Structure stabilization of fermented-milk pastes UK V. Pasichnyi, N. Yushchenko, I. Mykoliv http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24214, 2015 | 33* | 2015 |
Технологія отримання та первинного оброблення молока: підручник ОВ Кочубей-Литвиненко, НМ Ющенко К.: НУХТ, 211, 2013 | 29 | 2013 |
Optimization of composition of blend of natural vegetable oils for the production of milk-containing products T Belemets, N Yushchenko, O Lobok, I Radziyevska, T Polonskaya Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 4-9, 2016 | 17 | 2016 |
Практикум з технології молока та молочних продуктів ОВ Грек, НМ Ющенко, ТГ Осьмак, ОО Онопрійчук, ОМ Рибак, АВ Тимчук, ... | 16 | 2016 |
Development of mathematic model of spiced sour-milk pastas quality V Guts | 12 | 2018 |
Research of milk fat oxidation processes during storage of butter pastes. O Yatsenko, N Yushchenko, U Kuzmyk, V Pasichnyi, ... Slovak Journal of Food Sciences 14, 2020 | 10 | 2020 |
Astabilizing system for butter pastes based on the dry concentrates of milk protein O Kochubei-Lytvynenko, О Yatsenko, N Yushchenko, U Kuzmyk Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 30-36, 2018 | 10 | 2018 |
Anomaly in temperature dependence of thermal transport of two hydrogen-bonded glass-forming liquids AI Krivchikov, AN Yushchenko, OA Korolyuk, FJ Bermejo, C Cabrillo, ... Physical Review B 75 (21), 214204, 2007 | 10 | 2007 |
Mathematical development program for calculation of fatty acid composition blend of vegetable oils T Belemets, A Lobok, I Radzievska, T Polonskaya | 7 | 2016 |
Прянощі для нових сиркових виробів Н Ющенко, У КУЗЬМИК Продовольча індустрія АПК, 23-26, 2011 | 7 | 2011 |
Prospects of using spices in technology soft-ripened goat cheese N Frolova, N Yushchenko, I Korolchuk, O Korablova Agrobiodiversity for Improving Nutrition, Health and Life Quality, 2019 | 6 | 2019 |
UDC 637.238 determining the expediency of using protein-polysaccharide complexes based on dairy and vegetable proteins in the technology of butter pastes N Yushchenko, U Kuzmyk, O Kochubei-Lytvynenko, O Yatsenko Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (11-108), 37-44, 2020 | 4 | 2020 |
Дослідження функціонально-технологічних властивостей білково-полісахаридних комплексів та їх використання у технології масляних паст О Yatsenko, N Yuschenko, V Pasichniy Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017 | 4 | 2017 |
Обґрунтування вибору компонентів композицій натуральних прянощів для кисломолочних паст НМ Ющенко, ІМ Миколів, УГ Кузьмик Харчова промисловість, 19-26, 2015 | 4 | 2015 |
Обгрунтування терміну зберігання пастоподібних кисломолочних продуктів з прянощами НМ Ющенко, УГ Кузьмик Ukrainian Food Journal, 34-37, 2012 | 4 | 2012 |
Comparative study of carvones from various essential oils and their ability to increase the stability of fat-containing products N Frolova, N Yushchenko, O Korablova, V Voitsekhivskyi, A Ocheretna, ... Journal of Ecological Engineering 22 (3), 2021 | 3 | 2021 |
Prospects of using non-fried buckwheat groats in first dishes technology N Yushchenko, U Kuzmyk, O Kochubei-Lytvynenko, O Yatsenko, ... EUREKA: Life Sciences,(6), 58-65, 2020 | 3 | 2020 |
16. ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗНИКА АКТИВНОСТІ ВОДИ ПАСТ КИСЛОМОЛОЧНИХ УГ Кузьмик, НМ Ющенко, ТО Белемець, ІМ Миколів ІХ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, 147, 2020 | 3 | 2020 |
Determining the efficiency of using egg products for the stabilization of emulsion when making milk-containing curdsbased products T Belemets, I Radzievskaya, N Yushchenko, U Kuzmyk Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (11-106), 14-23, 2020 | 3 | 2020 |
Розробка оксистабільних композицій аюрведичних сумішей прянощів для косметичної промисловості ІГ Радзієвська, ВМ Пасічний | 3 | 2019 |