Підписатись
Пивоваров Євген Павлович / Пивоваров Евгений Павлович / Pyvovarov Yevgen
Пивоваров Євген Павлович / Пивоваров Евгений Павлович / Pyvovarov Yevgen
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Немає підтвердженої електронної адреси - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Reolohichni metody doslidzhennia syrovyny i kharchovykh produktiv ta avtomatyzatsiia rozrakhunkiv reolohichnykh kharakterystyk
AB Horalchuk, PP Pyvovarov, OO Hrynchenko, MI Pohozhykh, ...
Kharkiv: KhDUKhT 63, 2006
332006
Modeling of low calorie pectin-based product composition
YP Natalia Kondratjuk
Ukrainian Food Journal 4 (1), 40-48, 2015
14*2015
Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами
НВ Кондратюк, ОП Неклеса, ЄП Пивоваров
Харків: ХДУХТ, 2015
142015
Теоретичні основи харчових технологій: навч. посіб.
ПП Пивоваров, АБ Горальчук, ЄП Пивоваров, ТВ Трощий, ОЮ Рябець, ...
АБ Горальчук., ЄП Пивоваров,[та ін.]-X. ХДУХТ, 2010
122010
Технологія драглеподібної десертної продукції з використанням систем крохмаль-функціональний полісахарид
ЄП Пивоваров
Дисс. На соиск. учен. степени канд. тех. наук, специальность 5, 16, 2003
102003
Вплив сахарози на структурно-механічні властивості системи на основі «напівфабрикату драглеутворюючого для желейних виробів»
ТМ Степанова, НВ Кондратюк, ЄП Пивоваров
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (10 (75)), 49-54, 2015
92015
Наукове обгрунтування технології структурованої харчової продукції методом іонотропного гелеутворення
ЄП Пивоваров
ЄП Пивоваров//автореф. дис. докт. техн. наук.–Харків: ХДУХТ.–2014.–26 с, 2014
92014
Дослідження стану води та вологоутримуючої здатності структурованих систем на основі альгінату натрію
ОП Пивоварова, ЄП Пивоваров
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
92009
Study of constructive provision of the capsule formation process of the "Oil and fat raw materials-ionotropic shell-maker" system
OG O. Neklesa, Y. Yarantseva, Y. Pyvovarov
Scientific journal "Eureka: physics and engineering", 42-47, 2017
6*2017
Перспективы использования агаро-пектиновой смеси в технологии желе
ПП Пивоваров, ЕП Пивоваров, НВ Кондратюк, ТМ Степанова, ...
ИД «Белгород» НИУ «БелГУ», 2013
62013
Закономірності формування маси оболонок капсул, одержаних шляхом іонотропного гелеутворення
ЄП Пивоваров, ОЮ Нагорний
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 166-173, 2010
62010
Analytical study of the model of capsule formation of the system "Food lipids"-calcium alginate
OG O. Neklesa, Y. Yarantseva, Y. Pyvovarov
Eastern-european journal of enterprise technologies, 35-40, 2017
5*2017
Вивчення процесу гелеутворення в оболонках капсульованих продуктів з позиції квантово-хімічного моделювання
НВК Є.П. Пивоваров
Вісник Національного технічного університету «ХПІ» серія «Нові рішення в …, 2014
5*2014
Дослідження фізико-хімічних змін наповнених гелів на основі натрію альгінату (algna) та натрійкарбоксиметилцелюлози (nakmц)
ПП Пивоваров, ЄП Пивоваров, ОЮ Нагорний
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2010
52010
Наукове обґрунтування принципів отримання капсульних продуктів на основі натрій альгінату
ОО Гринченко, ЄП Пивоваров, ОЮ Рябець
Біотехнологія. Біобезпека. Харчова технологія.–Харків: НТУ «ХПІ, 7-16, 2008
52008
Вивчення струкутрно-механічних показників гелів альгінату кальцію для отримання капсульних продуктів
ПЄП Авдєєва О.Ю.
Обладнання та технології харчових виробництв : темат. зб. наук. пр., 201-207, 2007
52007
Исследование процесса гранулирования с целью создания полуфабриката для сладких блюд
ОВ Мороз, ЕП Пивоваров, ОП Неклеса
Региональные геосистемы 25 (24 (167)), 125-130, 2013
42013
Перспективи використання капсульних структурованих продуктів у харчуванні
ЄП Пивоваров, НВ Кондратюк
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 194-199, 2009
42009
Обґрунтування використання альгінату натрію для отримання капсульних продуктів
ОЮ Авдєєва, ЄП Пивоваров, ОО Гринченко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2005
42005
Технология гелеобразной десертной продукции с использованием систем крахмал–функциональный полисахарид
ЕП Пивоваров
защищена 23.10. 03: утв. 10.02. 04/Евгений Павлович Пивоваров, 2003
42003
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20