Технологічне обладнання та технологія переробки м’яса: курс лекцій ЛО Стріха, ІВ Назаренко Миколаїв: МНАУ, 2015 | 10 | 2015 |
Технологія продуктів забою тварин: Навчальний посібник ВГ Пелих, ОМ Сморочинський, ІВ Назаренко Херсон:" Олді-плюс, 2008 | 10 | 2008 |
Технологія виробництва м’яса і м’ясних продуктів: методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни та завдання до контрольної роботи студентам факультету ТВППТ заочної … ІВ Назаренко, ЛО Стріха Миколаїв: МДАУ, 2011 | 7 | 2011 |
Підвищення ефективності гетерозисної селекції в свинарстві шляхом оцінки комбінаційної здатності порід та типів свиней ВА Лісний, ІВ Назаренко Вісник аграрної науки Причорномор’я, 58-66, 2002 | 7 | 2002 |
Особливості виробництва і переробки молока в Миколаївській області ТВ Підпала, ІВ Назаренко Вісник Дніпропетровського ДАУ.–Дніпропетровськ, 71, 2006 | 5 | 2006 |
Порівняльна ефективність двох-та трипородного схрещування свиней ВА Лісний, ІВ Назаренко Вісник Сумського державного аграрного університету, 66-70, 2000 | 5 | 2000 |
Інноваційні технології переробки продукції тваринництва ЛО Стріха Миколаївський національний аграрний університет, 2019 | 4 | 2019 |
Особливості виробництва сиркових десертів ІВ Назаренко, ИВ Назаренко, ТЮ Чумачова | 4 | 2013 |
ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ КВАНТИТАТИВНИХ ТРАНСПОЗИТІВ-ОНІМІВ ІО Назаренко Лінгвістичні студії, 221-226, 2009 | 3 | 2009 |
Кольоративи як стилістична категорія в мовотворчості В. Винниченка ЛІ Кучеренко, І Назаренко Вісник Запорізького національного університету. Філологічні науки 1 (1), 52-55, 2001 | 3 | 2001 |
Перевага термокислотного методу коагуляції білків молока при виробництві кисломолочного сиру ІВ Назаренко, МД Малиновська Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Тваринництво …, 2017 | 2 | 2017 |
Молочна продуктивність і відтворювальна здатність голштинських корів в умовах півдня України ВО Козлова, ІВ Назаренко Херсонський державний аграрний університет, 2002 | 2 | 2002 |
Сертифікація персоналу ТВ Підпала Миколаївський національний аграрний університет, 2014 | 1 | 2014 |
Вплив способуохолодження м’яса на якість сировини АМ Мірошник, ТВ Підпала, ІВ Назаренко Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Тваринництво …, 2014 | 1 | 2014 |
Особливості виробництва м’ясних делікатесів в умовах м’ясопереробного підприємства м. Миколаєва. ІВ Назаренко, ИВ Назаренко | 1 | 2012 |
Оцінка якості молока. ІВ Назаренко, ИВ Назаренко Миколаївський державний аграрний університет, 2011 | 1 | 2011 |
Динаміка складових частин молока у корів української червоної молочної породи. ІВ Назаренко, ДО Куликовський, ИВ Назаренко, ДА Куликовский | 1 | 2008 |
Передумови та механізм граматичної транспозиції ЛИ Кучеренко, ИА Назаренко Цей номер вісника присвячений пам’яті професора СП Самійленка, 151, 2006 | 1 | 2006 |
Підвищення ефективності гібридизації в свинарстві шляхом ротаційної зміни плідників ІВ Назаренко, ИВ Назаренко ХДАУ, 2000 | 1 | 2000 |
Особливості аналізу фінансових результатів діяльності підприємства ІВ Назаренко Харків: ХДУХТ, 2021 | | 2021 |