Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) ВІ Дробот, ВГ Юрчак, ЛЮ Арсеньєва, ВМ Махинько, ОА Білик, ... | 54 | 2010 |
Використання закваски спонтанного бродіння при виробництві житньо-пшеничного хліба ВІ Дробот, ТА Сильчук Наукові праці Національного університету харчових технологій, 180-184, 2016 | 22 | 2016 |
Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості ВФ Доценко, ТА Сильчук, ТП Голікова Київ: Кондор-Видавництво, 2016 | 20 | 2016 |
СЕНСОРНИЙ МАРКЕТИНГ ЯК ІННОВАЦІЯ В ІНДУСТРІЇ ГО-ТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА В Короленко, Т Сильчук Молодий вчений, 433-435, 2018 | 12 | 2018 |
Vykorystannia zakvasky spontannoho brodinnia pry vyrobnytstvi zhytno-pshenychnoho khliba [Using spontaneous fermentation sourdough in the production of rye-wheat bread] VI Drobot, TA Sylchuk Naukovi pratsi NUXT–Scientific works of NUFT 22 (1), 180-184, 2016 | 12 | 2016 |
Застосування підкислювачів при виробництві житньо-пшеничного хліба ТА Сильчук, ОМ Сидоренко | 11 | 2015 |
Investigation of the effect of multicomponent acidulants on the preservation of freshness and aroma of rye-wheat bread T Sylchuk, O Bilyk, V Kovbasa, V Zuiko Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 4-9, 2017 | 10 | 2017 |
Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів: монографія ВІ Дробот, АМ Грищенко, ОД Тесля, ТА Сильчук, НО Місечко К.: Кондор-Видавництво, 1-84, 2016 | 8 | 2016 |
Повышение качества и сроков хранения хлеба ВИ Дробот, ТА Сильчук | 8 | 2006 |
Дослідження біотехнологічних властивостей тістових напівфабрикатів ТА Сильчук, ВІ Дробот Наукові праці Національного університету харчових технологій, 210-215, 2017 | 7 | 2017 |
Дослідження впливу добавок на процес черствіння хліба ВІ Дробот, ТА Сильчук, ЮВ Бондаренко Харчова наука і технологія, 56-58, 2012 | 6 | 2012 |
Investigation of the efficiency of use of polycomponent acidifiers in the technology of rye-wheat bread T Sylchuk, O Bilyk, V Kovbasa, V Zuiko EUREKA: Life Sciences, 3-10, 2017 | 5 | 2017 |
Структурно-механічні властивості житньо-пшеничного тіста з клітковиною гороху ТА Сильчук, МІ Назар, ТС Карпенко, ВФ Доценко, ВВ Цирульнікова Харчова наука і технологія, 86-89, 2015 | 5 | 2015 |
Дослідження впливу клітковини гороху на біохімічні процеси в тісті ТА Сильчук, МІ Назар, ТС Карпенко, ВФ Доценко Наукові праці Національного університету харчових технологій, 211-216, 2015 | 5 | 2015 |
Глюкозно-фруктозний сироп–перспективний натуральний замінник цукру ВІ Дробот, ТА Сильчук, ЛІ Удворгелі, ЮВ Бондаренко, ОБ Таланов | 5 | 2006 |
Збереження свіжості хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами ТА Сильчук, ТП Голікова, МІ Назар | 4 | 2016 |
Впровадження виробництва хліба оздоровчого призначення МІ Назар, ГС Михайлюк, ТА Сильчук | 4 | 2016 |
Application acidifiers the production of rye-wheat bread TA Sylchuk, VI Kulinich, AA Sidorenko Bakery and confectionery industry Ukraine 5 (126), 3-5, 2015 | 4 | 2015 |
Doslidzhennia vplyvu dobavok na protses cherstvinnia khliba TA Sylchuk, VI Drobot, YV Bondarenko Kharchova nauka i tekhnolohiya 1, 56-58, 2012 | 4 | 2012 |
Підвищення якості хлібобулочних виробів–шлях до їх конкурентоспроможності ВІ Дробот, ТА Сильчук, НО Фалендиш, НЗ Петришин | 4 | 2006 |