Підписатись
Сильчук Тетяна / Sylchuk Tetiana / Сильчук Татьяна
Сильчук Тетяна / Sylchuk Tetiana / Сильчук Татьяна
Національний університет харчових технологій, доцент
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)
ВІ Дробот, ВГ Юрчак, ЛЮ Арсеньєва, ВМ Махинько, ОА Білик, ...
542010
Використання закваски спонтанного бродіння при виробництві житньо-пшеничного хліба
ВІ Дробот, ТА Сильчук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 180-184, 2016
222016
Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості
ВФ Доценко, ТА Сильчук, ТП Голікова
Київ: Кондор-Видавництво, 2016
202016
СЕНСОРНИЙ МАРКЕТИНГ ЯК ІННОВАЦІЯ В ІНДУСТРІЇ ГО-ТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА
В Короленко, Т Сильчук
Молодий вчений, 433-435, 2018
122018
Vykorystannia zakvasky spontannoho brodinnia pry vyrobnytstvi zhytno-pshenychnoho khliba [Using spontaneous fermentation sourdough in the production of rye-wheat bread]
VI Drobot, TA Sylchuk
Naukovi pratsi NUXT–Scientific works of NUFT 22 (1), 180-184, 2016
122016
Застосування підкислювачів при виробництві житньо-пшеничного хліба
ТА Сильчук, ОМ Сидоренко
112015
Investigation of the effect of multicomponent acidulants on the preservation of freshness and aroma of rye-wheat bread
T Sylchuk, O Bilyk, V Kovbasa, V Zuiko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 4-9, 2017
102017
Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів: монографія
ВІ Дробот, АМ Грищенко, ОД Тесля, ТА Сильчук, НО Місечко
К.: Кондор-Видавництво, 1-84, 2016
82016
Повышение качества и сроков хранения хлеба
ВИ Дробот, ТА Сильчук
82006
Дослідження біотехнологічних властивостей тістових напівфабрикатів
ТА Сильчук, ВІ Дробот
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 210-215, 2017
72017
Дослідження впливу добавок на процес черствіння хліба
ВІ Дробот, ТА Сильчук, ЮВ Бондаренко
Харчова наука і технологія, 56-58, 2012
62012
Investigation of the efficiency of use of polycomponent acidifiers in the technology of rye-wheat bread
T Sylchuk, O Bilyk, V Kovbasa, V Zuiko
EUREKA: Life Sciences, 3-10, 2017
52017
Структурно-механічні властивості житньо-пшеничного тіста з клітковиною гороху
ТА Сильчук, МІ Назар, ТС Карпенко, ВФ Доценко, ВВ Цирульнікова
Харчова наука і технологія, 86-89, 2015
52015
Дослідження впливу клітковини гороху на біохімічні процеси в тісті
ТА Сильчук, МІ Назар, ТС Карпенко, ВФ Доценко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 211-216, 2015
52015
Глюкозно-фруктозний сироп–перспективний натуральний замінник цукру
ВІ Дробот, ТА Сильчук, ЛІ Удворгелі, ЮВ Бондаренко, ОБ Таланов
52006
Збереження свіжості хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами
ТА Сильчук, ТП Голікова, МІ Назар
42016
Впровадження виробництва хліба оздоровчого призначення
МІ Назар, ГС Михайлюк, ТА Сильчук
42016
Application acidifiers the production of rye-wheat bread
TA Sylchuk, VI Kulinich, AA Sidorenko
Bakery and confectionery industry Ukraine 5 (126), 3-5, 2015
42015
Doslidzhennia vplyvu dobavok na protses cherstvinnia khliba
TA Sylchuk, VI Drobot, YV Bondarenko
Kharchova nauka i tekhnolohiya 1, 56-58, 2012
42012
Підвищення якості хлібобулочних виробів–шлях до їх конкурентоспроможності
ВІ Дробот, ТА Сильчук, НО Фалендиш, НЗ Петришин
42006
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20