Follow
Н. М. Ющенко
Н. М. Ющенко
Національний університет харчових технологій
Verified email at nuft.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Structure stabilization of fermented-milk pastes
UK V. Pasichnyi, N. Yushchenko, I. Mykoliv
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24214, 2015
33*2015
Технологія отримання та первинного оброблення молока: підручник
ОВ Кочубей-Литвиненко, НМ Ющенко
К.: НУХТ, 211, 2013
292013
Optimization of composition of blend of natural vegetable oils for the production of milk-containing products
T Belemets, N Yushchenko, O Lobok, I Radziyevska, T Polonskaya
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 4-9, 2016
172016
Практикум з технології молока та молочних продуктів
ОВ Грек, НМ Ющенко, ТГ Осьмак, ОО Онопрійчук, ОМ Рибак, АВ Тимчук, ...
162016
Development of mathematic model of spiced sour-milk pastas quality
V Guts
122018
Research of milk fat oxidation processes during storage of butter pastes.
O Yatsenko, N Yushchenko, U Kuzmyk, V Pasichnyi, ...
Slovak Journal of Food Sciences 14, 2020
102020
Astabilizing system for butter pastes based on the dry concentrates of milk protein
O Kochubei-Lytvynenko, О Yatsenko, N Yushchenko, U Kuzmyk
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 30-36, 2018
102018
Anomaly in temperature dependence of thermal transport of two hydrogen-bonded glass-forming liquids
AI Krivchikov, AN Yushchenko, OA Korolyuk, FJ Bermejo, C Cabrillo, ...
Physical Review B 75 (21), 214204, 2007
102007
Mathematical development program for calculation of fatty acid composition blend of vegetable oils
T Belemets, A Lobok, I Radzievska, T Polonskaya
72016
Прянощі для нових сиркових виробів
Н Ющенко, У КУЗЬМИК
Продовольча індустрія АПК, 23-26, 2011
72011
Prospects of using spices in technology soft-ripened goat cheese
N Frolova, N Yushchenko, I Korolchuk, O Korablova
Agrobiodiversity for Improving Nutrition, Health and Life Quality, 2019
62019
UDC 637.238 determining the expediency of using protein-polysaccharide complexes based on dairy and vegetable proteins in the technology of butter pastes
N Yushchenko, U Kuzmyk, O Kochubei-Lytvynenko, O Yatsenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (11-108), 37-44, 2020
42020
Дослідження функціонально-технологічних властивостей білково-полісахаридних комплексів та їх використання у технології масляних паст
О Yatsenko, N Yuschenko, V Pasichniy
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017
42017
Обґрунтування вибору компонентів композицій натуральних прянощів для кисломолочних паст
НМ Ющенко, ІМ Миколів, УГ Кузьмик
Харчова промисловість, 19-26, 2015
42015
Обгрунтування терміну зберігання пастоподібних кисломолочних продуктів з прянощами
НМ Ющенко, УГ Кузьмик
Ukrainian Food Journal, 34-37, 2012
42012
Comparative study of carvones from various essential oils and their ability to increase the stability of fat-containing products
N Frolova, N Yushchenko, O Korablova, V Voitsekhivskyi, A Ocheretna, ...
Journal of Ecological Engineering 22 (3), 2021
32021
Prospects of using non-fried buckwheat groats in first dishes technology
N Yushchenko, U Kuzmyk, O Kochubei-Lytvynenko, O Yatsenko, ...
EUREKA: Life Sciences,(6), 58-65, 2020
32020
16. ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗНИКА АКТИВНОСТІ ВОДИ ПАСТ КИСЛОМОЛОЧНИХ
УГ Кузьмик, НМ Ющенко, ТО Белемець, ІМ Миколів
ІХ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, 147, 2020
32020
Determining the efficiency of using egg products for the stabilization of emulsion when making milk-containing curdsbased products
T Belemets, I Radzievskaya, N Yushchenko, U Kuzmyk
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (11-106), 14-23, 2020
32020
Розробка оксистабільних композицій аюрведичних сумішей прянощів для косметичної промисловості
ІГ Радзієвська, ВМ Пасічний
32019
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20