Дослідження та математичне моделювання процесу постачання сировини на цукровий завод з врахуванням генетико-детермінованих властивостей цукрових буряків СВ Маковецька, ОМ М'якшило, СВ Грибков | 1 | 2016 |
Візуальна інтерпретація технологічних процесів цукрового виробництва з використанням методу" Обличчя Чернова" S MAKOVETSKA, O M’YAKSHYLO INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL COMMODITIES AND MARKETS 20 (2 …, 2015 | 1 | 2015 |
Використання інформаційних технологій при викладанні вищої математики ОЛ Сєдих, СВ Маковецька | 1 | 2014 |
Методика викладання розробки проектів у середовищі VISUAL BASIC при підготовці майбутніх інженерів ОЛ Сєдих, СВ Маковецька | 1 | 2013 |
Формування розкладу поставок сировини на цукровий завод із застосуванням генетичних алгоритмів СВ Маковецька, ОМ М'якшило | | 2018 |
FUNCTIONAL MODELING OF THE ORGANIZATION AND MANAGEMENT OF SUPPLY OF RAW SUGAR FACTORY СВ МАКОВЕЦЬКА, СВ ГРИБКОВ Науковий вісник НУБіП України. Серія: Техніка та енергетика АПК, 100-110, 2017 | | 2017 |
Функціональне моделювання організації та управління забезпечення сировиною цукрового заводу СВ Маковецька, СВ Грибков Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2017 | | 2017 |
Теорія та методика навчання математики, фізики, інформатики ВО Балицька, НГ Білоус, ІВ Бобик, ЛВ Боднар, БМ Валійов, ... Видавничий відділ ДВНЗ «Криворізький національний університет» 2 (13), 2015 | | 2015 |
Використання комп’ютерних анімацій при викладанні аналітичної геометрії ОЛ Сєдих, СВ Маковецька Теорія та методика навчання математики, фізики, інформатики 2 (13), 42-48, 2015 | | 2015 |
Використання засобів інформаційних технологій при розробці рецептур функціональних харчових продуктів ОЛ Сєдих, СВ Маковецька | | 2014 |
СТВОРЕННЯ КОРПУСУ ДЛЯ КОЕКСТРУЗІЙНИХ ПРОДУКТІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ ШЛЯХОМ КОМП’ЮТЕРНОГО МОДЕЛЮВАННЯ ОВ Запотоцька, ВМ Ковбаса, ОЛ Сєдих, СВ Маковецька Обладнання та технології харчових виробництв, 2013 | | 2013 |
Інформаційна підтримка визначення оптимальної рецептури корпусу для коекструзійних продуктів шляхом комп’ютерного моделювання з додаванням квасолі або чечевиці СВ Маковецька, ОЛ Сєдих, ОВ Запотоцька, ВМ Ковбаса Обладнання та технології харчових виробництв, 2013 | | 2013 |
Теорія та методика навчання математики, фізики, інформатики. Випуск XІ (Т. 3: Теорія та методика навчання інформатики) ЄИ Бідайбеков, БГ Бостанов, ТЯ Вдовичин, ЛП Войтенко, ... Видавничий відділ КМІ, 2013 | | 2013 |
56. РОЗВ’ЯЗОК ХВИЛЬОВОГО РІВНЯННЯ ГІПЕРБОЛІЧНОГО ТИПУ ЗАСОБАМИ MATHCAD ОК Мазур, ОЛ Сєдих, СВ Маковецька НАУКОВО-МЕТОДИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, 105, 2013 | | 2013 |
Новітні комп’ютерні технології: матеріали X Міжнародної науково-технічної конференції (Севастополь, 11–14 вересня 2012 р.) СВ Апуневич, ВІ Бабіч, НР Балик, МС Барабаш, СВ Бас, ОТ Башта, ... Мінрегіон України, 2012 | | 2012 |
Про методи наближення дослідних даних засобами пакету MathCad на прикладі динаміки вмісту діацетилу при зброджуванні сусла ОЛ Сєдих, СВ Маковецька, ОІ Дерій | | 2012 |
Теорія та методика навчання математики, фізики, інформатики. Випуск X (Т. 3: Теорія та методика навчання інформатики) АС Аджікельдієв, ЄИ Бідайбеков, ЛП Войтенко, ВО Воронов, ... Видавничий відділ НМетАУ, 2012 | | 2012 |
Зміст журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій» за 2018 рік СВ Маковецька, ОМ М’якшило, ВО Брацький, ОП Лобок, ... | | |
Scientific Works of NUFT 2016. Volume 22, Issue 6 5 СВ Маковецька, ОМ М’якшило, СВ Грибков, ГІ Кривобока, НМ Луцька, ... | | |
Зміст журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій» за 2016 рік ВВ Іващук, АП Ладанюк, ВС Богушевський, РВ Самарай, ВП Самарай, ... | | |