The influence of cavitation effects on the purification processes of beet sugar production juices M Zheplinska, M Mushtruk, V Vasyliv, V Sarana, M Gudzenko, ... | 22 | 2021 |
Method of electrohydraulic activation of water-lime suspension in sugar production V Vasyliv, M Mushtruk, M Zheplinska, R Mukoid, S Tkachenko Grabchenko’s International Conference on Advanced Manufacturing Processes …, 2021 | 18 | 2021 |
Studying the processing of food dye from beet juice T Sheiko, S Tkachenko, M Mushtruk, V Vasyliv, O Deviatko, R Mukoid, ... | 16 | 2019 |
Influence of crystallizing agent on sugar quality SV Tkachenko, TV Sheiko, VV Petrenko, OM Anisimova, IV Kuznietsova, ... Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 19 (4), 457-465, 2020 | 12 | 2020 |
Передумови використання препаратів з твердою фазою в нанорозмірному стані у якості каталізаторів процесів харчових виробництв СВ Ткаченко Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 18-22, 2015 | 5 | 2015 |
Підвищення ефективності очищення дифузійного соку з використанням гідроксиду алюмінію в нанорозмірному стані СВ Ткаченко | 5 | 2014 |
Перший досвід застосування реагенту в нанорозмірному стані для додаткового очищення дифузійного соку в бурякоцукровому виробництві ЛМ Вєрченко, СВ Ткаченко, АІ Маринін, КГ Лопатько Цукор України, 15-20, 2012 | 5 | 2012 |
The study of calcium hydroxide structure and its physico-chemical and electrokinetic properties in sugar production L Vyerchenko, S Tkachenko, T Sheiko, T Kos, O Dzhohan, V Vasyliv Chemistry & Chemical Technology, 4 (13), 2019, 477-481, 2019 | 4 | 2019 |
Визначення швидкості фільтрування суспензій сатураційних соків під тиском С.В. Ткаченко, Л.М. Хомічак, Л.М. Вєрченко Цукор України 98 (2), 31-35, 2014 | 4 | 2014 |
Влияние гидроксида алюминия в наноформе на несахара диффузионного сока ЛМ Верченко, СВ Ткаченко, ЛМ Хомичак Сахар, 44-47, 2013 | 4 | 2013 |
Дослідження впливу фруктози і глюкози на технологічні операції виробництва неглазурованих помадних цукерок О Кохан, О Онофрійчук, С Ткаченко Продовольчі ресурси 6 (11), 93-102, 2018 | 3 | 2018 |
Практичний досвід та перспективи застосування аналізу розмірів частинок суспензій в технології цукробурякового виробництва Л Хомічак, С Ткаченко, Т Шейко, І Кузнєцова, О Джоган, Л Зайчук Продовольчі ресурси 8 (14), 196-203, 2020 | 2 | 2020 |
Вплив теплового оброблення та прянощів на збереженість біофлавоноїдів кизилу при виробництві соусів СВ Матко, ЛМ Мельник, ТВ Шейко, СВ Ткаченко | 2* | 2018 |
Перспективний напрям переробки сорго цукрового ЛМ Хомічак, НО Григоренко, ТВ Шейко, СВ Ткаченко, ВВ Петренко, ... Науковий вісник НУБіП України. Серія: Агрономія, 231-235, 2015 | 2 | 2015 |
Додаткові реагенти для очищення дифузійного соку: минуле, сьогодення, перспективи ЛМ Вєрченко, СВ Ткаченко, ЛМ Хомічак, НВ Сидоренко Цукор України, 19-23, 2013 | 2 | 2013 |
ЗАСТОСУВАННЯ АНТИСЕПТИКУ ДЛЯ ОБРОБЛЕННЯ ДИФУЗІЙНОГО СОКУ Л Хомічак, І Кузнєцова, С Ткаченко, О Джоган, Л Зайчук, К Данілова ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 10 (18), 163-168, 2022 | 1 | 2022 |
Дисперсний аналіз частинок суспензій для оптимізації технологічних процесів цукробурякового виробництва СВ Ткаченко, ТВ Шейко, ЛБ Хомічак, ЄВ Стичинський, ... Цукор України, 36-40, 2018 | 1 | 2018 |
Визначення швидкості фільтрування під тиском напівпродуктів цукрового виробництва у потоці ЛМ Хомічак, СВ Ткаченко, ТВ Шейко, ВС Титарчук, ЄВ Стичинський Цукор України, 24-29, 2016 | 1 | 2016 |
Перспективи застосування електрохімічно активованих розчинів у технологічному процесі цукрового виробництва СВ Ткаченко, ТВ Шейко, ВБ Смоленський, ОВ Бірук, НО Соколенко, ... Цукор України, 13-17, 2015 | 1 | 2015 |
Вапняне молоко в цукровому виробництві: уявне та дійсне ЛМ Вєрченко, ЛМ Хомічак, СВ Ткаченко, НВ Сидоренко Цукор України, 18, 2013 | 1 | 2013 |