Кредиторська заборгованість підприємства: оцінка та механізми управління ТМ Ступницька, ІМ Бамбуляк, ТД Маркова, НМ Кулік Food Industry Economics 10 (4), 2018 | 29 | 2018 |
Ekonomichnyi analiz (p. 326) O Antoniuk, T Stupnytska, N Kuprina Lviv:«Mahnoliia, 2006 | 12 | 2006 |
Проблеми фінансової децентралізації в Україні ТМ Ступницька, ГВ Немченко Food Industry Economics 8 (1), 2016 | 10 | 2016 |
Підвищення ефективності використання основного капіталу підприємств харчової промисловост ТМ Ступницька | 10 | 2008 |
Аналіз факторів, що впливають на зміну рентабельності основного капіталу, за методом корпорації Дюпон ТМ Ступницька, ОС Гула Економіка харчової промисловості, 21-23, 2013 | 9 | 2013 |
Ensuring of the enterprisе operation effacacy: management aspect T Stupnytska, O Kalaman, T Markova Periodicals of Engineering and Natural Sciences 7 (2), 534-545, 2019 | 8 | 2019 |
Management of enterprise development strategies formation: analysis and synthesis methods O Kalaman, T Stupnytska, Y Melnyk, K Doicheva Studies of Applied Economics 38 (4), 2020 | 7 | 2020 |
Вплив структурних змін форми №1 „Баланс” на аналіз ліквідності підприємства ТМ Ступницька, СІ Ніколаєва Економіка харчової промисловості, 75-78, 2014 | 7 | 2014 |
Характеристика методів формування резерву сумнівних боргів ТМ Ступницька, ТІ Компанієць Економіка харчової промисловості, 78-80, 2011 | 7 | 2011 |
Особливості фінансового аналізу найбільш важливих груп активів в системі управління діяльністю підприємства НМ Купріна, ТМ Ступницька, ОМ Величко Food Industry Economics 14 (2), 2022 | 6 | 2022 |
Оборотні активи в системі управління підприємства: сучасні аспекти обліку, аналізу та аудиту НМ Купріна, ТМ Ступницька, ХО Баранюк, ОМ Величко Food Industry Economics 13 (2), 2021 | 6 | 2021 |
Managing the competitiveness of the enterprise in the context of transformational change N Kuprina, T Stupnytska, K Vaskovska, O Boyko, K Baraniuk, T Markova International Journal of Recent Technology and Engineering 8 (2), 4909-4914, 2019 | 6 | 2019 |
Current assets in the enterprise management system: modern aspects of accounting, analysis and audit N Kuprina, T Stupnytska, K Baraniuk, O Velychko Food Industry Economics 13 (2), 50-57, 2021 | 5 | 2021 |
The peculiarities of debts receivable accounting according to the national and international standards: a comparative aspect T Stupnytska, O Volodina, Y Vasylieva Економіка харчової промисловості 10 (1), 103-108, 2018 | 4* | 2018 |
Methods of the analysis of the debts receivable: modern aspect T Stupnytska, O Volodina, L Holovachenko, Y Vasylieva Food Industry Economics 10 (3), 94-101, 2018 | 4 | 2018 |
Сучасні аспекти фінансового аналізу оборотних активів підприємства НМ Купріна, ТМ Ступницька, ОП Антонюк, ОМ Величко Food Industry Economics 13 (3), 2021 | 3 | 2021 |
Дослідження показників якісного стану дебіторської заборгованості ТМ Ступницька, АС Орел | 3 | 2020 |
Condition and results of trading of the agrifood products between Ukraine and the European Union. P Antonyuk, T Stupnytska, O Antonyuk, L Holovachenko Food Industry Economics 11 (1), 27-36, 2019 | 3 | 2019 |
Statistical assessment of formation of foreign trade of Ukraine in finished food products. P Antonyuk, P Antonyuk, T Stupnytska, K Baraniuk | 2 | 2021 |
Процедури аудиторського підтвердження достовірності фінансової звітності: вирішення проблемних питань ГО Ткачук, ЛВ Іванченкова, ЛБ Скляр, ТМ Ступницька Food Industry Economics 13 (2), 2021 | 2 | 2021 |