Підписатись
Сергій Володимирович Ткаченко
Сергій Володимирович Ткаченко
Відділ технології цукру, цукровмісних продуктів та інгредієнтів ІПР НААН України
Підтверджена електронна адреса в ipr.net.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
The influence of cavitation effects on the purification processes of beet sugar production juices
M Zheplinska, M Mushtruk, V Vasyliv, V Sarana, M Gudzenko, ...
222021
Method of electrohydraulic activation of water-lime suspension in sugar production
V Vasyliv, M Mushtruk, M Zheplinska, R Mukoid, S Tkachenko
Grabchenko’s International Conference on Advanced Manufacturing Processes …, 2021
172021
Studying the processing of food dye from beet juice
T Sheiko, S Tkachenko, M Mushtruk, V Vasyliv, O Deviatko, R Mukoid, ...
162019
Influence of crystallizing agent on sugar quality
SV Tkachenko, TV Sheiko, VV Petrenko, OM Anisimova, IV Kuznietsova, ...
Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 19 (4), 457-465, 2020
112020
Передумови використання препаратів з твердою фазою в нанорозмірному стані у якості каталізаторів процесів харчових виробництв
СВ Ткаченко
Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 18-22, 2015
52015
Підвищення ефективності очищення дифузійного соку з використанням гідроксиду алюмінію в нанорозмірному стані
СВ Ткаченко
52014
Перший досвід застосування реагенту в нанорозмірному стані для додаткового очищення дифузійного соку в бурякоцукровому виробництві
ЛМ Вєрченко, СВ Ткаченко, АІ Маринін, КГ Лопатько
Цукор України, 15-20, 2012
52012
Визначення швидкості фільтрування суспензій сатураційних соків під тиском
С.В. Ткаченко, Л.М. Хомічак, Л.М. Вєрченко
Цукор України 98 (2), 31-35, 2014
42014
Влияние гидроксида алюминия в наноформе на несахара диффузионного сока
ЛМ Верченко, СВ Ткаченко, ЛМ Хомичак
Сахар, 44-47, 2013
42013
The study of calcium hydroxide structure and its physico-chemical and electrokinetic properties in sugar production
L Vyerchenko, S Tkachenko, T Sheiko, T Kos, O Dzhohan, V Vasyliv
Chemistry & Chemical Technology, 4 (13), 2019, 477-481, 2019
32019
Дослідження впливу фруктози і глюкози на технологічні операції виробництва неглазурованих помадних цукерок
О Кохан, О Онофрійчук, С Ткаченко
Продовольчі ресурси 6 (11), 93-102, 2018
32018
Практичний досвід та перспективи застосування аналізу розмірів частинок суспензій в технології цукробурякового виробництва
Л Хомічак, С Ткаченко, Т Шейко, І Кузнєцова, О Джоган, Л Зайчук
Продовольчі ресурси 8 (14), 196-203, 2020
22020
Вплив теплового оброблення та прянощів на збереженість біофлавоноїдів кизилу при виробництві соусів
СВ Матко, ЛМ Мельник, ТВ Шейко, СВ Ткаченко
2*2018
Перспективний напрям переробки сорго цукрового
ЛМ Хомічак, НО Григоренко, ТВ Шейко, СВ Ткаченко, ВВ Петренко, ...
Науковий вісник НУБіП України. Серія: Агрономія, 231-235, 2015
22015
Додаткові реагенти для очищення дифузійного соку: минуле, сьогодення, перспективи
ЛМ Вєрченко, СВ Ткаченко, ЛМ Хомічак, НВ Сидоренко
Цукор України, 19-23, 2013
22013
ЗАСТОСУВАННЯ АНТИСЕПТИКУ ДЛЯ ОБРОБЛЕННЯ ДИФУЗІЙНОГО СОКУ
Л Хомічак, І Кузнєцова, С Ткаченко, О Джоган, Л Зайчук, К Данілова
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 10 (18), 163-168, 2022
12022
Дисперсний аналіз частинок суспензій для оптимізації технологічних процесів цукробурякового виробництва
СВ Ткаченко, ТВ Шейко, ЛБ Хомічак, ЄВ Стичинський, ...
Цукор України, 36-40, 2018
12018
Визначення швидкості фільтрування під тиском напівпродуктів цукрового виробництва у потоці
ЛМ Хомічак, СВ Ткаченко, ТВ Шейко, ВС Титарчук, ЄВ Стичинський
Цукор України, 24-29, 2016
12016
Перспективи застосування електрохімічно активованих розчинів у технологічному процесі цукрового виробництва
СВ Ткаченко, ТВ Шейко, ВБ Смоленський, ОВ Бірук, НО Соколенко, ...
Цукор України, 13-17, 2015
12015
Вапняне молоко в цукровому виробництві: уявне та дійсне
ЛМ Вєрченко, ЛМ Хомічак, СВ Ткаченко, НВ Сидоренко
Цукор України, 18, 2013
12013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20