Наукові основи комплексної переробки стебел та насіння льону олійного: монографія ЛА Чурсіна, ГА Тіхосова, ОО Горач, ТІ Янюк Херсон: Олді-плюс, 2011 | 42 | 2011 |
Мікрохвильова обробка пшеничних зародків і сушіння інфрачервоним випромінюванням О Шаповаленко, Т Янюк Зерно і хліб, 20-21, 2000 | 8 | 2000 |
Використання продуктів переробки конопляного насіння в хлібопеченні НО Фелендиш, ТІ Янюк, ЮВ Бадрук Хранение и переработка зерна 12, 55-57, 2016 | 7 | 2016 |
Насіння льону як компонент для виробництва комбікормів ОІ Шаповаленко, ТІ Янюк, ІВ Козюля Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 80-82, 2011 | 4 | 2011 |
Про можливості використання лузги гречки ОІ Шаповаленко, ВМ Ковбаса, ТІ Янюк, ВА Терлецька | 4 | 2008 |
Амарантове борошно—перспективна харчова добавка у виробництві морозива ОВ Гулак, ГЄ Поліщук, ГП Калініна, ТІ Янюк | 4 | 2007 |
Удосконалення технології преміксів з використанням пшеничних зародків ТІ Янюк | 4 | 2002 |
Обробка та зберігання пшеничних зародків ОІ Шаповаленко, ТІ Янюк | 4 | 2001 |
ВИРОБНИЦТВО АМАРАНТУ В УКРАЇНІ: СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ Т Янюк, Н Грюнвальд Продовольчі ресурси 10 (18), 179-192, 2022 | 3 | 2022 |
Використання насіння льону та продуктів його переробки у комбікормах ТІ Янюк | 3 | 2012 |
Вплив борошна з амаранту на якість хліба ОІ Шаповаленко, ТВ Корж, ІП Бондар, ТІ Янюк, НВ Грюнвальд, ... | 3 | 2007 |
Вплив лляного екстракту на хімічний склад гранульованих кормових сумішей ОІ Шаповаленко, ТІ Янюк, ОО Євтушенко, ТО Тракало Харчова промисловість, 31-34, 2015 | 2 | 2015 |
Дослідження фізико-хімічних властивостей зернових інгредієнтів як структуроутворювачів у виробництві морозива ГЄ Поліщук, ВВ Мартич, ЄІ Ковалевська, ТІ Янюк | 2 | 2011 |
Дослідження фракційного складу білків насіння амаранту ОІ Шаповаленко, ТІ Янюк, НВ Грюнвальд | 2 | 2010 |
Дослідження технологічних властивостей продуктів нового покоління ІМ Зінченко, ВА Терлецька, ТІ Янюк | 2 | 2008 |
Харчові продукти нового покоління ІМ Зінченко, ТІ Янюк, ВА Терлецька, ВМ Ковбаса | 2 | 2008 |
Вивчення технологічних властивостей компонентів горіхової пасти ТО Тракало, ТІ Янюк | 1 | 2021 |
Технологічні та фізичні властивості гранульованих сумішей ТО Тракало, ОІ Шаповаленко, ТІ Янюк, ОО Євтушенко | 1 | 2016 |
Дослідження показників якості екструдування зернової суміші з додаванням лляного екстракту ТО Тракало, ТІ Янюк, АВ Шаран, ОІ Шаповаленко | 1 | 2015 |
Волого-теплова обробка зернової сировини ТО Тракало, ІФ Улянич, ОІ Шаповаленко | 1 | 2014 |