Підписатись
Светлана Маковецкая
Светлана Маковецкая
ассистент каф. информационных систем НУХТ
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дослідження та математичне моделювання процесу постачання сировини на цукровий завод з врахуванням генетико-детермінованих властивостей цукрових буряків
СВ Маковецька, ОМ М'якшило, СВ Грибков
12016
Візуальна інтерпретація технологічних процесів цукрового виробництва з використанням методу Обличчя Чернова
С Маковецька, О М’якшило
Товари і ринки, 156–167-156–167, 2015
12015
Використання інформаційних технологій при викладанні вищої математики
ОЛ Сєдих, СВ Маковецька
12014
Методика викладання розробки проектів у середовищі VISUAL BASIC при підготовці майбутніх інженерів
ОЛ Сєдих, СВ Маковецька
12013
Формування розкладу поставок сировини на цукровий завод із застосуванням генетичних алгоритмів
СВ Маковецька, ОМ М'якшило
2018
FUNCTIONAL MODELING OF THE ORGANIZATION AND MANAGEMENT OF SUPPLY OF RAW SUGAR FACTORY
СВ МАКОВЕЦЬКА, СВ ГРИБКОВ
Науковий вісник НУБіП України. Серія: Техніка та енергетика АПК, 100-110, 2017
2017
Функціональне моделювання організації та управління забезпечення сировиною цукрового заводу
СВ Маковецька, СВ Грибков
Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2017
2017
Теорія та методика навчання математики, фізики, інформатики
ВО Балицька, НГ Білоус, ІВ Бобик, ЛВ Боднар, БМ Валійов, ...
Видавничий відділ ДВНЗ «Криворізький національний університет», 2015
2015
Використання комп’ютерних анімацій при викладанні аналітичної геометрії
ОЛ Сєдих, СВ Маковецька
Theory and methods of learning mathematics, physics, informatics 13 (2), 42-48, 2015
2015
Використання засобів інформаційних технологій при розробці рецептур функціональних харчових продуктів
ОЛ Сєдих, СВ Маковецька
2014
СТВОРЕННЯ КОРПУСУ ДЛЯ КОЕКСТРУЗІЙНИХ ПРОДУКТІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ ШЛЯХОМ КОМП’ЮТЕРНОГО МОДЕЛЮВАННЯ
ОВ Запотоцька, ВМ Ковбаса, ОЛ Сєдих, СВ Маковецька
Обладнання та технології харчових виробництв, 2013
2013
Інформаційна підтримка визначення оптимальної рецептури корпусу для коекструзійних продуктів шляхом комп’ютерного моделювання з додаванням квасолі або чечевиці
СВ Маковецька, ОЛ Сєдих, ОВ Запотоцька, ВМ Ковбаса
Обладнання та технології харчових виробництв, 2013
2013
Теорія та методика навчання математики, фізики, інформатики. Випуск XІ (Т. 3: Теорія та методика навчання інформатики)
ЄИ Бідайбеков, БГ Бостанов, ТЯ Вдовичин, ЛП Войтенко, ...
Видавничий відділ КМІ, 2013
2013
56. РОЗВ’ЯЗОК ХВИЛЬОВОГО РІВНЯННЯ ГІПЕРБОЛІЧНОГО ТИПУ ЗАСОБАМИ MATHCAD
ОК Мазур, ОЛ Сєдих, СВ Маковецька
НАУКОВО-МЕТОДИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, 105, 2013
2013
Новітні комп’ютерні технології: матеріали X Міжнародної науково-технічної конференції (Севастополь, 11–14 вересня 2012 р.)
СВ Апуневич, ВІ Бабіч, НР Балик, МС Барабаш, СВ Бас, ОТ Башта, ...
Мінрегіон України, 2012
2012
Про методи наближення дослідних даних засобами пакету MathCad на прикладі динаміки вмісту діацетилу при зброджуванні сусла
ОЛ Сєдих, СВ Маковецька, ОІ Дерій
2012
Теорія та методика навчання математики, фізики, інформатики. Випуск X (Т. 3: Теорія та методика навчання інформатики)
АС Аджікельдієв, ЄИ Бідайбеков, ЛП Войтенко, ВО Воронов, ...
Видавничий відділ НМетАУ, 2012
2012
Зміст журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій» за 2018 рік
СВ Маковецька, ОМ М’якшило, ВО Брацький, ОП Лобок, ...
Scientific Works of NUFT 2016. Volume 22, Issue 6 5
СВ Маковецька, ОМ М’якшило, СВ Грибков, ГІ Кривобока, НМ Луцька, ...
Зміст журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій» за 2016 рік
ВВ Іващук, АП Ладанюк, ВС Богушевський, РВ Самарай, ВП Самарай, ...
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20