Подписаться
Геліх Анна  Anna A. Helikh
Геліх Анна Anna A. Helikh
PhD, Asossiate Prof. Sumy national agrarian university
Подтвержден адрес электронной почты в домене snau.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
The application of osmotic dehydration in the technology of producing candied root vegetables
SS M. Samilyk, A. Helikh, N. Bolgova, V. Potapov
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2020
8*2020
Advances in Food Processing based on Sustainable Bioeconomy
O Samilyk, M., Lukash, S., Bolgova, N., Helikh, A., Maslak, N., Maslak
Journal of Environmental Management and Tourism, 2020
62020
Research of fatty acid and mineral composition of soft body of freshwater bivalves (genus Anodonta) in the northern Ukraine
МП Головко, ТМ Головко, АО Геліх
None 3 (3), 17-23, 2016
52016
Functional properties of four kinds of oilseed protein isolates
ZC Helikh A., Gao D.
Journal of chemistry and technologies, 155-163, 2021
3*2021
Radiomodifying Effect of X-Ray Radiation on Microflora of Yogurts with Ultradisperse Powders of Beta vulgaris
A Samilyk, M.M., Helih, A.O., Kalinkevich, O.V., Bolgova, N.V., Shelest, I.V ...
Proceedings of the 2020 IEEE 10th International Conference on "NS …, 2020
3*2020
Determining the effect of ph-shifting treatment on the solubility of pumpkin seed protein isolate
ZD Helikh, A., Gao D.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2021
22021
Дослідження акумуляції важких металів в м’якому тілі прісноводних молюсків роду Anodonta
МП Головко, ТМ Головко, АО Геліх, НП Головко, ТН Головко, АА Гелих
22018
Дослідження жирно-кислотного та мінерального складу м’якого тіла двостулкових прісноводних молюсків роду Anodonta півночі України
МП Головко, ТМ Головко, АО Геліх
Технологический аудит и резервы производства 3 (3 (29)), 17-23, 2016
22016
Дослідження амінокислотного складу білків двостулкових прісноводних молюсків роду Anodonta півночі України
АО Геліх
Східно-Європейський журнал передових технологій, 77, 2015
22015
Choice justification of dairy raw materials according to indicators of their structure for obtaining selenium-protein dietary supplements
PV Helikh A.
Journal of chemistry and technologies, 2022
12022
Медико-біологічні дослідження напівфабрикату варено-замороженого з молюска прісноводного
МП Головко, ТМ Головко, АО Геліх
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019
12019
Оптимізація рецептурного складу фаршевих виробів на основі молюсків роду Anodonta по критерію харчової збалансованості за основними поживними речовинами
МП Головко, ТМ Головко, МВ Жеребкін, АО Геліх, НП Головко, ...
12018
Дослідження структурних і біохімічних змін при заморожуванні та зберіганні напівфабрикату з молюсків прісноводних
МП Головко, ТМ Головко, АО Геліх
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 139-145, 2017
12017
Дослідження змін м’якого тіла молюска прісноводного під впливом термічної обробки в технології напівфабрикату варено-замороженого
МП Головко, ТМ Головко, АО Геліх, НП Головко, ТН Головко, АА Гелих
НВП ПП «Технологічний Центр», 2017
12017
Дослідження якісного складу мінеральних речовин м’якого тіла прісноводних двостулкових молюсків роду Anodonta та їх морських аналогів–молюсків роду Mytilus
МП Головко, ТМ Головко, АО Геліх
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
12015
Можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків роду Anodonta для ресторанного господарства
ТМ Головко, МП Головко, АО Геліх
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013
12013
Підвищення обізнаності та компетентності споживачів у виборі харчових продуктів
МП Головко, ОО Василенко, АО Геліх
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
12013
ОПТИМІЗАЦІЯ РЕОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ СТРУКТУРИ ЙОГУРТА ІЗ ДОДАВАННЯМ ІЗОЛЯТУ БІЛКА НАСІННЯ КОНОПЛІ
А Геліх, С Даниленко, Т Крижська, О Семерня
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 10 (18), 51-60, 2022
2022
Development of pumpkin seed meal biscuits
ZD Helikh, A., Gao D.
Technology audit and production reserves, 2022
2022
Study on application of pumpkin seed protein isolate in sausage production process
ZD Helikh, A., Gao D.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2022
2022
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20