Підписатись
Інна Назаренко; Инна Назаренко
Інна Назаренко; Инна Назаренко
Миколаїівський національний аграрний університет
Немає підтвердженої електронної адреси - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологічне обладнання та технологія переробки м’яса: курс лекцій
ЛО Стріха, ІВ Назаренко
Миколаїв: МНАУ, 2015
102015
Технологія продуктів забою тварин: Навчальний посібник
ВГ Пелих, ОМ Сморочинський, ІВ Назаренко
Херсон:" Олді-плюс, 2008
102008
Технологія виробництва м’яса і м’ясних продуктів: методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни та завдання до контрольної роботи студентам факультету ТВППТ заочної …
ІВ Назаренко, ЛО Стріха
Миколаїв: МДАУ, 2011
72011
Підвищення ефективності гетерозисної селекції в свинарстві шляхом оцінки комбінаційної здатності порід та типів свиней
ВА Лісний, ІВ Назаренко
Вісник аграрної науки Причорномор’я, 58-66, 2002
72002
Особливості виробництва і переробки молока в Миколаївській області
ТВ Підпала, ІВ Назаренко
Вісник Дніпропетровського ДАУ.–Дніпропетровськ, 71, 2006
52006
Порівняльна ефективність двох-та трипородного схрещування свиней
ВА Лісний, ІВ Назаренко
Вісник Сумського державного аграрного університету, 66-70, 2000
52000
Інноваційні технології переробки продукції тваринництва
ЛО Стріха
Миколаївський національний аграрний університет, 2019
42019
Особливості виробництва сиркових десертів
ІВ Назаренко, ИВ Назаренко, ТЮ Чумачова
42013
ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ КВАНТИТАТИВНИХ ТРАНСПОЗИТІВ-ОНІМІВ
ІО Назаренко
Лінгвістичні студії, 221-226, 2009
32009
Кольоративи як стилістична категорія в мовотворчості В. Винниченка
ЛІ Кучеренко, І Назаренко
Вісник Запорізького національного університету. Філологічні науки 1 (1), 52-55, 2001
32001
Перевага термокислотного методу коагуляції білків молока при виробництві кисломолочного сиру
ІВ Назаренко, МД Малиновська
Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Тваринництво …, 2017
22017
Молочна продуктивність і відтворювальна здатність голштинських корів в умовах півдня України
ВО Козлова, ІВ Назаренко
Херсонський державний аграрний університет, 2002
22002
Сертифікація персоналу
ТВ Підпала
Миколаївський національний аграрний університет, 2014
12014
Вплив способуохолодження м’яса на якість сировини
АМ Мірошник, ТВ Підпала, ІВ Назаренко
Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Тваринництво …, 2014
12014
Особливості виробництва м’ясних делікатесів в умовах м’ясопереробного підприємства м. Миколаєва.
ІВ Назаренко, ИВ Назаренко
12012
Оцінка якості молока.
ІВ Назаренко, ИВ Назаренко
Миколаївський державний аграрний університет, 2011
12011
Динаміка складових частин молока у корів української червоної молочної породи.
ІВ Назаренко, ДО Куликовський, ИВ Назаренко, ДА Куликовский
12008
Передумови та механізм граматичної транспозиції
ЛИ Кучеренко, ИА Назаренко
Цей номер вісника присвячений пам’яті професора СП Самійленка, 151, 2006
12006
Підвищення ефективності гібридизації в свинарстві шляхом ротаційної зміни плідників
ІВ Назаренко, ИВ Назаренко
ХДАУ, 2000
12000
Особливості аналізу фінансових результатів діяльності підприємства
ІВ Назаренко
Харків: ХДУХТ, 2021
2021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20