Роман Захарчин
Роман Захарчин
кандидат економічних наук, доцент, Львівський національний університет імені Івана Франка
Підтверджена електронна адреса в lnu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Особливості та стратегічні завдання сучасного менеджменту організацій
РМ Захарчин
Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія: Економічні …, 2015
102015
Сучасні виклики щодо формування економічної стратегії розвитку підприємства
РМ Захарчин
Науковий вісник НЛТУ України 24 (7), 2014
102014
Професійно-практична підготовка фахівців у вищій школі та її інноваційний розвиток у форматі" держава–вищі навчальні заклади–роботодавці"
ЛА Янковська, РМ Захарчин
Науковий вісник НЛТУ України 22 (4), 2012
102012
Формування якості морозива з додаванням дикорослих ягід
МЛ Павлишин, РМ Захарчин, ЄІ Бурак
Науковий вісник НЛТУ України 24 (2), 2014
92014
Гармонізація відносин вищої школи і ринку праці як необхідна умова інноваційного розвитку суспільства
РМ Захарчин
Вісник Національного університету Львівська політехніка. Менеджмент та …, 2013
72013
Проблеми і перспективи розвитку вищої освіти на інноваційній основі
РМ Захарчин
Наукові записки Львівського університету бізнесу та права, 13-15, 2011
62011
The role of corporate culture in the formation of the competence model
R Vynnychuk, R Zakharchyn
Corporate culture organizations XXI century: collection of scientific papers …, 2012
32012
Передумови інноваційного розвитку професійної освіти вищої школи
ЛА Янковська, РМ Захарчин
Актуальні проблеми економіки, 228-234, 2012
32012
Професійно-освітня діяльність вищого навчального закладу на інноваційній основі: Монографія
РМ Захарчин
Львів: Ліга–Прес, 2014
22014
Роль корпоративної культури у формуваннi моделi компетенцiй органiзацiї
РО Винничук, РМ Захарчин
Корпоративна культура органiзацiй ХХI столiття: збiрник наукових праць, 104, 2012
22012
Рейтингування педагогів як складова інноваційних технологій у професійно-освітянській діяльності вищої школи
РМ Захарчин
Науковий вісник НЛТУ України 22 (3), 2012
22012
Commodity study of developed cupcakes of organic raw materials
VH A. Tkachenko, I. Syrokhman, Y. Basova,A. Kobischan, A. Artemenko, Kh ...
EUREKA: Life Sciences, 63-68, 2020
1*2020
Про брендинг вітчизняних алкогольних напоїв на тлі сучасних трендів розвитку економіки
ЗРМ Павлишин М. Л.
Вісник Львівського інституту економіки і туризму, 113-121, 2018
12018
Доцільність перероблення ягід шовковиці чорної (Morus nigra) в біологічно активні добавки
МЛ Павлишин, РМ Захарчин, ЄІ Бурак
Науковий вісник НЛТУ України 23 (12), 2013
12013
Управління знаннями на інноваційній основі
ГМ Захарчин, РМ Захарчин
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», 2011
12011
Управління знаннями на інноваційній основі
ГМ Захарчин, РМ Захарчин
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», 2011
12011
ЛОКАЛЬНІ БРЕНДИ ТА МЕХАНІЗМ ГЕОГРАФІЧНИХ ЗАЗНАЧЕНЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ В СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ВІТЧИЗНЯНОГО ТУРИСТИЧНОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА
Р Захарчин
Економіка та суспільство, 2020
2020
Новітні тренди таро-пакувальної індустрії для продуктів харчування та шляхи їх апробації у вітчизняну туристичну галузь.
ПБ Захарчин Р. М.
Вітчизняні товари на сучасному ринку: позиціонування, якість, безпечність у …, 2020
2020
Вітчизняні харчові продукти зі статусом географічних зазначень та їх використання в розвитку регіонального гастрономічного туризму в Україні
БМА Захарчин Р. М., Мамотенко Ю.
Вітчизняні товари на сучасному ринку: позиціонування, якість, безпечність у …, 2020
2020
Харчова товарна продукція та гастрономічні івенти як чинники реалізації тренду здорового харчування в туристичній індустрії України
АО Захарчин Р. М., Ковальчук Х. Є.
Вітчизняні товари на сучасному ринку: позиціонування, якість, безпечність у …, 2020
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20