Організація міжбюджетних відносин в Україні: стан, проблеми і перспективи СВ Юшко Фінанси України, 86-97, 2009 | 85 | 2009 |
Управління якістю переробних і харчових виробництв. Навчальний посібник ОВ Богомолов, ОМ Сафонова, ОІ Шаповаленко, ОІ Черевко, ... Харків: Еспада, 2006 | 45 | 2006 |
Переработка продукции растительного и животного происхождения АВ Богомолов, ФВ Перцевой Санкт-Петербург: ГИОРД, 2003 | 39 | 2003 |
Наукове обґрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини ОМ Сафонова | 21 | 2007 |
Обгрунтування складу борошняної сировини в технології безглютенового бездріжджового хліба ОМ Шаніна, ІВ Галясний, НЛ Лобачова, ОН Шанина, ИВ Галясный, ... Aleje Jerozolimskie, Warszawa (Polska), 2015 | 18 | 2015 |
Production challenges of enriched flour products O Shanina, K Dugina, V Zverev, T Gavrish, M Domahina, N Lobacheva | 17 | 2012 |
Вплив технологічних факторів на ступінь пенетрації хлібобулочних виробів спеціального призначення ОМ Шаніна, ЄВ Жуков, АВ Нурєєва Технологический аудит и резервы производства 2 (4 (28)), 30-35, 2016 | 10 | 2016 |
Вплив ферменту трансглютаміназа на властивості білків борошна ОМ Шаніна, НЛ Лобачова, ВО Звєрєв Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (71)), 28-33, 2014 | 9 | 2014 |
Використання зародків пшениці в технології хлібобулочних виробів оздоровчого призначення з борошна пшеничного озонованого ОМ Сафонова, ОА Холодова Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 127-130, 2011 | 9 | 2011 |
Влияние улучшающих добавок на пористую структуру бисквитных полуфабрикатов ВА Захаренко, ОН Сафонова, ЮВ Чудик Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв: зб …, 2000 | 8 | 2000 |
Разработка технологии желейных изделий с использованием модифицированных студнеобразователей ОН Теймурова защищена 16.12. 92/Теймурова ОН-Х., 1992.-190 с, 1992 | 8 | 1992 |
Технологічні аспекти формування структури виробів з безглютенової борошняної сировини НЛ Лобачева, ОМ Шаніна Харків: ХНТУСГ, 2013 | 7 | 2013 |
Удосконалення технології безглютенового хліба НЛ Лобачова, ОМ Шаніна, НЛ Лобачёва, ОН Шанина Сумський національний аграрний університет, 2013 | 7 | 2013 |
Дослідження впливу трансглютамінази та білкових добавок на вологоутримувальну здатність безглютенового борошняного тіста ОМ Шаніна, НЛ Лобачова Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2014 | 5 | 2014 |
Вологоутримувальна здатність борошняного тіста з додаванням ферменту трансглютаміназа ОМ Шаніна, НЛ Лобачова, ВО Звєрєв Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 153-157, 2014 | 5 | 2014 |
Поліпшення кулінарних достоїнств макаронних виробів із застосуванням ферменту трансглютаміназа ОМ Шаніна, ВО Звєрєв, АТ Теймурова Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 184-188, 2013 | 5 | 2013 |
Дослідження іонозв’язувальної здатності білків безглютенового борошняного тіста за умови додавання трансглютамінази ОМ Шаніна, НЛ Лобачова Обладнання та технології харчових виробництв, 136-143, 2014 | 4 | 2014 |
Дослідження впливу полісахаридної та білкової добавки на гідратаційні властивості безглютенового бездріжджового тіста ТВ Гавриш, ОМ Шаніна, ІВ Галясний ХНТУСГ, 2018 | 3 | 2018 |
Визначення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хліба ОМ Шаніна, ТВ Гавриш, ІВ Галясний ХНТУСГ, 2016 | 3 | 2016 |
Bплив трансглютамінази на газоутворювальну та газоутримувальну здатність рисового тіста ОМ Шаніна, ВО Алексенко Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2014 | 3 | 2014 |