Юшко
Фінанси України, 86-97, 2009
842009
Управління якістю переробних і харчових виробництв. Навчальний посібник
ОВ Богомолов, ОМ Сафонова, ОІ Шаповаленко, ОІ Черевко, ...
Харків: Еспада, 2006
442006
Переработка продукции растительного и животного происхождения
АВ Богомолов, ФВ Перцевой
Санкт-Петербург: ГИОРД, 2003
392003
Наукове обґрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини
ОМ Сафонова
212007
Обгрунтування складу борошняної сировини в технології безглютенового бездріжджового хліба
ОМ Шаніна, ІВ Галясний, НЛ Лобачова, ОН Шанина, ИВ Галясный, ...
Aleje Jerozolimskie, Warszawa (Polska), 2015
172015
Production challenges of enriched flour products
O Shanina, K Dugina, V Zverev, T Gavrish, M Domahina, N Lobacheva
172012
Вплив технологічних факторів на ступінь пенетрації хлібобулочних виробів спеціального призначення
ОМ Шаніна, ЄВ Жуков, АВ Нурєєва
Технологический аудит и резервы производства 2 (4 (28)), 30-35, 2016
102016
Використання зародків пшениці в технології хлібобулочних виробів оздоровчого призначення з борошна пшеничного озонованого
ОМ Сафонова, ОА Холодова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 127-130, 2011
92011
Вплив ферменту трансглютаміназа на властивості білків борошна
ОМ Шаніна, НЛ Лобачова, ВО Звєрєв
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (71)), 28-33, 2014
82014
Влияние улучшающих добавок на пористую структуру бисквитных полуфабрикатов
ВА Захаренко, ОН Сафонова, ЮВ Чудик
Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв: зб …, 2000
82000
Технологічні аспекти формування структури виробів з безглютенової борошняної сировини
НЛ Лобачева, ОМ Шаніна
Харків: ХНТУСГ, 2013
72013
Удосконалення технології безглютенового хліба
НЛ Лобачова, ОМ Шаніна, НЛ Лобачёва, ОН Шанина
Сумський національний аграрний університет, 2013
72013
Разработка технологии желейных изделий с использованием модифицированных студнеобразователей
ОН Теймурова
защищена 16.12. 92/Теймурова ОН-Х., 1992.-190 с, 1992
71992
Дослідження впливу трансглютамінази та білкових добавок на вологоутримувальну здатність безглютенового борошняного тіста
ОМ Шаніна, НЛ Лобачова
Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2014
42014
Дослідження іонозв’язувальної здатності білків безглютенового борошняного тіста за умови додавання трансглютамінази
ОМ Шаніна, НЛ Лобачова
Обладнання та технології харчових виробництв, 136-143, 2014
42014
Вологоутримувальна здатність борошняного тіста з додаванням ферменту трансглютаміназа
ОМ Шаніна, НЛ Лобачова, ВО Звєрєв
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 153-157, 2014
42014
Поліпшення кулінарних достоїнств макаронних виробів із застосуванням ферменту трансглютаміназа
ОМ Шаніна, ВО Звєрєв, АТ Теймурова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 184-188, 2013
42013
Дослідження впливу полісахаридної та білкової добавки на гідратаційні властивості безглютенового бездріжджового тіста
ТВ Гавриш, ОМ Шаніна, ІВ Галясний
ХНТУСГ, 2018
32018
Визначення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хліба
ОМ Шаніна, ТВ Гавриш, ІВ Галясний
ХНТУСГ, 2016
32016
Bплив трансглютамінази на газоутворювальну та газоутримувальну здатність рисового тіста
ОМ Шаніна, ВО Алексенко
Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2014
32014
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20